אהבה ומוסיקה

סלסרו

New member
קבוצה גנובה, שכנראה אנשים כאן לא מכירים

וגם לא לטעמם של כולם, אבל מוכשרים ביותר ובעלי סאונד ייחודי. Hazmat Modine

קרליבך!

טוב, זה לא הסגנון שאני שומע(אני שומע מגוון רחב.סביב הרוק פחות או יותר) אבל הדבר שהכי נהניתי בו ביום כיפור האחרון(וגם בשבועות עשינו את זה.אם כי פחות זמן) היה הנגינה והשירה של שירי קרליבך.לא מתוך ציניות.מתוך אהבה גדולה לשירים האלה. ועוד כמה תוספות חסידיות נפלאות כמו תניא, אדרבה וכו'.

בחופש הגדול האחרון נחשפתי למטאל

ומאז יצא לי לשמוע דברים מאוד טובים. בין השאר התוודעתי לdraconian בימים מסוימים אני אוהבת לשמוע nightwish. להקת מטאל נוספת שאני אוהבת היא the gathering (איזה מגניב! בדיוק כשכתבתי את זה התחיל שיר שלהם), מתקופות מסוימות (הלהקה הזאת ידועה בחוסר עיקביות בסגנון שלה), בעיקר כי השירים של הלהקה הזאת מעלים לי זכרונות ורגשות. אני אוהבת לשמוע גם את רדיוהד, בעיקר כשאני רוצה לשמוע משהו שקט ונעים. את רגינה ספקטור אני נהנת לשמוע כשיש לי מצב רוח יותר נחמד וקייצי ("קייצי" זה תיאור חביב למצב רוח
). עכשיו אני שומעת sirenia בעיקר בגלל העובדה שלא שמעתי אותם הרבה זמן וסיקרן אותי לשמוע אותם שוב. אני נהנת גם ממוזיקה ישראלית וגם ממוזיקה דתית. אני גם אוהבת מוזיקה קלאסית עם מקהלה (אני לא יודעת איך להגדיר את זה בדיוק), אבל לצערי לא מכירה חומרים כאלה. אז כמו שכבר מובן מההודעה- יש לי טעם מגוון ויכולת להנות מסגנונות מוזיקה שונים.

yatusha

New member
אפרופו מוזיקה

זה שפנדורה לא עובד יותר בישראל ממש ממש ממש מבאס:( יש למישהו אלטרנטיבה?

yatusha

New member
אני בת../images/Emo68.gif

לא בלונדינית אומנם (אבל עשיתי גוונים לא מזמן) מה אני אוהבת? קאט סטיוונס נירוואנה סיימון וגפינקל מטאליקה דימיאן רייס שלמה ארצי עברי לידר לאונרד כהן גווין דה גרו דורס (הדלתות) קרנבריז מארון פייב וג'אסטין טימברליק (אוי הבושה) מוזיקה קלאסית של פסנתר כינורות ג'אז (עם בירה) ועוד מלא להקות שברחו לי מהראש.

rigoletto111

New member
זה סרט על מופע הצדעה ליצירתו

צפיתי ונהניתי. אבל למעריציו מן הסתם זהו סרט חובה. הוא מתגלה כאדם בעל חוש הומור, וקשר ליהדות. הזדמנות לצלול לקלאסיקות כמו "סוזן" וכמו "הללויה", או "מארי - אן". יש שיר מהסרט באתר שפופרתאתה

rigoletto111

New member
לאונרד כהן הוא מבצע מצויין

ויש לו קול נפלא. הרי הקריירה שלו בנויה על הקול הגברי העמוק, והחליפות שיושבות עליו מצויין (בסרט הוא מסביר למה..) כמו ז'אק ברל - כמעט כל הנסיונות לגרסאות כיסוי שלהם נופלות מהמקור. והגרסאות בעברית הן כבר פשע נגד האנושות.

Sonic hedgehog

New member
לא אמרתי שום דבר רע על לאנורד

אני מעוד אוהבת את הגרסאה שלו, אבל מה אפשר לעשות שאני מחבבת גם גרסאות נוספות, בפרט בגלל הקול היחודי שלו כדאי גם להקשיב לביצוע נשי טוב. בד"כ אני אוהבת לשמוע גרסאות שונות לאותו שיר (כל עוד הם לא הורסים את המקור) גם לשירי בוב דילן יש לי בנוסף למקור גם את הגרסאות של Joan Baez וJudy Collins לכל אחד מהם יש את היחודיות שלו.

rigoletto111

New member
קטעים נבחרים בשפופרתאתה

את הסרט עצמו ראיתי בסינמטק. בטח יגיע מתישהו לטלוויזיה גם

אז על הדיסק אוסף האהוב עלייך כתוב..

"הגדולים של סיימון וגרפנקל, לאונרד כהן וג'אסטין" מגניב

yatusha

New member
האמת

על הדיסק אוסף אהוב עלי כתוב GLZ בכתב לא מוכר (לא "שירים מגניבים"/ "ליתושה באהבה"/ אוסף מאי 05") יום אחד הדיסק הופיע לי בחדר לפני 4 שנים וכל מי שאני מכירה הכחיש קשר... בשורה התחתונה: קול טוב, קצב סבבה ולא מזרחי עושים לי את זה (עדיפות לגיטרות)

yatusha

New member
פינק פלויד

אחלה להקה אבל, לא משהו שאני ישמע על בסיס יומיומי...

למעלה