מגי...
אני כמה ימים מתלבט בשאלה אם לענות או לא, כי זה נושא מאוד רגיש..
במיוחד אצלי,
הייתה לי חברה הרבה זמן, שנים... ואז יום אחד נפרדנו.
כל אחד האשים את השני, אז זה לא רלוונטי מי אשם, כי שנינו היינו קצט אשמים..
בערך חודשיים אחרי שנפרדנו, (אולי פחוט ..) היא מצאה בחור חדש, שהיא איתו כבר שנה. אז כן, בהתחלה מאוד הייתי עצוב, ומאוד בדיכאון ורציתי רק ליצור איתה קשר, בפלאפונים, בפייסבוק, בג'י מייל בכל דרך אפשרית שיכולתי לחשוב עליה, והיא סיננה אותי ולא ענתה לי בעצם לשום דרך. את מבינה אני אישית מבחינתי רציתי לדבר כל דבר, לעשות איזה שהוא CLOSER, או אולי אפילו לחזור לדבר להכיר מהתחלה... אבל שוב כמו שאמרתי היא שנה שלמה לא ענתה לי בשום דרך אפשרית.
אם זה מרגיז ?
"טיפה..."
למה אמרתי את כל הסיפור המייגע הזה ?
תראי, אני מאמין ולא מאמין בגורל, מצד אחד אני לא חושב שמה שאמור לקרות קורה, ושאין לנו שום דרך לשנות את זה. אבל מצד שני אני מאמין כמו מורפיוס, בזה שאם משהו כבר קרה, אז הוא קרה בדרך היחידה שהוא היה יכול לקרות ולא היה יכול לקרות בשום דרך אחרת.. די מנגד אחד את השני נכון ? ..
הייתי מסביר את זה יותר לעומק, אבל באמת שאני יקצר (אם תרצי אני יסביר לעומק בתגובה או משהו..)
אממ, הכרתי את מיכלי..(שסוף סוף התחילה לכתוב גם בפורום !!

)
אממ, היא משחקת איתי בפלייסטישן.. (טוב נו.. מנסה)
היא רואה איתי סרטים במחשב
היא שרה איתי שירים ביו טיוב.
אבל הכי הכי חשבו, היא מדברת איתי
על הכל,
תמיד,
אם משהו מפריע לה, אם משהו לא מפריע לה,
על הכל תמיד מדברת ולעולם לא שומרת דברים בשקט, וגם אני אותו הדבר.
זה עזר לנו לפתור הרבה בעיות שאחרת היו גורמים לנו להיפרד.
אם להגיד שאוהבים את האדם החדש יותר ?
תראי, השאלה היא ממה בנוייה אהבה,
האם זה רגש, שמשלב בתוכו, התלהבות, וכמיהה, ורצון להיות ביחד, והתרגשות, ולהט, אז כמובן, שהתרגשות, להט והתלהבות אפשרי להרגיש רק לבן אדם שאת איתו ולא לבן אדם שאת לא איתו.
אבל, כן אני חושב..
שאפשר בסופו של היום לאהוב בן אדם מקסים ומדהים שהוא כל העולם שלנו.
גם אחרי קשר רציני.
אני חושב שצריכה לעבוד תקופת המתנה של כמה חודשים, או משהו כדי לתת כבוד של געגועים וזה לחבר הקודם, אחרת לא היה לכם כבוד אליו מלכתחילה, אבל כן, זה אפשרי להתאהב שוב.
קרו לי הרבה בעיות בחיים, איבדתי 2 אנשים הכי קרובים אלי בעולם הזה, איבדתי מקומות עבודה, עתיד, באמת שאני לא רוצה להכנס למה קרה, ואני לא מחפש רחמים,פשוט משהו אחד אם משהו אחד למדתי מהחיים שלי,
זה .. משפט שקראתי פעם בספר, והוא כל כך נכון,
LIFE ALLWAYS FINDS A WAY
וזה נכון, החיים תמיד מוצאים דרך , דרך חדשה, דרך לחיות מחדש, דרך לפרוח שוב, לא משנה כמה פעמים החיים מורידים אותנו.
אממ, האמת יש לי עוד כל כך הרבה להגיד, אבל זה תגובה ממש ארוכה אז נסיים אותה פה.
מצטער שגם אני לא הייתי יותר מדי פה בזמן האחרון,
תמשיכי לכתוב, אם את והמלאח שלי, לא תיהיו פה זה יהיה מקום הרבה יותר עצוב ...