פייי מזל שאני לא גר בבאר שבע...
הבנתי ששם אתם גרים לא ? נראה לישהמשטרה שם קשוחה לגמרי. או שזה סתם אתה שמגזים ? אבאל'ה,אם על השלכת עגבניות וכרפס מהמקרר (שאני תופס כפגיעה אישית בי...
)ישבת חודש וחצי במעצר (ולא מאסר כמו שכתבת ) אני הייתי צריך כבר לשבת מאסר עולם ובלי אפשרות לחנינה.... אם הדברים היו קורים כמו שתיארת,לב לבייב היה צריך לבנות עוד 20 בתי סוהר ולא רק אחד... מה זה הקשקוש הזה של לקבל עונש של 8 שנות מאסר על הדבר הזה...? בקצב הזה,הזבל שרצח 6 בני משפחה ישתחרר יותר מוקדם ממך. עם כל הכבוד להאשמות מולך,הדבר הכי קרוב שאני עשיתי,היה להעיף את האגרטל עם הפרחים (מפלסטיק,מפלסטיק...) שהיא קיבלה מהמאהב שלה (שאז עוד לא ידעתי שהוא כזה..) ורק בדיעבד הבנתי שזו הייתה מניפולציה מולי בכדי לסלק אותי מהבית.(אפילו המאהב שלה גער בה על כך אל תשאל איך אני יודע לא חשוב שמות...,
) ולמרות הכל גם החוקר באותו ערב הטיח בפניה איך היא מצפה שאני אגיב למצב כזה,וראה שאלימות של ממש לא הייתה שם אלא מריבה בין בני זוג.כמובן שהתלונה נסגרה לחלוטין.(ואני בהחלט נשארתי בבית,על אפה ועל חמתה המקסימה והיקרה שאני אוהב מאוד...) בטח שלא נעצרתי לחודש ימים. מאז עברתי מסכת תלונות שווא שלא יביישו אף ראש משפחת פשע. החל מתלונות על איומים ברצח שלה,של הילדים,של רבין,ומי לא..עבור מאיום בבריחה מהארץ,(בשביל עיכוב יציאה)וכלה בהזעקת משטרה אלי בטענה שהילדה שלנו עוברת התעללות נפשית אצלי ואף אלימות פיזית.כמובן שהשוטר שהגיע במהירות שיא (כל הכבוד למשטרה,מגיע להם) מצא אותנו אוכלים יחד קלמנטינות יחד בסלון ,מאוד טעימות דרך אגב...,וצופים בטלוויזיה,והבין שלא היה ולא נברא,וכשהבין מה המצב,אף יעץ לי להגיש תלונה נגדית על הטרדה. אקיצר,או שאתה מספר את האמת כפי שאתה רואה אותה או שיש פה קונספירציה אישית נגדך. המצב ביניכם רקוב,ומזמן. אתה חי באשליה שהכסף יוכל לעזור לך כאן ולא מבין שהאהבה שהייתה ביניכם פרחה מזמן מהחלון. נראה לי שאתה נשאר שם רק בכדי לקבל הנחה במשפט שלך,וכדי להציג מצג שווא בעיניי השופט. מן הסתם גם היא נשארת איתך בגלל הקטע הכלכלי,ובגלל שדי נוח לה במצב הזה שבו אתה נדרש "לכפר" על התנהגותך והיא מחזיקה את זה מולך כמו שלט מתנפנף ברוח. הבנתי שהיא בגדה בך כמה פעמים,אם אני לא טועה,כנראה שחסרים לה כמה דברים במערכת הזוגית שלכם,בלי קשר לכסף שלך,וכשיגיע הבחור המתאים עם כיס יותר עמוק משלך היא תקום ותלך איתו באופן סופי ומוחלט. והוא יגיע בסופו של דבר.כי היא מזמינה אותו. או שהיא תחליט שהספיק לה,או שייגמר לך הכסף,ואז היא תעזוב בכל מקרה ותחפש את האושר שלה במקום אחר. שאנחנו נתפוצץ בגלל שאתה מנסה לשקם את הזוגיות שלך...? אתה מנסה לשקם קטוע גפיים ללכת מחדש ובלי פרוטזות. הזוגיות שלכם מתה מזמן,ונשאר לך רק להוציא תעודת פטירה רשמית,שמשום מה שניכם מהססים להוציא... צא מהאשליה שאתה חי בא ותרד בחזרה למציאות. וכמה שיותר מהר יותר טוב בשבילך.