אהבה ממבט שלישי

מזל חי

New member
גורל זה משהו שאנחנו קובעים לעצמנו

וכשמרגיש לנו ללכת על זה אנחנו הולכים, גם כשלא הכל נראה מושלם, והרי אין בכלל מושלם, הכל זה רק בעינינו ואיך שאנחנו בוחרים לראות. גם את האדם שממול אנחנו בוחרים לראות בזוית שנוחה לנו. קליק זה בהחלט ענין ראשוני, אין ספק שכבר ברור (וכתבתי) שצריך להיות שם משהו שיגרום לנו להביט עוד. אם אין קליק הפגישה הראשונה יכולה להסתיים חצי שעה אחרי (מנימוס) עד שעה (בפיהוק). ואם יש קליק/ענין זה יכל גם לגרום לפגישה להסתיים שעתיים אחרי או בבוקר של אחרי (ואני עדין מתכוונת לשיחה). אך אם עצם הענין הוא רק קליק, וכפי שציינת גם הקשר יכל להסתיים ועדין יש קליק, זה רק קליק. גם קליק סופו להסתיים ברגע אחרי שהקשר כבר אינו קשר, אפשר לשמור על זה עוד מעט זמן עד שזה נגמר ונעלם. אני בעד קליק אך אחרי שיש אותו מה שנשאר זה אם יש ענין משותף והדברים זורמים לאותו הכיוון מכל כיוון.

ערסlight

New member
מבטים

החושים שלנו מגיבים לגירוי מיידי ע"י ראיה והריח. זה עניין של שניות. "הצתה מאוחרת" אומרת שזיהינו משהו שלא פועל על החושים אלא על שכבות עמוקות יותר [כמו מצוקות, למשל] בד"כ זוהי משיכה שתשרוד יותר זמן.

ערסlight

New member
זה המצב בד"כ.

צריך שיהיה זיהוי של איזשהו צורך שלנו שיש בשני ואנחנו מזהים אותו רק אחרי זמן. בד"כ מדובר במרכיב אישיותי ולא במשהו חיצוני\חזותי. הצורך, בהרבה מקרים בא מאיזשהו חסך אבל ממש לא חייב. למשל, מחזר נלהב יכול לפנות לחסך באהבה של השני והרי לך התאמה מעוכבת. זה יכול גם לבוא מזיהוי מטרה משותפת וכאלה.

מזל חי

New member
כנראה שאנחנו דומים מידי

או שונים מידי! זה לפחות מה שנשקף לי כרגע בזמן קצר מאוד של הכרות. הבינותי
אוף מה שכן בולט זה ששנינו לא ממש נלהבים למרות ששומרים על קשר מסוים, יותר נכון על אש קטנה (אין לי זמןןןןןןןןןןןןןןןן לזוגיות! או שלא התלהבתי עדין..)

גלי10

New member
לא תיתכן העובדה

שאתן צ'אנס למישהו שלא התלהבתי ממוצא פיו ! |קליק| { או לשונו |טריק|
} ממפגש ראשון , ממגש ראשון , ממגע ראשון זה תנאי בל יעבור. עם השאר אפשר להסתדר פחותויותר

האינסטינקט הראשוני

תחושות הבטן הראשוניות,המיידיות הם הדבר האמיתי. להמשיך הלאה לפגישה שלישית,כשאין את זה,זה רק לרמות את עצמנו ובסופו של דבר זה יתפוצץ לנו בפנים.

maof

New member
יווווווו ../images/Emo12.gif

ת'אמת שאינסטיקנט בסיסי הראשון לפי דעתי היה טוב יותר
אבל לנושא...כשיש לי מיחושים בבטן אני הולך למקום אחר לא לפגישה
מעוף

מזל חי

New member
נראה לי שאת צודקת

ושוב אני כבר ממש לא מדברת על החיצוני בלבד אלא על הפנימי כמו שאומרים הגעתי ל"מבט" הרביעי וזה כבר יותר מידי בשביל להמשיך ולהרגיש את תחושת הבטן הזאת ולנסות להתעלם ממנה.

למעלה