אדם מדווח מהשטח

אדדדדדדדם?

חיייםם שללי כמה שהתגעגעתי אליייייך אין לך מווושג.. ואנחנו מחכות להופעות בקוצר רח
.. אני מאוד שמחה שכתבתתת... תיכנס הרבה יהיה יותר נחמד... מקוווה שאתה זוכר אותי "אורטל פדידה" חחח? אוההבת אותך הכי הררבה..#$

karin001

New member
דמוש?

כפרות עליך היתגעגעתי נסיך שלי ! וואי יהיה רקדים מדליק מחכה להופעה בחכנוכה אוהבת קארין

lililillulululu

New member
^^^^^^^!!!!!!!

בבקשה!!!! גמאני יהיה מאושרת אם הוא יכתוב כאן!!!! כי גם ברשמי הוא הפסיק לכתוב:/

יאפה שלי דושוני

כפרעליך חולה עליךךךךךךךךךךךךךך אוהבת אותךךךךךךךךךךךך נורא נורא ומה עוד פעם הקליפ ידחה?...........עם כן בעסה................... ועם אתה שואל מה קורה בלימודים אז סיוט אבל ממש סיוט ...!!!!!!!!!!!! רוצה שיעברו 6 שנים ויאלה לעוף משם חחחחחחח ורציתי להגיד לך שאני אות אותך נורא ומואאההההההה3> דושונת יוסף&דושוני יוסף=זה לנצח!!!!

דמדםם../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

יאווו איזה כיף שכתבת...
וואי אם יוסיפו אש על הבמה ורקדנים יהיה מ ו ש ל ם
אוהבת מלא מלא מלא מלא
נשיקות לבויז
פטל יוסף

../images/Emo15.gifאדםםםםם../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

קודם כל לפני הכל אני חייבת להגיד לך מששו... יש פה ילדה בשם שחף שהיא חברה הכי טובה שלי.. ואני מדברת איתה בטלפון כל יום ואני בקשר ממש!! טוב איתהה!! ואני חייבת להגיד לך... שהיא כ"כ אוהבת אותך!!! אתה לא מבין כמה! ואפחד לא יביןן! רק אני מצליחה להבין ולא חשוב למה...
אז רק רציתי שתדע.. ו.... בקשר לקליפ?! ראינו אותו כבר חח יש אתם שמראים בו אותו... וכולנו ראינו והוא באמת מ ד ה י ם ... אבל בטלויזהי בטח יהיה יותר יפה :]] אוהבת
וד"ש ע נ ק י לאביחי
תגיד לו שדילב אוהבת אותו הכי הרבה בעולםםם!!! ביחושית

hen love noli

New member
אדםםםםם כנסססס

אדםםםםם אוהבתתת אותךךךךךךךךךךךךךךךך סוף סוף כתבתת פהה אני גם מחכה לקליפפפ וכל פעם דוחים אותו אוףףף ולהופעות להכל אני מחכהה וכל הזמן רק דוחים ודוחיםםם איזה עצביםםם
אדםםםם אוהבתתת אותךךך הכייי שבעולםם
חנו'ש

אדדדדדדדדדם=]

איזה חמודדד=] אוהבתותךךךךךךךךךך איזה כיייףף שכתבתתתתתתתתתת מחכה לקליפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ :) רותמו'ששש

../images/Emo80.gifדילבע וממה איתי?.....

חחחחחחח אני לא אוהבתותו הכי הרבה?????????. חחחחחח אני ה=כי אוהבתותו כפרעליוווווו חח לא נורא נותר לך הפעם חחחחחחחחח=]=]=]

../images/Emo80.gifאה??? ברור שמותר חחחחחחחחחחחחח

צחקתי איתה יאהבלה חחחח ולמה מתי עשית לי הפתעה??? חחח סתם כפרעעע אני צוחקת איתך יפשלייייייייייייייייייייייייייייייי נבלה שלי כפרעליך=]=]=]

למעלה