אהבה טורפת אהבה?

Megie

New member
אתם גדולים!!!

איזה כיףףףף שמיכל כאן!!ברוכה הבאה אלינו! אין ספק שזכיתם אחד בשנייה!

אהבתי את מה שכתבת..ואני מאוד מעריכה את הדרך להביע דיעה..

ברור שאכתוב פה..לא תיפטרו ממני בכזאת קלות..חח..רק שקצת קשה להתמיד..אבל הכל אפשרי
גם אתה מפזר כאן אור..מחכים לך תמיד!
שניכם יחד זה אפילו מרגש יותר

ולגבי הדרך שלכם לנהל תקשורת בזוגיות..מדהים! זאת הדרך..גם אני והחבר המדהים שלי-רואים את זה ככה..מעבר לזה-העצמת החברות וזה שהוא החבר הכי טוב וקרוב שלי-פשוט לא מאפשר לנהל את זה אירת..מדברים תמיד ועל הכל.

סאני..לי היה ברור שאתה המלאך!

sani48

New member
רגע עכשיו אני בכלל מבולבל

היה פה לפני 5 יום שרשור ש PEACHFOREVER פתחה לגבי חבר שלה,ורשמתה לה תשובה מושקעת,אפילו ציינתה שזה יפה שהיא קוראת לחבר שלה מלאך,אז בעצם דיברתה על עצמך בגוף שלישי?חח,וכל התשובה המושקעת היתה לבת זוג שלך?מוזר שרשמתי לה יעוץ לגבי הזוגיות שלכם,מבלי לדעת שמדובר עליך?
דרך אגב מדובר על אותו שרשור שבו רשמתה שאתה רוצה שאני יעשה לך ילד חחח

Megie

New member
ואחרי שחזרתי אחורה לקרוא

ממ..
שוק!
מריו..מה יש לך להגיד להגנתך?! חחחח הרגת אותי מצחוק

marioForever

New member
אין לי מה להגיד להגנתי :)

עניתי לה בכיף כזה, כאילו כל אחד היה רושם והייתי עונה לו.
אצלי לא מקבלים פרוטקציות :)

אבל ברצינות עכשיו, ברצינות עניתי לה כאילו הייתי עונה לכל אחד אחר,
וכן דיברתי על עצמי אבל לפני זה הוצאתי אותי מהמשוואה

אממ
זה מסובך אבל אולי טיפה יותר מובן מקודם ?

Megie

New member
חחח הכל בסדר

סתם הצחיק אותי ששאלת גם שאלות על הדרך.. כמו סימולציה כשמדמים מקרה..אבל אני הספקתי קצת להכיר אותך כדי להבין את הכוונה

sani48

New member
אכן,עכשיו זה הרבה יותר מובן

מקווה שלא היתבאסתה עלי שהזכרתי את זה,סתם היית סקרן ולא הבנתי מה הלך שם חח

אי אפשר לנתח רגש...

זה מוריד מהערך שלו, כי הרי לא נצליח לעולם ............

בכל קשר אנחנו אוהבים.... לפעמים רק אחרי שמתחילים קשר חדש, רואים בדיעבד כמה האהבה הישנה מחווירה לעומת החדשה,

כמה דברים היו חסרים לנו אבל לא ממש ראינו אותם, ורק האהבה החדשה שממלאה את החוסרים האלה, מראה לנו כמה אינסופית היא יכולה להיות .

תמיד יש רגש..... אבל רק אהבה חדשה יכולה להראות לך אם הקודמת אכן היתה אהבה אמיתית, או אשליה חולפת..

Megie

New member
כל כך התגעגעתי אליך!

כל מילה כמו תמיד-מדהימה מחדש..
את חסרה כאן

חמודה !!

אם רק היית יודעת איזו תקופת נדנדה רגשית אני עוברת חח

אני חושבת שאני מתאפסת לי מחדש, ועם זה גם הנוכחות פה תעזור כתמיד..

dawadi

New member
האמת שקרה לי

וזה היה מפתיע ממש!
זה היה קשר שהתחיל ביום שבו נגמר הקשר הקודם.
בדיוק כמו שאת מתארת - היה לי ברור שבמשך 4 שנים שאהבתי כל כך את האישה הזו שהיתה לצדי כל רגע ורגע.
אישה מדהימה.
ואז עוד כשיש הרבה רגש אצל שנינו - הקשר הסתיים.
והאהבה הגדולה יותר שכאילו חיכתה בפינה נכנסה בכל הכוח!

אז לא ידעתי להסביר את זה, אבל היום, כשאני מרגע לרגע נהיה בקיא יותר ויותר באמנות ההומאופטיה,
אני מבין את זה לחלוטין.
להסביר את זה יהיה מסובך למי שלא מכיר את ההומאופטיה, אבל יש פה הגיון מושלם וזה כיף ואדיר והנה, את שם, אני שם ועוד אנשים כבר שם וכנראה שעוד אנשים יהיו שם ויוכלו לאהוב בעוצמות מדהימות.

שהאהבה תמשיך לשגשג, זה מה שאפשר לאחל :)

Ginger L Honey

New member
הייתי בקשר של כמעט ארבע שנים

ונגמר, כשהבנתי שמשהו מאוד משמעותי בחיים שלי חסר.
לא יכולתי לשים את האצבע בדיוק על מה חסר, אבל פשוט לא הייתי מאושרת.
אז נפרדנו.
קיבלתי הסמוך הצעה למשרה זמנית בארה"ב, רק לחצי שנה. וקפצתי על ההצעה, זה בדיוק מה שהייתי צריכה בכדי לנקות את הראש.
על המטוס אני זוכרת שחשבתי לעצמי, את בת 28. היית בכ"כ הרבה מערכות יחסים ומעולם לא אהבת עם כל הלב, זה כנראה אף פעם לא יקרה. הלב שלך לא מסוגל לתת הכל. ובאותה הנשימה הבטחתי לעצמי, שלעולם לא אסתפק שוב ב"כמעט" לפיכך, כנראה אשאר לבד לנצח. וזה לא היה נשמע לי נורא כ"כ. אימצתי בחום את הבדידות.
לארה"ב לא נסעתי רק לשם עבודה, נסעתי להגשים חלום ישן.
חלמתי על קורס צניחה חופשית, שבארץ עולה פשוט יותר מידי (בלי סכומים מדוייקים, מדובר בסכום של חמש ספרות), בארה"ב זה פחות מחצי מהמחיר.
עוד לפני הטיסה בררתי על מועדוני הצניחה בלונג איילנד.
20.7.11 השעה 7:50 בבוקר, אני יורדת מהמונית שלקחתי למועדון הצניחה ליום הראשון והמרגש של הקורס.
חניך אחר (אמריקאי) שהגיע כמה דקות לפני עמד שם והסתכל לעברי.
מאז שנינו מאמינים האהבה ממבט ראשון.
בדיוק חודש לאחר מכן עברנו לגור יחד. בכמעט שנתיים שאנחנו יחד הספקנו להתחתן וקנינו בית. אני באותה עבודה שכבר מזמן לא זמנית
וכמובן, היו לנו עשרות צניחות יחד.

אם בא לכם לקרוא יותר פרטים על הצניחה הראשונה שלנו, כתבתי על כך בעבר בפורום חתונות
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=153&MessageId=163185143

מה שלמדתי הוא, לא להשאר במקום בו מרגישים שמשהו חסר.
וכמובן, שאהבת אמת קיימת ולא רק בסרטים:)

Megie

New member
מדהים!!!

WOW
הסיפור שלך מדהים...וזה שוב מוכיח ..שכדאי לקרוא את המקרים האלו של כולנו..ואולי אלו שקראו לאנשים שמתאהבים אחרי זוגיות-חסרי רגש, לא חכמים, לא יודעים להרגיש וכו'..שהתחושה הסובייקטיבית שלהם לפעמים הופכת אותם לאטומים..וייתכן ועצימת העיניים הזאת עלולה למנוע מהם לפעול כמו שאנחנו פעלנו בהזדמנות שהייתה לנו...אחרת לפספס את הדברים הגדולים האלו..זאת טעות שאין דרך למנוע...

דעתי

קרה לי בתקופה האחרונה
אני מאמינה שרגשות הם בעוצמות שונות עם אנשים שונים
מה שחזק יותר לוקח לפעמים דווקא בגלל שמשהו חסר העוצמה היא לא חזקה וככה קורה שהלב מפנה מקום לאדם אחר שכובש יותר מרתק וגורם לפרפרים חדשים לזוז בבטן

למעלה