אהבה ומוסיקה

Le Fay

New member
אמרתי: לא אמרת איזו מוסיקה לועזית וישראלית

אתה שומע.

naf86

New member
אני לא אוהב מוסיקה חסידית

עברית - טיפקס, משינה, כוורת. לועזית - קלאסית, אירית, שנות ה-60 וה-70.

אומי5

New member
תלוי במצב רוח

יכול למצוא את עצמי לא פעם על קול המוזיקה (קלאסית בעיקר) . דרך רוק מתקדם ,רוק ישראלי ,רגאי ,ועד למטאל כזה או אחר. בדיסקיה שלי ,זה בעיקר ישראלי (סחרוף ,אהוד, שלום ,החברים של נטשה) רוק מתקדם שאני מתוודע אליו לאיטי, רגאיי ,ואינפקטד משרום .

אני נשאר עם KITARO

מן קיבוע שכזה. את קיטארו שמעתי לראשונה בישיבה קטנה בגיל 14, חבר הביא לי קלטת שלו ומאז אני שומע רק אותו, היחיד שמלטף לי את הנשמה וגורם לתזוזה פנימית בנפש שלי. כשקיבלתי את הקלטת לא היה רשום עליה כלום, 6 שנים הסתובבתי בחנויות דיסקים, השמעתי את הקלטת שהייתה כבר שחוקה למוכרים וביקשתי מהם לעזור לי למצוא את הדיסק, אחרי 6 שנים היה אחד שאמר שזה כנראה קיטארו אבל אין להם את הדיסקים שלו. אחרי שנה מצאתי סוף סוף את הדיסק. יתקבלו בברכה גם שירי ארץ ישראל הישנה, ושירים לועזיים משנות ה80. רייגיי (ככה כותבים?) לפעמים עושה לי את זה ולפעמים לא מזיז לי. לא סובל מוזיקה שחורה וחסידית.

rigoletto111

New member
אני אוהב מוסיקה קלאסית ושירי ארץ ישראל

וצרפתית. לא סובל ראפ והיפ-הופ כשאין בהם כלום חוץ מקצב. הכושים עושים לעצמם שירות רע כשהם עושים לעצמם כזה דימוי של אנשים ללא חוש מוסיקלי שעיקר השיר הוא זמר שמנבל את הפה ליד 5 בחורות הלבושות במ"ר אחד של בד (כולן ביחד!) וללא שמץ של מלודיה.

boten d

New member
עם איבוד האלוהים המוזיקה הפכה להיות חלק

מאוד גדול בחיים שלי. שומע בעיקר רוק מתקדם (קינג קרימזון, ג'נטל ג'יאנט, ואן דר גראף, סופט מאשין, ג'טרו טאל, ששת... ואלו המוכרים ביותר) רוק קלאסי (אריק קלפטון, ג'ימי הנריקס, THE DOORS, פינק פלויד וכך הלאה) מוזיקה קונצרטטית (מה ששמים ב91.3 מלבד אופרות) ג'אז, בלוז, רגאיי וקצת מוזיקה אירית.

לייבלה גלנץ

החזן המופלא. מוישה קוסוביצקי.הענק. וו בלק סבאת אדמה נדירה .10 שנים אחרי.סגול כהה.אליס קופר .acdc.זאב הערבות. סליי ומשפחת סטון ארתה פרנקלין.דיויד פורטר.מרווין גיי. סם אנד דייב. ליטל מילטון.אוטיס רדינג. ועוד הרבה טובים

שנתים אחרי

אני מטורפת על מוסיקה בכלל בשנים האחרונות יותר ישראלי יותר מתחבר לי פעם זה היה בעיקר לועזי הכרתי מוסיקה לועזית הרבה לפני שיצאתי מוסיקה חסידית שנאתי היום כשיושבים עם החברה' עם גיטרה כשאין לי את השנאה הראשונית שיש ליוצאים בהתחלה כשאני לא שונאת אלא מרחמת אני יכולה לשבת ולנגן כמה שירים מפעם אחינו, כל בית ישראל, כל השירים מפעם שיש להם איכשהו מנגינה מרגשת (או מנחם פילים שפשוט מתחבר)

אני בעיקר אוהב

להקשיב ל vh1 הרגיל והקלסיק וכשאני לא בבית אז גלגל``צ בשבת. מוזיקה אחרת אני אוהב אבל לא יותר מדיי. כך גם ישראלי לא כ``כ מתחבר

למעלה