אדם מדווח מהשטח

אדם מדווח מהשטח

שלום לכולם מה שלומכם? אני רוצה ליידע אתכם בכמה דברים אני יודע שחלקכם מתבעסים שקצת נעלמנו לאחרונה ממסכי הטלויזיה ומהופעות ,אבל אין מה לעשות לכל מי שיודע בטח אושרי עשה ניתוח ברגל בשל עבודה מאומצת של כל ההופעות שעשינו באילת זה קצת הוריד לנו את קצב העבודה,לעומת זאת גם בזמן הזה ישבנו חשבנו ויעלנו את כל הפרוייקט הזה שנקרא גיים בויז מעכשיו בהופעות גדולות כנראה יהיה פרוטכניקה (זיקוקים ואפקטים של מזרקות של אש על הבמה)וכנראה עוד רקדנים שיוסיפו למופע יותר כוח ועומק לכל מי שכבר יודע הקליפ שלנו אמור לצאת מחר אךךך מצטער לבעס שוב הקליפ כנראה ידחה שוב עכשיו בטח כולם שואלים למה למה למה אז ככה:בקליפ החדש שלנו תני לי סיבה היו כמה בעיות טכניות בעריכה של הקליפ ולכן הבימאי נאלץ להחזיר את הקליפ למעבדה ולשנות דברים זה לוקח זמן אבל שווה לחכות כי הקליפ הולך להיות יפה מאוד בנוגע אליי לכל מי שמתעניין אני בסדר גמור אני מודה לכל אותם אנשים שכותבים לי במסרים ושואלים שאלות מאוד יפות ומגוונות אני לעולם לא אצליח לענות לכולם אבל סבלנות תביא לכל תספרו לי קצת על עצמכם מה חדש איך בלימודים מה הייתם רוצים מאיתנו מכל חבריי להקת גיים בויז תרגישו חופשי לרשום פה וננסה לענות לכם בצורה הברורה ביותר עד אז שלכם באהבה והערכה גדולה אדם יוסף להקת גיים בויז

adifa1

New member
אדםםם יפה שלייי

אוהבת אותך הכי בעולם!! ומקווה לזכות ולראות עוד הופעות לפני הגיוס שלי!!!! אוהבת אותך!!!!

אויי איזה חמודיי :)))

כן אני יודעת אחותי אמרה שבסוף פסלו את הקליפפפפפ!!!!! אז כנראה זה יצאה במשך החודשים הבאים... (טוב נו לפחות חלקינו ראינו..:))

ShuSha9

New member
../images/Emo107.gif ../images/Emo99.gifדמו'ש../images/Emo99.gif

דמו'ש אי אוהבת אותך יפשל'י!!!! אני מקווה שאני אוכל להגיע לפחות לאחת ההופעות שלכם כי שי לי המון אימונים ולא יוצא לי לבוא
אני כבר מחכה לקליפ שיצא!!!! ואתם עדיין באים לחזרות בחולון? (אני מאוד מקווה שתענה לי
) בעיו'ש אוהבת מלא 3>

ילדהה?! או איך שלא קוראים כנסי לפעע

אתתתתתתתתתתתת ילדהה מושפעתתת למות [בכללי לא אני ] עם בחילהה ושלשולים ...

בעעעעעעעעע מושפעתת

אני לא יעוףף מכאןן .. ובואי תפרקי אותיי מפגרתת.. את לא מכירה אותייייייי... אז את לא יכולה לדעת מי אני ....

../images/Emo80.gifחחח איזה חסרת חיים

את כבר לא מעצבנת פע אף אחת יהאבלה את לא מבינה את זה.?????????חחחחח ותרגיעי עם המילים שלך לדילב!!!!!!!!!!!!! חסרת חיים מפגרתתתתת משעמם לך בחיייםםםםם אמאאאא

ShuSha9

New member
../images/Emo107.gifבונא מי את חושבת שאת?!?!?!?

מה את מקללת את דילב ימכוערתתתתת?!?!?!?!?! לכי לקלל במקום אחרררר יסתומההההה....!!!!!! ויאללה עופיייי מפההההההה ימפגרתתת...!!!!!

ShuSha9

New member
../images/Emo107.gif למי אמרת את זה?!?!?!

אם אמרת את זה לי את כדאי לך מאוד לסתום את הפה שלך ימפגרת!!!!! וגם אם לא אמרת את זה לי!!! יאללה יאללה עופי מפה יעקומה אחת!!!!(ואם את לא אז את עוד תיהיי!!!!!!!)

ShuSha9

New member
../images/Emo107.gif חחח לא כפרה עלייך ניראה לך?

אמרתי את זה למפגרת הזאת !!!!!!! ניראה לך שאני אדבר אלייך בצורה כזאת?!?!?!?!

למעלה