אהבת אמת

yakir1982

New member
אהבת אמת

מה קרה לאהבה האמיתית? לאן היא נעלמה? לא פעם אני נזכר באהבות שהיו לי לפני 10 שנים, שלא ייחסתי חשיבות לכסף, לבית, לאמצעים... כל מה שהיה מעניין הוא עם מי אתה נמצא... וככה חייתי, פעם פה, פעם שם, אבל תמיד שמרתי אמונים ובלב שלי(ובראש) היה דבר אחד - להיות עם מי שאני אוהב באמת... עברו השנים, כמה פרידות.... לא רציני, וכיום אני נשוי למישהי שאני כבר לא יודע אם יש שם משהו?!!! עדיין נלחם כמו אידיוט... מנסה לחטוף כל פיסה של קשר, ולא מצליח להבין את עצמי... אובססיבי עד כדי טמטום, והכל בנסיון להחיות את מה שהיה... רודף אחריה כי לא מסוגל אחרת, מזה תשע שנים שלא הייתה לי אחרת, והיא דווקא מסודרת, קצת פה - קצת שם... אני יודע אתם תגידו שאני מטומטם, שאם תפסתי אותה פעם או פעמיים בוגדת, אז אין סיכוי שהיא לא תבגוד שוב, וזה הזמן לציין, שיש לנו ילדה נהדרת, והשני בדרך, ומי בכלל יסתכל עליה עם איך שהיא נראית... אבל גברים, זה עם. הם ידפקו כל דבר שזז, גם אז זה חמור בתחפושת של אישה - הם חושבים, אישה... ואני - אני נזכר במה שהיה לנו פעם, כי פעם היה לנו טוב... ומנסה להחיות את זה, נלחם בשיניים... את מה שאני עושה, אף גבר לא היה עושה -אבל אני כבר לא גבר, איתה , כרגע, אני מרגיש כמו סמרטוט... כבר אמרתי שאני חצי כורדי??? הטמטום שולט - בכמיהה לאהבה... ואני יודע שברגע שתהיה מישהי אחרת שאתאהב בה, - ואני מתאהב ממש, אבל ממש, בקלות, אשכח את הכל. (פרט למזונות)... אבל מי תקבל גבר נשוי/פרוד בהליכי גירושין....???? אחרי שאני קורא את מה שאני כותב - אפילו אני לא יודע אם זו קריאה לעזרה , או קריאה ליציאה, מהקשר הזה......

ye44

New member
תגיד מה נהיית הצלב האדום ../images/Emo101.gif ../images/Emo193.gif ?

מנסה להחיות את מה שמת ? תן לה וולה ותמשיך בחיים שלך
אל תדאג אמר ה
" אושרית " תשמח להכיר
לתשומת ל
תשנה את היללנות שלך זה לא יעשה לך טוב בחיים טיפה עמוד שידרה לא יזיק לך

yakir1982

New member
אם

אם היא הייתה אומרת שזה מת - אזי אתה צודק, אבל היא מסרבת להודות בכך, ואולי זה רק אני... למרות זאת, קשרמיוחד/בריא/אוהב, כבר אין פה - אבל לפני שגומרים עם כל העניינים, לא כדאי לנסות עוד צ'אנס אחרון.. אז יצאתי הצלב האדום... אולי זה יציל את הקשר שלי ואולי לא, עניין של רווח מול הפסד.... בהנחה שיש מה להרוויח או להפסיד.... החיים כך או כך יימשכו כמסלולם - לא?

ye44

New member
" גיסנו " אם אתה רוצה להמשיך

לרמות את עצמך אז תנסה להציל לדעתי זה כוסות רוח למת ! היא לא צריכה להודות עצם ההתנהלות שלכם צריכה לעורררררררררררררררררררר אותך אבל אתה כמו " סוייר " בהתחלה סירב להשלים עם העובדה אכל כמה כאפות ואז התעורר ברור שהחיים ממשיכים אף אחד עוד לא מת מזוגיות דפוקה רק הגיע "לשלוותה" והתוודע לסוכריות

מי, מי קרא לי?../images/Emo88.gif

נו שוב פעם אתה יורד על חדשים. תן לבחור לעשות את הדרך שלו...קודם כל תן לו שיציג את עצמו, יספר את כל הסיפור, ואח"כ נראה

ye44

New member
מה קרה כבר שמעת מישהו פנוי קפצת

לכי
יש שעת אפס מחר אחרי זה אתן מיללים למה מער' החינוך נראיית כמו שהיא נראיית
מאמי פרטים במסרים פה זה לא ה JDATE

מאמי???? מאמי????

אוי לאוזניים שככה שומעות אררררררררררררררררררררררר תזהר ממני
תהיה נחמד, כבר סיכמנו שאתה מהחופרים....

Rtitan

New member
מאמי!!! ../images/Emo25.gif

תרגיעי אותו... ספרי לו על האתוס הציוני בראי הדורות שיידע שאת לא מזבזת את זמנך (מלבד הפסקות
מתוזמנות
...) לריק בשעות כאלו...

yakir1982

New member
כל הסיפור

הכרנו לפני תשע שנים, בסופר מרקט, התחלתי איתה, בלי לדעת מי עם מה... אחרי כמה חודשים כבר עברנו לגור ביחד, עברנו - לפחות מבחינתי, שמונה שנים נפלאות, טיולים, חו"ל, בתי מלון, כל סופ"ש או טבריה - או אילת..... לפני שנה תפסתי אותה בוגדת, על חם, ומאז הכל השתנה... הפסקתי להעריך אותה משום שלפני כן לא הייתי מסוגל להאמין שהיא מסוגלת - היא מהקרייה החרדית בב"ש...... כיום אני מאמין שהיא מסוגלת - וזה מה שמשנה לי את כל התמונה... התמכרתי לאכוהול, בניסיון לשכוח, לא נראה שזה עוזר, היא מבחינתה רוצה את הדירה, את החיים הטובים, מבלי שתצטרך לתת שום דבר בתמורה... היא טוענת שזה אני שצריך להוכיח את את עצמי, וזאת מפני שלפני כחצי שנה שני שפכתי את המקרר לריצפה - והיא הזמינה משטרה, וישבתי חודש וחצי בבית סוהר....על כלום.... לא שהרמתי ידיים, סתם ויכוח עם מלפפונים ועגבניות..... מאז היא מרגישה שהיא הגבר בבית, כיוון שהמשפט עוד מתנהל, בפרקליטות רואים "בחומרה" את מה שעשיתי, לכאורה..... ואני מצידי מנסה לשקם את הקשר, למצוא את האהבה שהייתה לי ואבדה, לראות את הילדה שלי גודלת, להיות חלק מכל הסיפור... היא מה שמעניין אותה הוא הכסף, הבית, הרכב, הניידות, להיות עצמאית, לעבוד, ולא שיש לי התנגדות - אבל את האהבה היא שכחה מזמן מאחור.. או לפחות כך זה נראה.... כיום, אני עומד להשכיר דירה , קרוב לאמא שלה, כי מה שהיא רוצה... וזה בתור ניסיון אחרון בהחלט לקיים בית נורמלי... לא מתאים לך? אני מעדיף לשבת בכלא עוד קצת מאשר להמשיך.........וכל השאלה היא מה זה עוד קצת? האם השופט יגזור עליי שמונה שנות מאסר כי אני לא רוצה לחיות איתה? או שהיא תגיד שאנחנו ביחד ואז אקבל אולי - אם בכלל עבודות שירות... המשפט באמצע מרץ, אעדכן אתכם בהתאם..... (אם לא קיבלתם עדכון סימן שאכלתי אותה במאסר בפועל על פירוק מקרר...........................) אהיה בקשר אחרי השחרור. בינתיים עוד לא אמרנו נואש......

הרקולס36

New member
תגיד אתה חי במציאות???

חודש וחצי מעצר,8 שנות מאסר,עבודות שירות....וכל זה בגלל מלפפונים ועגבניות? אולי שכחת איזה פרט? אולי היא במקרה שכבה מתחת למקרר השפוך? או אולי,באמת,רק אולי....היא החליטה להיכנס למקרר במקום הירקות? תהיה אמיתי עם עצמך! היא בגדה?תפסת אותה על חם?התעצבנת?תקפת?אלימות? וכיום אתה מחפש לחזור אליה בטענה שאתה 'מחפש אחר האהבה שהיתה',רק בשביל שהיא תסלח לך על האלימות שלך כלפיה,ואולי כך תינצל מענישה משמעותית? ואם כל מה שכתבתי הוא בסה"כ השערות שגויות,וכל מה שאתה כתבת זו אמת לאמיתה,אז בחייאת ראבאק!!! חאלאס עם שטויות!!!איזו ענישה ואיזה בטיח???!!!איזו אהבה ואיזה נעליים???!!! כך ת'רגליים שלך וחפש לך בת-זוג אחרת!

yakir1982

New member
מה???????

הכי הצחיק אותי שכתבת - " אולי היא שכבה מתת למקרר ההפוך" ואני לא מסוגל להפסיק לצחוק, כי אולי אז זה באמת היה מגיע לי - כל מה שקורה, אם היא הייתה מתחת למקרר, או אם לדוגמא הייתה פוגעת בה חתיכת כרפס...... אבל עצם זה שהיא ביטלה את התלונה ובאה לכל הדיונים ואמרה שהיא טעתה ושהיא שיקרה בחקירה לא אומר כלום, הא? אתה מהפרקליטות או מה?????? מחמירים היום על כל שטות.... לא פעם יש בין בני זוג וויכוחים.... הידעת - שאם אתה עולה במדרגות חזק מדי, או אם סגרת דלת חזק מדי, אתה מואשם בהשלטת טרור???? ותבדוק את הנושא???? זה נהיה אבסורד מה שהולך פה............... אני מפחד לעצור לטרמפיסטיות שלא יגידו שניסית לעשות להן משהו..... היום כבר לא שואלים, ולא בודקים, קודם כל תיכנס למעצר..... אם אתה מודה - תצא אחרי חודש, אם אתה מנהל משפט הוכחות, יכול להגיע עד שנה וחודשיים.... להודות ברצח ארלוזורוב ולהשתחרר במיידית- מתאים???? או לנהל הוכחות.......במשך שנה?????

הרקולס36

New member
תקרא שוב,

את מה שכתבת ב 'כל הסיפור'... ראשית,גם הוצאת עצבים על מקרר-זו אלימות!!! היום זה מקרר,מחר זה פרצופה ומחרתיים רק השד יודע לאן זה יוביל... שנית,אם היא באה לדיונים וביטלה את התלונה,והודתה שטעתה....התיק היה נסגר מיידית,ובטח שלא היית מגיע לחשיבה על ענישה כ"כ חמורה,כמו 8 שנות מאסר או אפילו עבודות שירות!!!<גם לא בציניות>... אז שוב, אתה חי במציאות? או אולי אתה פנטזיונר אמיתי,שמדמיין הרבה דברים בראשך ומנסה להוציאם למציאות?!

yakir1982

New member
גם אם

היא מבטלת את התלונה, וגם היא היא הולכת ליו"ר הפרקליטות, המדינה מתייחסת למה שנאמר בחקירה הראשונית - שם היא מנסה ללמד אותך לקח , מה שעבד אצלי טוב מאוד... תאמין לי שאם הייתי יודע ששפיכת תכולת המקרר לריצפה תכניס אותי לבית הסוהר הייתי הולך לקנות שווארמה בחוץ, ולא מחפש אוכל בבית.... אתה יוצא מנקודת הנחה שאת המקרר אתה קנית, ואת המצרכים אתה קנית ואתה צוחק כשמגיעים השוטרים כי אתה יודע שלא עשית משהו מי יודע מה ולבסוף אתה אוכל אותה - והיא אוכלת אותה, וכולם סובלים.... ואם היה חשש חס וכרפס שארים ידיים היא לא הייתה חוזרת אליי ולא היה לי מצב לנסות ולשקם את המשפחה שלי... אתה מדבר על אישה שבמשך תשע שנים לא עבדה יום אחד וקיבלה את הכל ולפתע התהפכה בגגל המערכת המשפטית...... הרי גם אם רוקנתי מקרר הלא חזקה עליי למלות אותו עוד באותו היום שכן יש תינוקת בבית שצריכה לאכול..... הפכת אותי למתעלל בתינוקות??????? או בנשים???????????

הרקולס36

New member
איי ייאיי ייאיי...

רחמנות! מערכת בתי המשפט קורסת תחת נטל התיקים....היא מחפשת איך לסגור וכמה שיותר מהר את כל התיקים ה'הזויים'...במיוחד אם התלונה בוטלה... שפכת תכולת מקרר לרצפה כי חיפשת אוכל?עלינא!בחייאת זומזום!שווארמה בחוץ?זה מה שהיא עשתה לא?
לא עשית משהו מי יודע מה? חס וחלילה!רק התעצבנת והפכת מקרר!שטויות,קטן...מזה מקרר ותכולתו לעומת בוקס בעין?נכון??? גם אם רוקנת? אתה בוחר את מילותיך בקפידה חביבי! חזקה עליך למלא? הרי יש תינוקת בבית שצריכה לאכול?!....אז למה 'רוקנת'? בקיצור, עזוב'תנו באמ'שך! חירטוט כזה הרבה זמן לא ראיתי כאן בפורום....אולי חוץ מye.....

yakir1982

New member
איך

איך הגעת ל"בוקס בעין"? איך הגעת להרמת ידיים? מתוך תסכול של אישה שאומרת לך שאין מה לאכול בבית, אחרי שבכל יום - כל יום, אתה עושה קנייה של איזה מאה שקל בסופר, כשאתם זוג ועדיין - אין ילדים.... חשבון פשוט יביא אותך ל - 3000 שקל בחודש, אז מה אתה מתפלא שאין אוכל..? אז שפכת מקרר, נו אז מה, מיליון נשים שדיברתי איתן מספרות שפיצצו להן את הצורה והן לא מתלוננות, וזה הגרוע,,. זה לא המצב. תדע להפריד בין המצוי לפנטזיה.... זה שרוקנתי מקרר לא אומר שהייתי מרים יד בשום מצב... ויש לך מלא מקרים של אנשים שמעולם לא נהגו בשום צורה של אלימות ולפתע מישהו נרצח.... אתה יודע, אני יותר מפחד לריב עם ילד בן14 מאשר עם בנאדם בן 30. המדינה כבר מזמן איבדה את הצפון , כשבכל סופ"ש יש לך שתי הרוגים מדקירות, חבל רק שמחמירים עם כולם במקום לבחון כל מקרה לגופו......אישה כיום שמתלוננת, אף אחד לא מייחס חשיבות לשום דבר, פרט לתלונה שלה - ומה תגיד לאותם זוגות גרושים, שהמתלוננת בסך הכל רוצה למרר לבן זוגה לשעבר את החיים????? ואם תעצור לטרמפיסטית יום אחד והיא תגיד שניסית לבצע בה מעשה מגונה - אתה חושב שמישהו יקשיב לך??? אם כן אז אתה הוא זה שחי בהזיה......אנחנו הגברים חיים בסיכון יומיומי של תלונות מכל הבא ליד. בית המשפט והפרקליטות אינם מחפשים את הצדק, בית המשפט מחפש לסגור תיקים, והפרקליטות מחפשת להרחיק אותך מהרחוב,(בתור כס"תח) שילוב קטלני שלא פועל לטובתך, ולא משנה מהי גרסתך....

Rtitan

New member
../images/Emo5.gif את כל מה שהגבתי לך למטה!!! ../images/Emo46.gif

אתה יכול למחוק!!!! הדברים שלי לא מכוונים לאדם כמוך, ולא מיועדים לאדם שמסוגל לנהוג כך גם בעידנא דריתחה קשה - ואני יודע בול על מה אני מדבר. אתה לא אוהב אותה, זו לא אהבה מה שאתה מתאר כאן, אין לי מושג לתאר מה אתה מתאר כאן או מה אתה מרגיש, אלו מסוג הרגשות שאני שמח שאינני מבין ורוצה לא להיות מסוגל להבין לעולם - אבל דבר אחד לגמרי ברור לי: זו לא אהבה!!, אדם שאוהב באמת לא יעשה דבר כזה בשום מקרה - אתה אדם אלים לגמרי, ככה לא מדבר ולא נוהג אדם שבאמת אוהב - ככה נוהג משהו אחר לגמרי

0אחד0אחד

New member
פלא שהיא לא רוצה לחיות איתך

רק שפכת מקרר. הצחקת אותי. מקרר זה צלחת שנפלה מהשולחן, להפוך מקרר אתה מה זה היית באטרף! חודש וחצי לפני המשפט ואתה עוד מעדיף כלא, וואללה נראה לך שכולם אהבלים? היא למדה מה אתה ואיך אתה מתנהג והחליטה לשלוח אותך חזרה למושב שלך ולא להיות פאיירית שאומרים לה מה לעשות כל החיים. אל תתפלא שהיא עפה לך, היום קל לדעת שיש גברים יותר נורמלים גם היא בטח באינטרנט אבל בפורום אחר לגמרי ולא מייללת שם!

../images/Emo46.gif עכשיו אתה

מבין למה צריך לתת לאנשים לספר את הסיפור שלהם קודם? איך אני באינטואיציה נשית?

Rtitan

New member
../images/Emo96.gif ../images/Emo6.gif?

דבר ראשון... אל תהיה בטוח שאף גבר לא היה עושה את מה שאתה עושה - מי שאוהב על אמת עושה דברים באמת, ומתאמץ ככל יכולתו עד שברור לו שאין יותר דבר שהוא יכול לעשות. דווקא "גבר", וממש לא סמרטוט, עושה הכל ולא בורח, לפחות בעיני. דבר שני, אתה עושה בתבונה גדולה מאד: דווקא כל ההשקעה שלך היום, כל הניסיונות וכל המאבקים הללו יאפשרו לך באמת להגיע בסוף למצב שכשתגיע מי שתתאהב בה - לא תביט לאחור... אתה תהיה מאד מאד שלם שעשית הכל. זה רק לטובתך הדרך הלא קלה שאתה עובר היום.

למעלה