אדם מדווח מהשטח

VeReD LOVE aDaM

New member
וואאיי דדמווששש

יאא חייםם שליי!!!! איזה התרגשות ננססיךך ששייליי!! הכול טוב איתנו.. ושמחים שהכול ט=ו=ב=!! מממממממוווואאהההה

דמדמו'שייי

איזה כייפ שכתבתתתת!! לא פאר שאין הופעווותתת!!! איזה עצביייםםם!! אבל ב]פורים יהיה ואני הולכת לחרווווש על ההופעותתת!! תכתוב פה עוד הרבה ותגיד גמלשאר הבניםם! אוהבתותךךך!!!!!!!!!

../images/Emo23.gifאדםם מושלם שלי

היי חיים שלי איזה לא פאר שאין הופעות אבל לא נורא יהיה עוד מלא ביי חיים שלי ותכתוב יותר וגם הבניםם
בנות מישהי יכולה להגיד לי איך איך אפשר להצביע כמה שיותר??? באתר הזה http://www.tayar.co.il/pages/celebs

דמווש?!

אני כול כךך א ו ה ב ת אותך אין לך מוגש עד כמהה!!!!! אין יום שאני לא חושבת עלייך יפהה שליי!! אני כבר מתגעגעת אלייך ורוצה כבר לראות אותך ואת הבויזז בהופעוות לשיר איתנו,לצחוק,לשמוח..והכי חשוב...?!ל ה ז י ע !! חחחח מתגעגעת אלייך ושלאר הבויז ה מ ו ן ה מ ו ן ! ! ! תמסור נשיקות לשאר הבויז פטל...=]]

../images/Emo118.gifחמודדדדדדדוממי שללי ?!

כפפרעלייך איזה חמווד אתתה אין לי מילים לתאר את קולך המצממר פשוט א-י-ן ! אני אוהבת אותך ולמקרה ששכחת זו סתוונית במנולקר מהמכתב ולא חשוב אין צורך שתתקשר גם ככה אני לא חשובה לך אז לא צריייייך אבל בכל מקרה תודה על המכתב ממך . אל תיחחס אליי אני סנדלית קיצר אוהבת אותך חג שמח ושבת שלום אוהבת, סתוונננית במנולקר .

lililillulululu

New member
היתכן?!../images/Emo2.gif

יש לנו גברבר חדש בפורום?! סוף סוף?! אם כן ברוכה הבאה! אנחנו מקבלים יפה מאוד בנים כאן!

../images/Emo47.gifחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

בןןן? חחחחחחחחחחחח.. אפעם לא ראיתי בן אוהב ת'בויז
בכל מקרה בררוך הבא!

lililillulululu

New member
הכרתי דווקא איזה 4

היה פה פעם אושרי אחד והיה פה עוד אחד... וברשמי היה פעם אחד ויש את חיים שריקי שזה בן דוד של אביחי אז הוא כותב לפעמים ברשמי
ו-2 ידידים שלי שלא אוהבים את הבויז אבל תמיד שאני עוברת לידם הם מתחילים לשיר לי כמה אהבה או הזדמנות שניה חחחחח

../images/Emo47.gifחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

אעלק: שאני עוברת לידם הם מתחילים לשיר לי כמה אהבה או הזדמנות שניה" חחחחחחחחחחחחחחחחחח
קרעת אותיי
דפקא זה טוב שיש בנים שאוהבים ת'בויזז.. ולא אומרים שהם הומואים

עאעאעא אדםםםםםםםםםםםם ../images/Emo178.gif

חייייים יפים שלייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
אני מאוהבת בך :-* ווו, מתי ייש להם הופפעות ? \; יש מצב יש להם באילת ביום שני ?
דמוששששששששששששוווווווני אוהבים אווווווותך הכי בעולם ( =

למעלה