אהבה בלייפציג.

בתש1

New member
מה זה אומר

"גדולים ממנו"? ומה גם שאין לי בעיה עם זה ,רק שאנשים שדעותיהם על פי "גדולים" ,שלא יננפפוו את הדעה שממילא לא שלהם.

זה אומר כך:

ואומר זאת על עצמי - לא קראתי/למדתי/ התענינתי/חקרתי/שמעתי מספיק בנושא הטעון הזה, כדי להביע דעה. ולכן אני מעדיף לומר, שאני מקבל על עצמי את דין החברה/מדינה בה אני חי. "גדולים ממנו" אומר, שלמדו יותר ממני, בנושא זה ובנושאים אחרים, אנשים חכמים בעלי שיקול דעת, המסוגלים להיות ישרים מספיק כדי להביע דעתם ללא פניות.

barr1969

New member
אני אגיד את זה כך:

אני אכן מקובעת, אבל התפלספתי על זה לא מעט. לכן כתבתי שאני שמחה שזה קרה בגרמניה ולא בישראל, בשיפוט של בית דין רבני, כי אז השרשור הזה היה ארוך בהרבה. גרמניה נחשבת נאורה, מדינה מערבית, וגם שם יש קיבעון כזה. אז אולי קשה להסביר למה, ואולי לא צריך, אם מכניסים את זה תחת קטגוריה של דברים שהם אקסיומות.

mndi gold

New member
מגעיל..מגעיל..מגעיל

ולמה שאמא לא תעשה סקס, עם ילד בן עשר. ולמה שאבא לא יעשה סקס, עם ילדה בת עשר. ולמה שאמא לא תתחתן,עם בנה ולהפך. כי בעולם הזה שאנחנו נמצאים בו זמנית,יש נורמות,וטוב שיש.

mndi gold

New member
נעביר נושא,אני מחפש לקנות רכב ,

רכב יד שניה,למי יש מידע בנושא ?

מכיר מקרה

שכל המשפחה משתתפת באורגיות בינה לבין עצמה. בחורה אחת ניצלה מהטראומה כיוון שהיא אנדרוגינוס.

naty 1

New member
זו לא סיבה לוותר

זה רק מחוייבות כפולה. אנדרוגינוס זו עבודה כפולה. רק טומטום יושב בצד. ולמה אתה מסיק בשבילם שזו טראומה? תן להם להחליט לבד. כמה שפחות פרופו-גנדה ואג'נדה ככה פחות פוסט-טראומה ויותר אורנג'דה. משה אורנג'דה

naty 1

New member
קשה מכולם/ן

אנדרוגינוס (הפוך בה והפוך בה דכולא בה) והיפוכן בטומטום יוסיף דעת יוסיף genitals

כי אני מכיר ת'מקרה.

וכל העו"ס מכירים. רק אין מה לעשות. הסיבה שהיא לא משתתפת - הם די פרימיטווים, ומפחדים מ"הדבר" הזה. ולא היא לא טומטום, היא אנדרוגינוס. (יש איזה סדר משניות שמסתיים בעיניני טומטום/אנדרוגינוס, די פאדיחה לעשות עליו סיום)

Raja Sing

New member
יחסים בין קרובי משפחה

נראה לי שהסיבה שאוסרים את זה בחוק היא מכיוון שבהרבה מקרים ישנם יחסי מרות בסוג היחסים הזה. ועוד, שלפעמים המניעים ליחסי מין בתוך המשפחה לא תמיד מגיעים ממניעים פסיכולוגיים בריאים במיוחד. אבל הנה אנחנו רואים שישנם מקרים שלא שייכת בהם הסברה הנ"ל כמו במקרה שדובר בו כעת

אחר

New member
ככל שאני יודע

בארץ אין שום חוק שאוסר יחסי מין בין אח לאחות. וטוב שכך, כי זה לא עניינה של החברה, למרות שהמחשבה על כך עושה לי בחילה.

למעלה