אהההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Michal Plath

New member
אהההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני שונאת נזיקין אני שונאת נזיקין אני שונאת נזיקין אני שונאת נזיקין אני שונאת נזיקין אני שונאת נזיקין אני שונאת נזיקין אני שונאת נזיקין אני שונאת נזיקין אני שונאת נזיקין אני שונאת נזיקין אני שונאת נזיקין אני שונאת נזיקין אני שונאת נזיקין אני שונאת נזיקין אני שונאת נזיקין אני שונאת נזיקין אני שונאת נזיקין אני שונאת נזיקין אני שונאת נזיקין אני שונאת נזיקין אני שונאת נזיקין אני שונאת נזיקין אני שונאת נזיקין אני שונאת נזיקין אני שונאת נזיקין אני שונאת נזיקין אני שונאת נזיקין אני שונאת נזיקין אני שונאת נזיקין אני שונאת נזיקין אני שונאת נזיקין אני שונאת נזיקין אני שונאת נזיקין אני שונאת נזיקין אני שונאת נזיקין אני שונאת נזיקין אני שונאת נזיקין אני שונאת נזיקין אני שונאת נזיקין אני שונאת נזיקין אני שונאת נזיקין אני שונאת נזיקין אני שונאת נזיקין אני שונאת נזיקין אני שונאת נזיקין אני שונאת נזיקין אני שונאת נזיקין אני שונאת נזיקין אני שונאת נזיקין אני שונאת נזיקין אני שונאת נזיקין #$^#%&%$&#%^%$&#%^*%#&#%&#%&%W רק רציתי לשתף. ושלומכם/ן?

יפתח00

New member
זה פשוט נורא הקניין הזה...

אני עובר על מבחנים ופשוט תוהה מה הוא (דגן) או המתרגלים שלו לקחו כשהם כתבו את זה... גם תוכן הזוי, וגם התשובות שקיבלו את הנקודות המלאות הזויות לא פחות.

Drunk Bullet

New member
ולמה בכל שנה יש קייס עם בודהיסטים?

ואיך בקייס של פחות מעמוד אחד, הם הצליחו לדחוף כל נושא אפשרי בקורס (במבחן הנוראי של תשס"ט)? ומי חולי הנפש שאשכרה הצילחו לענות לשאלות האלה ולקבל ניקוד מלא?! אני מרגיש כאילו מחר צריך לעלות לגרדום..

Atenolol

New member
כדי שתתרגל

בבחינות הלשכה מופיעה לפעמים שאלה על בודהיסטית ודרוזי שרוצים להתגרש או משהו כזה :)

Drunk Bullet

New member
איך קניין ונזיקין באותה השנה?!

נזיקין זה שנה א', קניין - החל משנה ב'..

flutter girl

New member
אצלנו קניין ונזיקין זה בשנה ב'

למרות שהיא לומדת בעברית אאל"ט.

יפתח00

New member
האמת שיותר חכם ללמוד קניין לפני חוזים

רק השנה הבנתי מה לעזעזל התכוונו השופטים של ורטהיימר (וזה היה פסק הדין הראשון שקראתי אי פעם, לא סימפטי).

Drunk Bullet

New member
ורטהיימר נ' הררי?

אני חושב שההיפך הוא הנכון - בדיני קניין יש הרבה פעמים שימוש במרכיבים שונים של דיני החוזים.

יפתח00

New member
נכון, אבל שנה שעברה מאוד חסר לי הידע הקנייני

הזה. נילי כהן ממש התפתלה בתחילת שנה כדי להסביר לנו מה זה "זכות שביושר תוצרת הארץ", אחח הנוסטלגיה
, על כל פנים, לדעתי קניין זה שלב אחד מתחת לחוזים (כאילו, מבחינת ה"כלי המשפטי"). אולי בגלל זה זה נראה לי מתאים יותר.

למעלה