את שוב יכולה להחילט שאני קטנוני
ומעצבן ... זו באמת לא הבעיה שלי. למרות המאמצים שלך לא הצלחת להסביר לי, או אני לא הצלחתי להבין, מה את מתכוונת כשאת אומרת/כותבת אהבה... אם את רוצה תשובות על מה זה בעיניי: אהבה, שפוי, הרגשה, טוב ... את יכולה לשאול, בעיקר אם את חושבת שאלו מילים שאני משתמש ואת לא מבינה את הכוונה שלי. אם זה מונע ממך להבין את מה שאני אומר אז רצוי מאוד שתשאלי ולא שתניחי שאני מתכוון ל-X כשאני מתכוון ל-Y. מילים יכולות להיות מדוייקות וחדות עד מאוד, זה תלוי רק באופן השימוש בהן, מילים יכולות להשפיע ל"טובה" ול"רעה"... אם הייתי מרשה לעצמי להניח שאני מבין מה הכוונה שלכם (רוב כותבי הפורום) כשכותבים "אהבה" מתוך תוכן ההודעות הייתי מבין שזו מילה ש"סתם נזרקת" על ימין ועל שמאל וזה כל כך רחוק ממה שאני מתכוון כשאני אומר אהבה, שככל הנראה מדובר על משהו אחר לגמרי. אולי הכוונה היא "אתה מצחיק" אבל כותבים "אוהבים אותך" או משהו בסגנון... אך אני לא מרשה לעצמי להניח הנחה כל כך גרועה, ואני יושב כותב ושואל שאלות... ובמקום לקבל תשובות אני מקבל הודעה שאומרת שאני קטנוני ומעצבן... ובכן אפילו אם אני כזה (מעולם לא ראית אותי אז על פי מה את מנחשת?) אולי בכל שאת מגיע לי תשובה. "ככה העולם פועל" ו "ככה זה" לא שונה בהרבה ולא עונה על שום דבר, עדיף להגיד "לא יודע" מאשר להגיד "ככה זה" ולהציג את זה כאילו שניתנה תשובה... ש- למה ציפורים עפים? ת- ככה זה, ככה העולם פעול זה עונה לשאלה??? ""להרגיש כמו בן אדם"- רציתי לכוון אותך להסתכל על מצבים בהם הרגשת את ה"אובססיה" הזאת וכך לבחון את ה"אובססיה" מתוך חוויה אישית שלך ואולי לקבל תשובה על השאלה שלך" תודה על העצה אך לא הצלחתי, אז ככל הנראה על פי הגדרתך "אני לא בן אדם" או אולי "אני לא מרגיש כמו בן אדם". די ברור (כאילו דא!) שאני לא מסכים איתך, אני כן חושב שהנני יצור מהסוג הנקרא "אדם". מה עוד שאני עדיין לא יודע מה הכוונה שלך (ובעצם גם של רוב הכותבים כאן) כשכותבים "אהבה" אז על מה בעצם אנו מדברים? זה בערך כמו לכתוב לך שאני מציע לך להזכר מתי פעם אחרונה ראית דגכרRRTהגכע? "*דמיינתי שאתה מעביר ביקורת על הרצון לתת ולקבל אהבה" אינני מעביר ביקורת בכלל ובפרט לא על דברים שאין לי כל מושג מה הם... אם אפשר לשמוע מקצת של ביקורת זה רק על האובססיה (באופן כללי) אך זה לא למעשה ביקורת אלא תמרור שאתם יכולים להסתכל ולבחון איך להמשיך את הצעידה בדרך... "באהבה עופרי" דווקא? או מתוך הרגל? אגב, על פי ההגדרה שלי לא יתכן מצב ש"מרביצים בגלל שאוהבים" אני אסביר לך מה זה ציקיפט כשעץ תפוזים מקבל המון ציקיפט הוא גודל ונהיה עץ בריא עם המון פירות. כשעץ תפוזים מקבל מעט ציקיפט הוא גודל לא כל כך טוב ונותן כ-78% מעץ שמקבל המון ציקיפט. עץ תפןזים שלא מקבל בכלל ציקיפט יש לו סיכוי למות בגיל צעיר מאוד יחסית לעצי תפוזים אחרים שקיבלו ללפחות קצת ציקיפט. ובכן ..... האם כעת את חושבת שאני הגדרתי ציקיפט ואת יודעת מה זה? בעיניי, לא הסברתי בכלל, ואם את חושבת שאת יודעת אני מניח שאת טועה, לא רק שאת לא יודעת אלא שלמעשה אין לך ממש מושג. "באהבה עופרי" על פי איזה הגדרה של המילה אהבה את אוהבת אדם שהוא לא בן אדם ובנוסף הוא גם קטנוני ומעצבן? הנה לך דוגה נוספת לשימוש "קליל" במילה המייצגת משהו מיוחד במינו (בעיניי). אני לא יודע כמה פעמים כבר כתבתי את המשפט הבא: אני לא מבקש שתאמצו את ההגדרה שלי למילה מסויימת אני גם לא רוצה לאמץ את ההגדרה שלכם אני רק מנסה להבין מה אתם אומרים כשאומרים X. ואתם מוזמנים לעשות את אותו הדבר (לנסות להבין מה שאני כותב). אני לא יכול להבין אם לא מסבירים לי מה הכוונה מאחורי מילה X אני יכול רק להניח שאני מבין... כפי שכתבתי קודם התוצאה של ההנחה שלי הייתה כזו שעדיף לזרוק אותה לפח ולשאול... אם ההנחה נכונה תגידו לי (ואז באמת יתכן שבפורום הזה אני אהפוך להיות יצור ציני, מעצבן, מטריד, ... אבל בטח לא קטנוני) לא באהבה ממש לא, ומהמון סיבות עמנואל מניח שברור שבמשפט הקודם נכתבה המילה אהבה על פי ההגדרה שלי.