אדי גררו כן ואוון הארט לא?

hirshfe

New member
אז הקיטריונים שלך

זה אם אתה מכיר מתאבק או לא? אתה לא מכיר את בילי גראהם אז הוא לא צריך להכנס להיכל התהילה?

Rock n Sock

New member
איך אוון לא שם את חותמו בהיסטוריה?

איך? לצערינו, כמה שזה יישמע נורא, רק תגיד נפילה בהקשר של רסלינג, ויהיו המון אוהדים שהדבר הראשון שיעלה להם בראש יהיה אוון הארט. חתיכת היסטוריה יש לך כאן. לותיקים שבין האוהדים- אוון יהיה חלק בלתי נפרד מהניישן אוף דומיניישן, הניצחון על אחיו ברט ברסלמניה 10 שהיה אמור להוציא אותו מהצל של ברט אך לא עשה זאת לדעתי, מתמודד קבוע לאליפות הבין יבשתית בימים היפים שלה, חלק מכמה מהצמדים הגדולים בהיסטוריה של ה-WWF. איך זה לא היסטוריה?

mortis

New member
חלק בלתי נפרד מהניישן?

אני לא חושב שזה כל כך נחשב כי בזמן שאואן היה בניישן לאף אחד לא היה אכפת מהניישן בשיט...אואן לא התאים לשם וזה היה טעות לשים אותו שם

Rock n Sock

New member
זו גם שאלה מעניינת לדעתי

במידה ולא היה קורה המקרה המצער של אוון, האם הוא היה יכול להגיע לעמדת אלוף עולם?

favor

New member
בהחלט

בכל המאמרים שקראתי התיכנונים היו כשאוון יסיים את העונש המטופש שהטילו עליו, הבלו בלייזר. הוא יקבל את הגימיק THE GAME (כן, טריפס לקח אותו), ומשם הוא יהפוך למיין אבנטר. לא קרה.

mortis

New member
למה דווקא קרבות מיפן?

היו לו הרבה קרבות טובים גם בWWF

DDN

New member
גם לא מסכים

אוון בהחלט היה מתאבק ברמה של אדי, אם לא יותר. לגבי הישגים? נכון, אדי עבר אותו בהישגים בתוך הזירה. אם אוון היה חי עד 2005 הוא גם היה לפחות פעמיים אלוף עולם לדעתי, והיה נכנס.

אני גם חושב שאתה טועה

מדובר במתאבק שתרם את נשמתו להאבקות ולWWF בפרט. מתאבק טכני בין הטובים איי פעם. דווקא לדעתי אדי גאררו לא היה עד כדי כך מדובר עם הוא היה פשוט פורש אחרי כמה שנים ולא היה נפטר,תמיד יש לאנשים נטייה להעדיר את המת. בקיצור,לדעתי לאוון מגיעה מאד להכנס להיכל התהילה,דווקא בכניסתו של אדי אני מפקפק,מדובר אומנם באדם שהשקיע את חייו בהאבקות,אך אני עדיין חושב שאם הוא היה פורש הדברים היו נראים קצת אחרת,ולמעשה,למרות שזה מאד מצער לומר,המוות הפתאומי הוא זה שהכניס את אדי גאררו להיכל התהילה.

favor

New member
תוריד את האופציה

לא שמעתי על זה מעולם. ואם ברט נכנס אז למה שמשפחת הארט לא תיתן לאוון?

favor

New member
תראה

אף פעם לא שמעו על דבר כזה, כך שאני לא יכול לאמת לך או להוכיח לך אחרת. מבחינה הגיונית זה לא נשמע טוב. אף פעם לא שמענו שוינס באמת התכוון להכניס את אוון בעבר.

למעלה