חחחח..קרועוותתXDD
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 14/12/06 #85 ../images/Emo80.gifחחחחחח תשבעי.....בתאל.. מה את רבה איתי??? יתכונת באמת??את רצינית?... חחחחחחחחחחחחחחח יה איזה קרועה ממי אני צוחקת איתך בכול מקרה שאת רבה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אי אפשר לצחוק פע?????
../images/Emo80.gifחחחחחח תשבעי.....בתאל.. מה את רבה איתי??? יתכונת באמת??את רצינית?... חחחחחחחחחחחחחחח יה איזה קרועה ממי אני צוחקת איתך בכול מקרה שאת רבה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אי אפשר לצחוק פע?????
ב בתאלוש love אדמוש New member 14/12/06 #88 חח סתם מאמי צוחקת איתך אבל לא צריך לריב בשירשור הזה..! (גם אם זה בצחוק חח)
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 14/12/06 #97 ../images/Emo80.gif חחחח אני צוחקת כפרעליך..... בואו נעבור לשרשור אחר!!!!!!!!!!
ל לירונוש לנצח New member 14/12/06 #74 ../images/Emo47.gifחחחח.. רק תפסיקו ת'ריב שלכן../images/Emo6.gif
M MaStuLa76 New member 14/12/06 #101 רותם את עושה לי בוושת תעני :O אל תתיחסו לרותם הקופה הזאת היא בתענית אסתר,אהההההההההמ אופס, דיבור, מעניין איך שהמילה "אסתר" מגיעה לכל מקוווווום D;
רותם את עושה לי בוושת תעני :O אל תתיחסו לרותם הקופה הזאת היא בתענית אסתר,אהההההההההמ אופס, דיבור, מעניין איך שהמילה "אסתר" מגיעה לכל מקוווווום D;
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 14/12/06 #61 ../images/Emo80.gifשירוש?..... זה מה שאת אומרת לו חמודיק???חחחחחחחחח מי שהיית אוהבת הכי הרבה חחח סתאם כפרעליך משעמם לי מה קורע יפשלי???
../images/Emo80.gifשירוש?..... זה מה שאת אומרת לו חמודיק???חחחחחחחחח מי שהיית אוהבת הכי הרבה חחח סתאם כפרעליך משעמם לי מה קורע יפשלי???
M MaStuLa76 New member 14/12/06 #66 חחחחחחחחח, מה אני יעשה,מה את רוצה, שאני אתחיל לחפור לו? מזה ייתן לי? הוא חמודיק וזהו.. :][: איתי הכל טוב טוב הגמד,D; מאאאאאאאיתך,?
חחחחחחחחח, מה אני יעשה,מה את רוצה, שאני אתחיל לחפור לו? מזה ייתן לי? הוא חמודיק וזהו.. :][: איתי הכל טוב טוב הגמד,D; מאאאאאאאיתך,?
ד דושית לאב דושי New member 14/12/06 #65 ../images/Emo187.gifדושי יפשלי? יאאאא איזה כיף... הגבת.. מתה עליך יפשלי דושית