אהבת אמת

Rtitan

New member
אבלאני מוכרח לומר לך עוד משהו... ../images/Emo4.gif

לא אהבתי את ההתיחחסות שלך אליה... ככה או ככה, היא אם ילדיך - הילדה שיש ועוד אח בדרך. כתבת "ומי בכלל יסתכל עליה עם איך שהיא נראית... " - אני מבין היכן אתה ולוקח בחשבון שזהו משפט שאולי נובע מכאב נורא ולכן עניתי לך ברצינות כאילו לא כתבת אותו בתגובה הקודמת שלי. אם אתה באמת אוהב אותה, אל תתייחס אליה כך - היא לא חפץ, ולא סתם אובייקט מיני - היא אדם והיא הרבה יותר ממה שתיארת כאן. גם מבעד לערפילי הכאב שלך, יהיה לך טוב בהרבה אם תתיחס אליה כאל אדם שלם ולא תמצה את מה שיש לה להציע בתור "איך היא נראית עכשיו", ותבוז בשל כך לה ותפחית ממי שהיא. שיהיה בהצלחה

yakir1982

New member
לא הבנת

חס וחלילה, שאתייחס אליה כמובן מאליו, היא מבחינתי כל עולמי, ובגלל זה אני נלחם.... הייתי נותן את הכל להחזיר את המצב לאיך שהוא היה... אבל נראה שאין מספיק כסף בעולם, או רגש, שיגרום לה לחזור למה שהיה פעם...... כשהיא אמרה שזה החובות - סגרנו אותם, מעל 150 אלף מזומן.... כשהיא אמרה שהיא רוצה דירה - קרוב לאמא שלה, השכרנו לה... כשהיא אמרה שהיא רוצה רישיון נהיגה וקורס מטפלות - שילמנו לה ... ומצד שני היא אומרת לך שהיא חסכה אלפיים שקל .... ותגידו לי שזו לא בדיחה..... בעשר שנים האחרונות בזבזתי מעל מליון שקל... הכל עלינו - שיהיה לנו טוב - עלק ..... כיום היא מחפשת להסתדר, כיוון שהכסף נגמר, תודה לאל..... מה שהיה זה מה שיהיה?????????????

yakir1982

New member
שיהיה ברור

אני אוהב אותה, אולי אני לא יודע למה, אבל עדיין, ואחרי הכל, אולי עשו לי שחור... אבל לא אכפת לי, העיקר הוא לגדל את הילדים, ולהביא עוד כמה בדרך... נקווןה שיהיה הכל בסדר, זה למה אני עכשיו משכיר דירה - למרות הכל, שיהיה בכסף ולא בדברים אחרים, ונראה מה יקרה... כסף לא חסר, אולי לבסוף נקבל תשובה אמיתית, לגבי מה שהיא רוצה, אם לא טוב לה איתי - כל הכסף שבעולם לא יוכל לעזור, ואם כן טוב לה, וזה מה שמפריע לה - אזי החובות היו כאינם........ חוץ מכסף אין לי כבר מה להפסיד, והלוואי שזה ייגמר בכסף, ושאלו יהיו הצרות שלנו..........

0אחד0אחד

New member
ראבק!! קח אחריות על מה שעשית

ולא תכתוב שעשו לך שחור, היה אחלה סרט אבל כבר יצא אפילו מבלוקבאסטר. התנהגת אליה כמו לאסירה בבית סוהר ועוד השתוללת ועכשיו אתה בוכה. שמענו

yakir1982

New member
א

א. לא בוכה ב. לא מעניין אותי מה שכולם אומרים ג. אין לכם מושג מה זה גבר אלים - וראיתי דברים בחיים. ד. אני בדרך של שיקום המשפחה שלי - אתם יכולים רק להתפוצץ. ה. לקחתי אחריות על דברים שאולי לא הייתי אמור לקחת עליהם אחריות. מי שקרא את כל ההודעות שלי היה אמור להבין את את זה. ו. סעיף ה' - לא פעם, אלא פעמיים או שלוש, הכל בעיני המתבונן... ז. אם הייתה לי אפשרות להחזיר את הגלגל לאחור............

הרקולס36

New member
ז.אם הייתה לי אפשרות להחזיר את הגלגל לאחור...

לא היית מגיע לח.<טא> שביצעת! והיא לא היתה מגיעה לז. שקיבלה יחד עם השווארמה בחוץ.... חלאאאאס,יא'חביבי....

קרן ט

New member
למה נדמה לי שקראתי את זה כבר ?!

סוייר? סתם, סתם! גם לי מותר להיות קצת צינית כל עוד זה מגיע ממקום טוב לא?! לאט לאט- זה מה שאני אומרת בהתחלה! מי תקבל אותך? לא יודעת! מה יש לך לתת כרגע?! כסף? הבנתי שיש כסף.... אז אולי יש אופציה... סתם, אני צוחקת

פייי מזל שאני לא גר בבאר שבע...

הבנתי ששם אתם גרים לא ? נראה לישהמשטרה שם קשוחה לגמרי. או שזה סתם אתה שמגזים ? אבאל'ה,אם על השלכת עגבניות וכרפס מהמקרר (שאני תופס כפגיעה אישית בי...
)ישבת חודש וחצי במעצר (ולא מאסר כמו שכתבת ) אני הייתי צריך כבר לשבת מאסר עולם ובלי אפשרות לחנינה.... אם הדברים היו קורים כמו שתיארת,לב לבייב היה צריך לבנות עוד 20 בתי סוהר ולא רק אחד... מה זה הקשקוש הזה של לקבל עונש של 8 שנות מאסר על הדבר הזה...? בקצב הזה,הזבל שרצח 6 בני משפחה ישתחרר יותר מוקדם ממך. עם כל הכבוד להאשמות מולך,הדבר הכי קרוב שאני עשיתי,היה להעיף את האגרטל עם הפרחים (מפלסטיק,מפלסטיק...) שהיא קיבלה מהמאהב שלה (שאז עוד לא ידעתי שהוא כזה..) ורק בדיעבד הבנתי שזו הייתה מניפולציה מולי בכדי לסלק אותי מהבית.(אפילו המאהב שלה גער בה על כך אל תשאל איך אני יודע לא חשוב שמות...,
) ולמרות הכל גם החוקר באותו ערב הטיח בפניה איך היא מצפה שאני אגיב למצב כזה,וראה שאלימות של ממש לא הייתה שם אלא מריבה בין בני זוג.כמובן שהתלונה נסגרה לחלוטין.(ואני בהחלט נשארתי בבית,על אפה ועל חמתה המקסימה והיקרה שאני אוהב מאוד...) בטח שלא נעצרתי לחודש ימים. מאז עברתי מסכת תלונות שווא שלא יביישו אף ראש משפחת פשע. החל מתלונות על איומים ברצח שלה,של הילדים,של רבין,ומי לא..עבור מאיום בבריחה מהארץ,(בשביל עיכוב יציאה)וכלה בהזעקת משטרה אלי בטענה שהילדה שלנו עוברת התעללות נפשית אצלי ואף אלימות פיזית.כמובן שהשוטר שהגיע במהירות שיא (כל הכבוד למשטרה,מגיע להם) מצא אותנו אוכלים יחד קלמנטינות יחד בסלון ,מאוד טעימות דרך אגב...,וצופים בטלוויזיה,והבין שלא היה ולא נברא,וכשהבין מה המצב,אף יעץ לי להגיש תלונה נגדית על הטרדה. אקיצר,או שאתה מספר את האמת כפי שאתה רואה אותה או שיש פה קונספירציה אישית נגדך. המצב ביניכם רקוב,ומזמן. אתה חי באשליה שהכסף יוכל לעזור לך כאן ולא מבין שהאהבה שהייתה ביניכם פרחה מזמן מהחלון. נראה לי שאתה נשאר שם רק בכדי לקבל הנחה במשפט שלך,וכדי להציג מצג שווא בעיניי השופט. מן הסתם גם היא נשארת איתך בגלל הקטע הכלכלי,ובגלל שדי נוח לה במצב הזה שבו אתה נדרש "לכפר" על התנהגותך והיא מחזיקה את זה מולך כמו שלט מתנפנף ברוח. הבנתי שהיא בגדה בך כמה פעמים,אם אני לא טועה,כנראה שחסרים לה כמה דברים במערכת הזוגית שלכם,בלי קשר לכסף שלך,וכשיגיע הבחור המתאים עם כיס יותר עמוק משלך היא תקום ותלך איתו באופן סופי ומוחלט. והוא יגיע בסופו של דבר.כי היא מזמינה אותו. או שהיא תחליט שהספיק לה,או שייגמר לך הכסף,ואז היא תעזוב בכל מקרה ותחפש את האושר שלה במקום אחר. שאנחנו נתפוצץ בגלל שאתה מנסה לשקם את הזוגיות שלך...? אתה מנסה לשקם קטוע גפיים ללכת מחדש ובלי פרוטזות. הזוגיות שלכם מתה מזמן,ונשאר לך רק להוציא תעודת פטירה רשמית,שמשום מה שניכם מהססים להוציא... צא מהאשליה שאתה חי בא ותרד בחזרה למציאות. וכמה שיותר מהר יותר טוב בשבילך.

NoaModiin

New member
היה כנה עם עצמך

לנו אתה יכול לנסות למכור מה שאתה רוצה. זה גם לא ממש משנה לנו, לא אנחנו חיים איתך או עם אישתך. אלו החיים שלך. ציינת שפעם היה חשוב לך להיות אמיתי, לחיות חיים אמיתיים. אז מה קרה עם השנים ? לאן הרצון הזה נעלם ?

גרושה25

New member
שלא תחשוב שנוצץ בחוץ

גם אני חשבתי ככה. כדאי לך מאוד לשמר את מה שיש לך. עם כל אישה נורמאלית זה קצת יורד עם הזמן, צריך לשמר..... בהצלחה!

למעלה