אהבה ממבט שלישי

זה תמיד עובד,הא?

אחת... שתיים... שלושששששששששששששששששש ~~~~ הופ ~~~~ (מישו לא שידרר לגלר ת'הופ ההכרחי
)

משתעשת לי בסלטיות של עליי רוקט

רק במבט חמישי...:}}} המינוח בהחלט קובע...בייחוד לאור העין השלישית...עםהפירות המאובשים {נה לך נה לך היה לי "דייט"...יצאתי עם שיידך... זה היה במבט ראשון...עם גיהוץ שני...בשילוב 48 של הו"ק...ומינוח מאוד מאוד נינוח.. וזה ש'לי..}.

R a c h e li

New member
תקשיבי.....

הרבה כבר עברו לדור השלישי
ואם אי אפשר כדאי ללכת על תלת מימד
רחלי שהציצה חח

t o t a l

New member
עשרים השניות הראשונות

זה יתכן וקורה, במיוחד כאשר החיבור המקורי הוא לא רומנטי. למשל מקום עבודה משותף או חברים משותפים. רק כאשר קיימת מסגרת לא תלויה שמאפשרת את ההכרות המתמשכת, את ההזדמנות הנוספת, את אורך הרוח. בעולם הדייטים וההכרויות קשה לי לראות את זה קורה. הכל חד, מיידי ושטחי במובן מסויים. לא קיימת הזדמנות שניה - מה שלא קורה ב- 20 השניות הראשונות, כבר לא יקרה.

n o g a1

New member
בשאלתך את עונה

בעצם על הסוגיה הידועה : לעזוב רשימות מכולת ולצאת לחיים. הצמודים לרשימה , עדיין מחפשים... אלא שצמודים לליבם ימצאו או מצאו:).

../images/Emo6.gif

את טוענת שהרשימה שלי לא בסדר?????????? רגע יתום בן יחיד חשבון בנק וגם פורטפוליו במריל לינץ' אמריקאן אקספרס שחור ושיהיה גבר גבר.. רומניקטן נדיב חכם בלי כרס או קרחת..(אני כבר אמלא את החסר) ושידע לאהוב בלי תנאים...בלי לפזול לכל אלו אם הסיליקון... ואללה החסרתי משהו..מה הרשימה הזו לא מעודכנת? לא אמצא אחד כזה? ואם שכחתי משהו תגידי כדי שאוכל למחוק אותה, את הרשימונת הזו וללכת עם הלב שנידפק לי כמה פעמים ..

n o g a1

New member
הרשימונת הצנועה שלך

לוקה בחסר.... שכחת לציין - בלי גירבוץ מול הטלויזיה... זה תנאי חשוב , לדעתי.

לא יורדת לפרטים מגעילים כאלו

ואם אתחיל לפרט הרשימה שלי תתארך... מעדיפה פורמט בכללי אחר כך SUB FORMAT ואז ניראה... חוץ מזה...מיכלי החליטה ללכת על הלב..למרות שניפגע כמה פעמים. הרשימה היא רק כדי להציץ ולהבין שאין דבר כזה...

מבט שלישי....??../images/Emo6.gif

ואללה אפילו לא מגיע ל מבט השני........ לא "ראשון" .....לא קונה.... וכן,יש כאלה שמגיעים לשלישי ולרביעי ולחמישי..... התקווה....לא מאבדת תקווה.

מזל חי

New member
זה מזכיר לי באמת את רשימת המכולת

שאותה אני כותבת יום יום, ומוסיפה עוד פריט לרשימה. אך כשאני מגיעה לסופר אני מוצאת את עצמי או בלי הרשימה או שמשעמם לי לקרא אותה. בדרך כלל אני פשוט עוברת שורה שורה וקונה את מה שנראה לי רצוי ונחוץ לאותה השעה. מי לא יודע לכתוב רשימה שכזאת? גבוה (סתםםםםםםםםםם) חתיך (נו באמת) מובסס (אפשר לחשוב שאני חיה על חשבונו) וכו.. לפני זמן לא ארוך אמרתי ואפילו כתבתי כאן בבדיחות צינית שאולי הגיע הזמן להכיר אלמן, ככה את יודעת בלי צרות של גרושות.. רק שכחתי שמחשבה בוראת מציאות, והמציאות כבר לא מפתיעה רק שונה.. מסתבר שאנחנו כותבים אומרים וחושבים הרבה דברים, אך מה שעמוק עמוק מתחולל בליבנו בהחלט יכל להתחולל בחיינו.

לא בבית סיפרי..

אני חייב את הקליק, ההצתה..בלי זה, לא יעזור כלום. אין פה עניין של לא לתת צ'אנס.. גורלות נקבעים על דימוי ראשוני, כמו גם הבחירה אם להמשיך או לא.. כשזה לא זה, אז אין את הדרייב להיפתח, להמשיך. ומצד שני , קליק לא מבטיח המשך... ממש לא. ומצד שלישי..
לקליק גם אם הוא נשאר רק קליק בסוף, יש את הקסם שלו.. ומצד רביעי.. מכיר אנשים שמכורים לקליקים האלה..
, נעים מקליק לקליק..

n o g a1

New member
ועל זה נאמר...

מקליק מי שמקליק לעצמו ולא נשאר מוקלק וחגור בקליק , הרי ידיו ריקות:)...

למעלה