אהבה ממבט שלישי

מזל חי

New member
אהבה ממבט שלישי

האם תתכן העובדה שלא תמיד אפשר להתלהב ברגעים הראשונים, לא ממוצא פיו ולא מהחיצוניות. אך משהו מבפנים גורם לנו לרצות בכל זאת לתת צ'אנס ולהכיר את האדם הזה שם, גם אם הוא לא ממש יודע להגיד את הדברים הנכונים ולוקה בחוסר קאקט? גם אם הוא קצת אחר ממה שהכרנו, והידע ותחומי הענין שונים מעולם קצת אחר..

מיי לי

New member
קראתי פעם משהו שאהבתי

לא זוכרת של מי ולא זוכרת לצטט במדוייק, אבל זה היה משהו כזה: אל תעלבי אם לא התאהבתי בך במבט ראשון, זאת לא חכמה גדולה להתאהב במבט ראשון, החכמה היא להסתכל במבט שני, שלישי, גם בחסרונות לחזות, ולמרות זאת לאהוב...

מזל חי

New member
נשמע חכם

ואומרים שתמיד עדיף להיות חכם

d a n i e l s 5

New member
אני אומרת....

החוכמה היא להתאהב במבט הראשון ......... ולדעת לאהוב ......גם במבט העשירי או המליון . כל זה מוגש מטעם המועצה לחקר "ההבדל בין להתאהב ולאהוב "

דניאל

{הייתי חייבת...ורק בגלל התובנות שלך... בפעם המיליון} יחי ההבדל הענק... אוהבת..{מרשמלו, נסיעות, אותי, מגפיים} ומאוהבת..{בעצמי, חולית עליי, בו..בנו}

כן יתכן אהבה שכזו...

את בן זוגי לשעבר היה מכר שהכרתי באיזה סדנא לא היה לטעמי (לפי הרשימה שלי) לא במראה, לא בהופעה החיצונית, לא בגיל ולא ולא ולא נכון שהוא חיזר אחריי חודשים ונהלנו רק שיחות שדרכן למדדתי להכיר את האישיות ויום אחד מצאתי את עצמי מאוהבת תאמיני או לא, חיינו יחד באהבה גדולה 6 שנים אז יש מקרים כאלה פעם גם השבת את תשומת הנשים והגברים כשיוצאים לדייטים שלא יפסלו את הדייט כבר ביום הראשון כי בפגישה אחת לא יכולים להכיר אישיות שלמה יופי חיצוני וכסף לא נמדדים על אישיות ויופי פנימי שאותם רואים רק במבטים נוספים ועמוקים וזו הסיבה שרבים לא מוצאים את הנשמה התאומה. ברוב המקרים את אלה שהגדרנו כידידים הם אלה שיש להם סיכוי להיות הבני זוג הטובים והמתאימים לנו ואולי גם הנשמות התאומות

מזל חי

New member
ברוב המקרים

כשאני שואלת ממקום אישי שאלה שכבר השבתי לאחרים זה שונה, אבל מאוד דומה.. ולכן אני משיבה לעצמי כל הזמן את אותם הדברים שיעצתי לאחרים, במציאות זה בהחלט אחרת, אך ניתן למימוש.

תלתלית3

New member
מה שאני למדתי

זה שמה שמתחיל ב"הי" נגמר ב"דאון". מה שמושך ברגע הראשון אינו נמשך לנצח. קשר שנבנה על ידידות ואישיות הוא הקשר הטוב. הצרה שאני רודפת אחרי אתגרים במקום ללכת על משהו טוב ובטוח וזה מינוס שלי. גם לכם יש הרגשה כזו ? מה שמובן מאליו לא מספיק טוב.....

מזל חי

New member
מובן מאליו שלא מובן מאליו

עם השנים למדתי ששום דבר אינו מובן מאליו, ולא רק שצריך להעריך ולהוקיר, צריך גם להודות ורצוי אף להגיד. עוד מעט אני בת 40 לא מחפשת אתגרים, ולא מוצאת בקשר שום דבר שקשור לאתגר. סקרנות זה משהו אחר, להבין את הראש להכנס לשם, ולאהוב את מה שיש. טוב זה יחסי, מי אף פעם לא טוב לא, גם לא מוצא אף פעם את הטוב..

ואיי ואיי מזליקה את עוד מעט

בת 40? סוף העולם..מת העולם..תאמיני לי ילדונת..את רק מתחילה לחיות....ושלא יגידו לך אחרת.... ולגבי התאהבות..טאקט ולא קאקט..ואהבה ממבט שלישי.....את עושה סלט אחד גדול... שתגיעי לאהבה ממבט שלישי..את כבר תהיי במקום אחר...כי זו סוג אהבה שנישארת איתך. זו לא התאהבות..זה לא ריגושים..זו אהבה שעוטפת אותך בחיבוק דוב..ואין לך שום רצון להנתק ממנו.. אז במקום לעשות סלטים תתחילי עם המנה העיקרית. ממיכלי ששני מטר מחמישים.

deena

New member
הצלחת קצת לבלבל אותי.

לפני מספר ימים כתבת על נושא דומה, אבל מזוית אחרת. אני לא בטוחה אם לא הבנתי אותך אז, או שלא הבנתי אותך עכשיו.

מזל חי

New member
נושא דומה לא מדויק

אולי קשור במידה מסוימת.. מי שלא מכיר אותי באמת לא יבין. הענין שמאוד מחמיא שאומרים לך שאתה נראה טוב, שנמשכים אליך וכו אך מאוד מעליב אם יש תחושה שזה כל מה שבאמת רואים בך. ממש לא מפריע לי (וזה הסבר מפורש להודעה הקודמת) שבן אדם נראה כזה או אחר. עבורי הוא קודם כל בן אדם. מספיק שיש בו משהו חמודי שמוצא חן בעיני, ואחרי זה הפנימי שכובש אותי מראה לי את יופיו החיצוני שלא ראיתי אולי בהתחלה. אם נוסיף את זה להודעה זו, זו בדיוק הסיבה שאני כן מוכנה להמשיך ולנסות, למרות שלא נמסתי מהמבט הראשון ולא מהשיחה השניה,. לעיתים זה ענין של זמן. למדתי שאנשים עושים ואומרים דברים שלא תמיד משקפים אותם באמת בהתחלה, אלא בגלל שאינם יודעים איך להביע את עצמם (ותאמת שגם אני לא ממש יודעת ופתוחה לזה בהתחלה).

כמעט מלכוד 22 ../images/Emo13.gif

אנחנו עושים NEXT מהר מידי בלי באמת ללמוד מי מולנו... ומצפים לברקים ורעמים כבר בפגישה הראשונה.
בהחלט אפשרי

מצוטטת

New member
חושבת

שאת עושה מִישמַש{סלט} בין.... ריגוש/התלהבות לבין המונח אהבה... אהבה לא נוצרת באמצעות מיספוּר המבטים היתר אולי/כניראה כן....... הבדל של ממש במינוח....לדעתי!

למעלה