אדם מדווח מהשטח

purple rose

New member
הקליפ כבר לא משודר שם יותר

ובכלל אסור לפרסם את הקליפ באינטרנט

../images/Emo47.gifכןן.. בטח אסרו עליהם../images/Emo6.gif

מסכניםם הייתי משלמת 10000 ש"ח כדי שישימו שוב ת'קלייפפ
[[כאילו שיש לי ת'סכום הזהה
]]

purple rose

New member
לא אני מאדימה אותו

אני צריכה לבקש ממשהי.. ביום ראשון הוא יואדם
(או איך שלא אומרים)

דמדםם../images/Emo99.gif ../images/Emo9.gif

המון המו המון תודה שנכנסת:] מקווה שתכנס עוד הרבה
אני מחכה הכי שבעולם לקליפ ואני בטוחה שהוא יהיה הכי יפה בארץ
אוהבת אותך כלכך יפה שלי
ובהצלחהה הכל;]
נטלי

דמושששש כנס...

אדםםם מושלםם אחד!!!!איך התגעגנו אליך....כמה זמן לא רשמת פה.... אני אוהבת אותך מאד מאד ואני שמחה שאתה בסדר ובקשר לקליפ?כבר ראיתי אותו ועוד כמה בנות ראו אותו וזה קליפ מ-ו-ש-ל-ם-! זה קליפ מהמם!!!!כל הכבודדד אאיך יצאתםם ואוא למות מהיופי שלכם!!!חח ובקשר ללימודים?הכל רעעעעעע יש לי עכשיו עומס של מיבחנים ועבודות ואני כבר מתפוצצת!!!יום ראשון היה לי בחשבון יום שלישי היה לי בערבית יום חמישי שזה היה היה לי בגאוגרפיה ועוד בעמצא יש בחנים ועבודות הגשה!!!!אבל יהיה בסדר.....חח כמו שנולי אומר בשיר תני לי יסבה:יהיה בסדר חחחח אדם?...אני יכתוב לך עכשיו במסר אישי משהו שהוא ממש ממש דחוף לי...אז אם אתה יכול תיקרא ותענה לי כי זה הכי דחוף שבעולם!!!... אוהבת אותך ותמסור ד"ש לכל הבויז!!! מריה סנדלר.נולנולית היחידה!

../images/Emo55.gifדמוש!!!!!

כפרה עלייך1!!! איזה מתוק וואי איזה חרא!כל הזמן דוחים את הקליפ!! מתי הוא יצא כבר?!!?!?!?? חחח LOVE YOU ש"ד לאושרי
ליטל\אושית!!

אני כל כך אוהבת אותך..!! ובקשר למשו

אמרת שיהיו רקדניםם.. יהיו אודישנים לזה.. כי אני רוקדת בלהקות ריקוד [של כל הסגנונות] מהמובילות בארץץ.. תעדכנוו..!! אוהבת אותך מלאאא ומגעגעת כל כך..!! =(

../images/Emo80.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifאדם../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

יאאאאאאאאא כפרות עליךךךךךך כמה חיכיתי שתכנס אין לך מושג כמה כמה
יתגעגתי עליך מלאאאאאאאאאאא את לא מתאר כמההההה אני מתה להפגש איתך יום אחד נסיך יפה מושלם ש=ל=י
כפרעליך איזה כיף שכתבת יפשלייייי אח איזה מושלם כמה שאני אוהבתותךךך
תחזור לכתוב פעעעע מושלם אחד......... נסיך יפשלי... דרך אגב זאת אני שפלורין אמרה לך שיש ילדה שמתה עליך שקוראים לי ספיר=] חח כפרעליך מושלם שליייי תחזור לפע הרבהההההה ובקשר לקליפ ראינו אותוווווו ואיןןן אתה היית הכי הכי מושלם שםםםםם הקול שלך הריקוד שלך היופי שלך אין הכול אתה היית הכי מושלם שםם גם שרתה הכי הרבה חחח
אז נסיך יפשליי אני פשוט מאוהבת בךך מושלם שלייייייייי לוב יוווו עד אין סוףףף דמושית שלך!!!!

אדדדדדדדדדדדדדדם מושלם שלייייייייי!

יוווו אדם כפרעלייך כמה זמן לא רשמת פעעע מיתגעגעת אלייך קשותתת חיימש'לי..! מושלם שליייייי אני אוהבת אותךךךךךךךךך מאמי שליייייייי..! ותמיד תמיד תיזכור ש..:I- LOVE -YOU.! חולה עלייייייייייייייייייייייייייך!!! מואאאאאאאאאאאה
ורק ריציתי להגיד לך ש.. אני
אותך אני
אותך אני
אותך אני
אותך אני
אותך חיימש'לי..
את אהבת חיייייייייייייי..! חניloveאדם=א-ה-ב-ה..! שלך תמיד דמדמית יוסף..!

למעלה