אדם מדווח מהשטח

../images/Emo137.gifאדם?!

איזה כיף שכתבת ! :]] רק שתדע שאני אוהבת אותך
ורוצה כבר לפגוש אותךך P: ואני וכל הפורום מחכות כבר שהקליפ ייצא.. ונקווה שלא יידחו את זה עוד מיכל- דושדושונת

אדםם :):) אוחח אני נכנסתי לשניהה

יש לי מחרר מבחן הכיי קשהה בעולםם בספרותת :|| איפפ ומכינים אותנו לבגרויות אזז זה ממש קשהה תודהה שרשמתיי ושלחח לבניםם ד"שש אוהבתת אותך יפשליי :p

חחח מגלהה לי :| ט'חח אני שונאתת

ת'מורהה לביולוגיהה ולספרותת :\ תלמדוו מששוו כשאתם שונאים ת'מורהה אתם שונאים ת'מקצועע :| למרותת שאני שונאתת מדעיםם משאני קטנהה :D:D:

../images/Emo80.gifחחחחחחחח אני?!....

היום היה לי מבחן כזה לא ממש מבחן אבל נגידדד מבחן באנגליתתת מזהההההההה קלללללללללללללללללל עשיתי אותו תוך שניהההה איזה כיף חחחחחח ובביולוגיה היה אמור להיות לנו יום אחרי שחוזרים מהחופש ובסוף המורה ביטלה נענענענ איך אפשר ללמוד בחופש?? למרות שהביאו לנו עבודותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אוףף אבל לא הרבה חחחחחח וגמני שונאת תמורה לביולוגיהה איך בעעעעעעעעעעעעעעעעעעע לא סובלת תיצור הזההה פשוט להקיא חחחחחחחחחח

לי לאא הביאוו עבודותת ט'חח חופשש למ

*8למהה מראננ להםם .. הביאוו נו בביולוגיהה אבלל לא היה לנו שיעורר איתהה אזז אנחנו לא יודעיםם מה לעשותת :|

../images/Emo80.gifאז זהו חחחחחחחחח...

גם לנו אמרו שיהיה עבודה במתמטיקה אבל היא לא אמרה לנו בסוף כלום האהבלה חחחחחחחחחח הולללההההה אולללהההה אישתי?! חולה עליךךךךךךךך יפשלי...

Ninia Rebelde

New member
יא אדם איזה כייף...

שמחחה שכתבת ובאמת התגעגנו אבל אנחנו כולנו מבינות ומחכות.. אוהבת הרבה רהב..

גלו16

New member
דמו'שששש

אוףףף איזהה מבאססס אני מזהה חיכיתיי לקליףףף.. לאאא נורא נסתפק בשיררר יאללהה ביייי יפיוף

למעלה