אדי גררו כן ואוון הארט לא?

favor

New member
טוב ידידי

קודם כל אני לא מנסה להצדיק את האי כניסה של אוון בכניסה של אדי. ועכשיו אני משוכנע שלא קראת את כל מה שכתבתי ולא ירדת לסוף דעתי. מה שכן, אי אפשר להפריד בין שניהם. אם אדי נכנס, אוון על אף כמה וכמה צריך להיכנס. הקטע הוא שאדי נכנס השנה, ואם תהיה שנה שאוון יצטרך להיכנס אז אין שנה מתאימה יותר מ-2007. אין לי ספק שאדי צריך להיות ב-HOF, ואם הוא קיבל את הזכות להיות שם לפני אוון, אוון צריך לזכות בזה השנה. לגבי התרומה: אתה צריך להבין שהמאפיינים שלך לכניסת מתאבק ל-HOF זה לא המאפיינים של ה-WWE בוחרים. אם אתה טוען שאליפות עולם אחת שווה על 11 שנות תרומה, בוא ותסביר לי למה וכמעט אני לא מוצא אלופי עולם לשעבר ב-HOF? ושנינו יודעים שהסיפור שהכניס את אדי ל-HOF זה מותו. ואי אפשר לברוח מהסיפור הזה גם אם נרצה. כי אם אדי היה סתם נפצע ופורש מהיאבקות לא היו מכניסים אותו ל-HOF בטח לא באותה שנה. זה מה שגורם לי להשוות את אוון אליו. כי לשניהם יש אותו סיפור. כמו שהסברתי, זה התיזמון שהכריע. אם אוון היה נפטר שנה שעברה אני מתקשה להאמין שהוא לא היה נכנס ל-HOF. לגבי הפסקה האחרונה שלך, אני פשוט מופתע שמישהו כמוך מעלה טיעון כזה מטומטם. אני לא יודע אם ניסית להצחיק, ציניות או פשוט לזלזל בי אבל שום דבר מזה לא עבד.

אני קראתי עד הסוף

והחלטתי לא להגיב לכמה דברים שם כי הם, צר לי אבל די מטופשים, בלי להעליב, תזמון מצויין ? מה זה תזמון מצויין ? אתה אומר את זה כאילו המוות של אדי היה מתוכנן, אז לא, זה לא היה מתוכנן, והתזמון בכלל לא קשור, המתכונת השנתית של ה HOF נכנסה עוד ב 2003, מה לעשות שאדי מת בשנים של כל המתכונת הזאת ? זאת אשמתו ? בטח שלא, וינס מקמהון ניצל את ההזדמנות הזאת להכניס את אדי גוררו ל HOF אבל אין לי ספק שאם הוא היה נפצע ופורש כמו שאמרתי, הוא היה נכנס להיכל התהילה בעוד עשור, שני עשורים, זה לא משנה, עובדה שהוא היה נכנס, לא משנה מתי אבל הוא היה נכנס, וחוץ מזה למה לחכות ? הרי אדי כבר מת, מה זה יתן אם יכניסו אותו עוד 20 שנה ? זה לא שהוא יגיע לעוד הישגים. גם אוון לא יגיע להישגים, אבל עובדה שלא חושבים עדיין להכניס אותו. ואצל אדי גוררו זה לא רק אליפות עולמית אחת, הוא גם זכה בכל אליפות אפשרית שהייתה ב WWE - אירופאית, בין יבשתית, US, טג טים, אז כן, זה הישג בפני עצמו. אתה לא מוצא אלופי עולם ב HOF ? מוראלס (WWE), באדי רוג'רס(WWE,NWA), אנדרה הענק(WWE), סלוטר(WWE), גרהם(WWE), איירון שיק(WWE), הוגאן(WWE,WCW ולאחרונה גם הוכר בסופו של דבר כאלוף AWA), ברט הארט(WWE,WCW) ו..... אדי גוררו(WWE). אלה אלופי עולם של WWE. אם תרצה אלופי עולם באופן כללי אז הארלי רייס(NWA), וורן גאנייה(AWA), סנוקה (ECW), מוראקו (ECW). ובוא לא נשכח אלופי עולם אחרים שפשוט לא הסכימו להכנס להיכל התהילה כי עם מסוכסכים עם וינס.

mortis

New member
תוכל לציין כמה שסירבו?

נדמה לי שברונו סאמרטינו הוא אחד מהם אבל אני ישמח לשמוע על עוד תודה

favor

New member
הציניות שלך זה הכוח שלי

תמשיך תמשיך.. "תיזמון מצויין" בעיה שלך שלא הבנת את האירוניה כאן. אבל אני מבין שהבנת אותי. איזה יופי. מצאת 13 אלופי עולם ב-HOF? פשששש מגיע לך צל"ש. 13 אנשים מתוך 50 חברי HOF זה אחוז נמוך, ונעזוב את זה שאני התכוונתי לאלופי ה-WWF בלבד. זה שה-WWE רואים את עצמם כ-HOF של היסטוריית הרסלינג ומכניסים אלופים שלא נוגעים ואפילו היוו כיריבים שלהם לאורך השנים זה חמוד ואדיב בעיניהם. זה עוד אחת מהבעיות ב-HOF שלהם.

hirshfe

New member
אבל אליפות עולם

זה לא הקריטריון היחידי בובי היינן, ג'ימי הארט, גרנד וזיארד היו מנהלים. לכל אחד מהם מגיע להכנס להיכל התהילה אבל הם לא היו אלופי עולם שרי, מולה הן בחורות, אמנם היו אלופות עולם אבל לא אלופי עולם. וינס מקמהן סר. הקים בסופו של דבר את עסק. אבל לא היה אלוף עולם ג'ין אוקרלנד, היה במשך שנים הפנים הנרדפות של ה-WWE אבל כקריין, הוא לא היה אלוף עולם. ועכשיו בוא נתעסק יור המתאבקים. פט פטרסון הלוף הבן יבשתי הראשון? טד דיבאיסי שלעתי מדובר במתאבק הטוב ביותר של החזיק בתואר העולמי, אבל שנים החזיק מעמד בתור המתאבק השנוא ביותר אני פשוט לא מבין את ההגיון שלך בעיקר מה קשור שמיטה להר סיני? אוון מת אד מת לשניהם מגיע להכנס להיכל התהילה אז אדי הקדים את אוון כי הוא מת השנה אבל מה עם ריק רוד , מר פרפקט, אנימל כולם מתאבקים מתים שלכולם מגיע כניסה להול אוף פיים וכלם מתים וזה רק במחשבה מהירה, אני בטוח שיש עוד מתים שצריכים להכנס.

favor

New member
את זה תגיד לאלכס

למה אתה אומר את זה לי? הוא אומר שמי שזוכה באליפות עולם מגיע לו להיכנס ל-HOF אוטומטית על חשבון אנשים שהיו בארגון שנים ולא זכו בתואר היוקרתי. מה ההגיון שלי? הדיון הזה בא על מנת לעורר כמה שאלות מעניינות. חשבתי שאם אני לא אכתוב שאלות בסוף הדיון (מה שכולם עושים בדיונים כאן) אנשים יבינו מה רציתי וישאלו את עצמם, אבל כנראה שזה קשה מדי. השאלה המרכזית שאיתה סיימתי את הדיון: *האם אוון צריך להיכנס להיכל התהילה ב-2007? עוד שאלה, אם אדי לא היה נפטר ונכנס להיכל מיידית, מישהו היה חושב להכניס את אוון\בולדוג להיכל בשנים הקרובות? לא נראה לי. ואתה לא יכול להגיד שאין בזה משהו. אבל בחיי, תגובות מזלזלות כמו של אלכס מוציאות את החשק לפתוח בעתיד דיונים כאלו. שנעזוב את הדעה שלי בעניין, מאוד מעניינים.

hirshfe

New member
הדיון מעניין

וזה מה שחשוב אלכס מזלזל לא מזלזל מצטער, אני לא ראיתי ששאלת עם לאוון מגיע להכנס ב-2007 כן או לא אני ראיתי אותך אומר שבגלל שאדי נכנס אז אוון חייב להכנס ב-2007 אם זה אני לא מכים אוון חייב להכנס וייכנס 2007 אולי? אם לא מאוחר יותר אבל אוון ייכנס

אוי קורבן מסכן שכמותך

אל תפתח דיונים,אם אתה אומר "תגידו מה שתגידו" ובעצם שם זין על דעות של אחרים, למה לפתוח ? "הוא אומר שמי שזוכה באליפות עולם מגיע לו להיכנס ל-HOF אוטומטית על חשבון אנשים שהיו בארגון שנים ולא זכו בתואר היוקרתי." - ואני עדיין עומד מאחורי הטענה הזו, למרות שדבר כזה לא אמרתי בדיוק ואתה מנסה להכניס לי מילים לפה. זה ש90 אחוז מאלה שנכנסו לHOF הם לא אלופים זה לא אומר כלום, שאר האלופים עוד יכנסו. אתה גם לא חשבת על עובדה שסך הכל שמתאבקים שהם אלופי עולם בWWE הם גם 10 אחוז לעומת המאות שעברו במהלך השנים, אתה סתם מנסה להיות קטנוני. והקטע שלא אמרתי, שניסית להכניס לי לפה זה לגבי "על חשבון של....", אין פה על חשבון של... כל מי שוינס מקמהון ירצה וחושב שמגיע לו הוא יכנס, זה לא שזה כבר נגמר מחר. ושוב, לא ציינתי בכלל אם מגיע או לא מגיע לאוון להכנס, בכלל, מההתחלה דיברתי שההשוואה הזאת בין גוררו ואוון גרועה, והיא גרועה בגלל שלא משנה מה אדי גוררו היה נכנס להיכל התהילה, הכניסה הייתה כבר ודאית. ועופר לא צריך להגיד לי כלום, עופר הוא לא סמכות לקבוע מה זה מה, הוא אוהד האבקות כמו כולם עם דעה משלו.

favor

New member
אוי.. כ"כ אין לי כוח

להמשיך דיון עם מישהו ברמתך, רק תגיד לי מה זה קשור, ומתי שמתי זין על דעה של מישהו? "אל תפתח דיונים,אם אתה אומר "תגידו מה שתגידו" ובעצם שם זין על דעות של אחרים, למה לפתוח ?"

favor

New member
חחחחחחחחח

אולי תפסיק לעשות מה עצמך צחוק? מה אתה אומר? מסכים? קודם כל, כל המשפט בשלמותו: "שורה תחתונה: תירצו או לא, אדי נכנס ל-HOF בגלל מותו. אם מתאבק כמו אדי שנכנס בזכות מותו, למה שאוון לא יכנס ל-HOF ולא רק בזכות מותו, אבל גם." בגלל החרא הזה אתה הגעת למסקנה שאני שם זין על דעות של אחרים? טוב אוקיי. ואומר לי את זה מי שכל החיים שלו כיבד דעות של אחרים ואף פעם לא השמיע טיפת זילזול. ועכשיו לעניין, אני חושב שאדי נכנס ל-HOF השנה בגלל מותו. רוצה לחשוב אחרת, תחשוב. עבדו עליך.. מה אתה רוצה ממני? עוד מעט תאשים אותי בהריסת העולם. אני לא הולך להגיב לך בנושא הזה יותר אז.. ארצה.. רגלי.. שב.. יופי.

עלוב

ואתה, תמשיך לנסות להיות מצחיק, כשאין לך מה להגיד אתה תמיד מנסה להצחיק, תמשיך. ואני אמשיך לחשוב, אדי הגיע ליותר הישגים מאוון הארט, עובדה. .

הפארנוייה שלך זה הכוח שלך

על איזה ציניות אתה מדבר ? לא הייתה שום ציניות בהודעה שלי, כנראה שאתה לא מבין שום דבר ממה שאתה קורא, או שאתה בכלל לא מנסה לקרוא.

kendog keds

New member
מסכים עם אלכס

למעט הסיבה האחרונה, אוון לא מת בשביל הקהל, ואדי לא מת בשביל הקהל, כי אף אחד מהם לא ניסה או בחר למות. אם היו אומרים להם, לדוגמה, שעכשיו הם חייבים למות, או לפרוש מרסלינג לנצח, אני לא חושב שמיהו היה כעוס עליהם אם הם לא היו בוחרים למות "בשביל הקהל", אז כל הנושא הזה, לכאן ולכאן, לא לעניין. אני די מתלבט אם יש מקום לאוון בהיכל התהילה. הוא היה חלק מקרה היסטורי אחד, וזהו. זה לא מספיק. טיעונים כמו "אז אתה רוצה לומר שבוב אורטון עשה יותר ממנו?" לא עושים לי את זה כי גם אורטון, כמו עוד כמה בהיכל התהילה, לא אמור להיות שם. אוון היה מתאבק טוב מאוד, אבל זה לא מספיק. גם מרטי ג'נטי מתאבק טוב מאוד, זה לא מצדיק לשים אותו שם. אוון לא הגיע להישגים משמעותיים, לא היה מיין אבנטר או שינה משהו בחברה, לא היה החוליה הדומיננטית שאף סטייבל שהיה בו. הוא היה אחלה מתמודד על ה-IC ועל הזוגות, אבל לא חסרים עוד כאלה. מה שכן, אוון מייצג משהו שאין הרבה כמוהו: מתאבק שהיה עובד מסור במשך כעשור. לא עשה פוליטיקות או בלגאנים, לא פצע אף אחד (טוב נו, חוץ מאוסטין), לא היו לו שונאים מאחורי הקלעים ותרם המון (מסיפורים) למורל בחדר ההלבשה. כשהתנהגות כזאת נמשכת כ"כ הרבה זמן, אז אולי הוא כן הותיר את חותמו ויכול להיכנס להיכל. (כי רק פז"מ זה לא מספיק. גם מארק הנרי ובוב הולי חתומים עשור ויותר, והם לא תורמים במיוחד מאחורי הקלעים, לפחות לא הולי)

1000omri1000

New member
לדעתי אוון היה צריך להיכנס השנה

יחד עם ברט, ואדי בשנה הבאה או עוד כמה שנים...

Raz Bob Marley

New member
לאוון בהחלט יש מקום בהיכל התהילה,

ואני מאמין שזה יקרה כבר בשנה הבאה, הרבה בגלל דבריו של ברט ב- H0F של השנה. אוון, אולי האדם הראשון שהיה צריך להיכנס ל- HOF שזה חזר שוב ב- 2003, אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם. ואם כבר עסקנו בלמה הוא כן ולמה הוא לא. אז מה עם בריטיש? עם כל הכבוד לאוון וכל הדברים שהוא תרם לעולם הרסלינג, בולדוג מתאבק בהרבה יותר טוב מאוון. בולדוג הוא אולי המתאבק היחידי שהייתי אומר שלו יותר מגיע מאשר לאוון להיכנס להיכל התהילה, אבל זה לא אומר שלא שניהם צריכים להיכנס. אם הייתי וינס(וכמה חבל שאני לא...) שנה הבאה הייתי מכניס את שניהם להיכל התהילה. לא יכול להיות ששני מתאבקים כל כך טובים שהפיקו לנו קרבות כל כך טובים ב- WWE לא היכנסו להיכל התהילה.

Farooq

New member
אוון-אדי , הפרשה החדשה.

לדעתי ורק לדעתי נמאס כבר מהאנלוגיה הבלתי נגמרת בין אוון לאדי. אדי לדעתי לא נכנס "בזכות" המוות שלו או "ישירות" תודות למוות שלו. אני חושב שאדי היה מסיים את דרכו , הן אם היה חי או הן אם היה נפטר בסופו של דבר כמו כל אדם בחיים בשיבה טובה, בהיכל התהילה. אדי גררו היה הלטיני המפורסם ותקנו אותי אם אני טועה שעשה המון דברים ב5 שנים שהוא הגיע והפך לפרסונה מהטופ שאחד שהוא אוהד WWE לא יוכל למנות את אדי כאחד הפרסונות הכי מעניינות ומרתקות שיש. אוון הוא אחד שהתחיל את דרכו הרבה יותר מוקדם מאדי ועשה הרבה דברים למען הארגון שאנשים בכלל לא ראו את זה ואוון היה האדם הכי טוב ונחמד וכולם העידו שהיה בארגון מאחורי הקלעים ותמיד עזר לחדשים כאשר אחרים היו מציקים להם. וגם אוון היה מיוחד במינו בזירה , הן היכולת להיות היל בפיוד בין שני אחים או הן היותו נדבק לחברה בקטעים הקשים והצליח לעשות דברים שמתאימים רק לאוון. אדי , כמו שאמרתי מקודם - היה נכנס בהיותו בחיים לאחר סיום הקריירה , או שהיה נכנס כאשר היה נפטר בשיבה טובה כמבוגר ,אך קרה המקרה ומזלנו הורע ואדי נפטר בטרם עת ואני מאמין שלחכות עוד ועוד זמן כדי להצדיק את מות אחרים כי זה האנלוגיה שעושים "המוות שלו והמוות של ההוא ושל זה ושל פה ושל שם" לא קשור פה ולכן דווקא הכניסו את אדי השנה. אדי נכנס כאשר נפטר כי לחכות עוד לדעתי היה מבזבז את הזמן של כבוד המשפחה והחברים הסובבים את אדי כי כמו שאמרתי את מה שאדי ניהל אני מאמין שאפשר לחקות אבל אדי יש רק אחד והתשוקה והאהדה שהוא הוציא מהאוהדים לא ראו כמותה בשנים האחרונות. וכמו שאמר לפני אלכס, מקומו של אלוף WWE הגון הוא בהיכל התהילה. אוון צריך להכנס להיכל התהילה, על היותו מי שהוא והייחוד שלו. הWWE מכניסים אנשים להיכל התהילה שאנשים כעת אין להם מושג על מי מדובר, אני למשל לא ידעתי מי זה טוני אטלס. אבל הנה לכם מכניסים את אדי כיום כבר להיכל, ומראים לעולם מי הוא היה בהיותו כל כך חשוב לארגון הזה ולתעשייה הזו שנקראת האבקות. ואוון, שוב, צריך להכנס להיכל התהילה. אבל אם תדונו בנושא "אם אדי אז למה לא הוא.." כי שניהם נפטרו אז לדעתי זה שטותי ופתטי. יש אנשים שדרכם נקבעה להיות בהיכל ובמותם הם מצאו את עצמם שם בטרם עת, ואוון יתכן שיכנס השנה הזו שתבוא או באחת אחרת כי אוון באמת מקומו בהיכל התהילה עם אחיו. אבל להשוות את המותות , מספיק ודי! זה לא קשור למוות לדעתי , זה קשור למי שהם היו ואוון היה מי שהיה ולא נכנס אבל הוא כן היה צריך להכנס ללא הקשר לאדי או לכל אדם אחר שנפטר(ויש כאלה שנפטרו והגיעו לשם.) ולהיות חלק מההיכל. אז תפסיקו להאשים או להשוות את המותות כי זה מבזה לדעתי את המוות של הבן אדם , והגיע הזמן לתת לכל אחד את המנוחה שלו ובמקום להתעסק באדי-אוון תתעסקו בלמה לא הכניסו עדיין את אוון 7 שנים לאחר מותו ללא כל הקשר לאדי או למנוח אחר כי לדעתכם המנוח קשור לזה כי הוא נכנס כי הוא נפטר, כי הסברתי למה המנוח נכנס לדעתי וזה לא תרוץ להוסיף כל אדם שנפטר כעת כי לא בגלל זה אדי נכנס להיכל התהילה וחבל לי שאנשים חושבים ככה.

hirshfe

New member
אני אחזור ואגיד

אוון הארט זוכה לכבוד רב יותר בגלל מותו הטרגי. מדובר במתאבק טוב, ללא ספק, אבל ישנם מתאבקים רבים יותר שמקומם בהיכל התהילה לפני אוון. אדי היה אחד שכזה. אין לי ספק שמקומו של אוון בהיכל התהילה, אין לי ספק שיגיע. אבל השווה של אוון לאדי, איננה נכונה אדי היה מתאבק טוב יותר בכל רמה. אדי מת מוות והונצח בסמוך מאוד למוות שבהיכל התהילה. בתקופה שאוון נהרג לא היה היכל תהילה פעיל וגם אם היה, הנצחה שלו דאז, הייתה גוררת תגובות של ניצול המוות הטרגי לקידום אינטרסים. אוון לדעתי האישית גם לא היה צריך להיות מונצח השנה. אסור היה לו להכנס באותה שנה יחד עם אחיו, כי אז ברט היה (שוב) מטיל עליו את צילו הגדול. אוון צריך להיות מפורד לחלוטין מברט (שאולי יהיה זה שייקבל את התואר במקומו) אוון צריך חהיות גם המספר 2 הגדול של אותה שנה שמונצח השנה אדי וברט תפסו את מקומות אלה. שנה שעברה היו אלה הוגן ופייפר ואני לא זוכר, מי זה שהיה שטען שיש אנשים שמקומם לא בהיכל התהילה אז חוץ מפיט רוז ווויליאם פרי שאינם מתאבקים כל אחד הותיר את חותמו בתעשיית האבקות (כולל בוב אורטון) ובהחלט מקומם בהיכל התהילה

favor

New member
לא חושב ולא מסכים

אוון הוא המתאבק הכי אנדרייטד בהיסטוריית הרסלינג ורגע לפני שהוא זכה לקרדיט הראוי לו קרה מה שקרה. אתה סותר את עצמך גם כן כאן. מצד אחד אתה אומר שאדי ראוי להיות ב-HOF אבל לא כפי שנכנס. אתה רומז שגם אוון יכנס מתישהו להיכל. אבל לעומת אדי הוא לא הוכנס באותה שנה. אתה רוצה להגיד לי שכניסה של אדי ל-HOF השנה, זה לא אותה כניסה של אוון ל-HOF אם והיה אפשר בשנת 2000? בדיוק אותו דבר, אחד על אחד. שורה תחתונה: תירצו או לא, אדי נכנס ל-HOF בגלל מותו. אם מתאבק כמו אדי שנכנס בזכות מותו, למה שאוון לא יכנס ל-HOF ולא רק בזכות מותו, אבל גם. זה דברים שהולכים ביחד. כן זה נמאס, זה מעצבן, אבל אין מה לעשות, כשעושים שיקולים לוקחים את כל הדברים בחשבון, כולל הדברים האלו מתקבלים ונשקלים בהתבטויות. חוץ מזה, אני חושב של-HOF נכנסו מס' מתאבק לא ראויים לעכשיו, כולל בוב אורטון.

למעלה