אדי גררו כן ואוון הארט לא?

BeN ShaDe

New member
לא כל מי שמת , יכנס היישר ל-HOF.

את האמת , לדעתי אדי שם את אוואן , עם כל הכבוד אליו.

favor

New member
אתה מפספס את הנקודה

מי שלא קרה עד הסוף שיעשה זאת.. אל תתעצלו.

Dream Tim

New member
זה לא קשור.

בהתחשב בכך שוינס היה אחד מהאשמים במוות שלו, אז המינימום שבמינימום יהיה להכניס אותו ל-HOF. חוץ מזה שאוון אנדרייטד בטירוף - הוא מעולם לא קיבל פוש כמו אדי.

Raven Effect

New member
כי אני מבטיח לך

שבקושי ראית משהו רציני מאוון. היכולות של אוון מחוץ לזירה(יכולות משחק, דיבור וסתם להצחיק) היו אנדרייטד מאוד, הוא היה הרבה יותר מוכשר מאחיו בעניין הזה.

Benn Is Kane

New member
../images/Emo45.gif

לדעתי ההבדל בין בראט לאוון בזירה עצמה גם לא היה כזה גדול, ושנייהם היו בטופ של המתאבקים בעולם. והם אפילו היו טובים יותר כאחד נגד השני. לאוון מגיע להיות בHOF בדיוק כמו שלאדי מגיע. אם מכניסים את אדי רק כי הוא נפטר, צריך להכניס גם את אוון. ובן, הוא לא שאל "מי יותר טוב", אלא שאל "למה הוא כן והוא לא". זה ממש לא משנה מי יותר טוב בזירה ומחוצה לה. אוון היה מתאבק גדול, שאם היה בחיים כיום היה רשום ברפטואר שלו כמה אליפויות עולם ועוד תארים מכובדים. ועם כל הכבוד לאדי, אם הוא בפנים, גם אוון צריך להיות בפנים. אבל, מדובר בHOF של ה-WWE. הדבר הזה לא אומר כלום ולא שווה כלום. כל מי שעשה ככה | | בהיאבקות יכול להכנס לשם... זה פשוט ביזיון.

מסכים בהחלט, וציינתי את זה

כבר בעבר. כניסה השנה של אוון עם ברט הייתה יכולה להיות מרגשת הרבה יותר. בעיקרון אני חושב שגם לאדי וגם לאוון מגיע להכנס, כך שזה לא משנה מי יכנס מתי כל עוד הם יכנסו.

liranoymark

New member
ברט הארט....

יכניס את אוון הארט להיכל התהילה הבטחה שליייייי, כי זאת המחשבה הראשונה שעלתה לי בראש מיד בהכרזת המועמדים להיכנס להיכל התהילה של השנה האחרונה.

לדעתי

יכול להיות שהמשפחה של אואן לא רוצה בזה אולי הם עדיין שומרים טינה לוינס הם מרגישים שוינס היה בתפקיד השטן במקרה המוות של אואן והם לא רוצים שום קשר עם ה-WWE לא הול אוף פיים ולא DVD כפול או משולש ינחם את המשפחה מאז מקרה ה"דפיקה" ועד מותו של אואן, וינס לא רכש כבוד כלפי אואן אולי הם לא רוצים לגרום לוינס לאנחת רווחה שהוא סיים עוד פרק שהיה פתוח

favor

New member
מהתיאורים שקראתי על אשתו

היא לא היתה אשה שומרת טינה.

צר לי אבל הסיבות שלך פשוט מגוכחות

אתה מנסה להצדיק את האי כניסה של אוון ל HOF על אדי גוררו ? למה לעשות את זה ? התיאוריה הזאת של "למה אוון לא ואדי כן" פשוט טיפשית לגמרי, הגיע הזמן לשבור אותה. קודם כל, אוון אולי היה כפול זמן מאדי גוררו ב WWE אבל אדי גוררו השיג יותר מאוון הארט, מספיק רק להגיד אליפות ה WWE + כל התארים של הארגון. לאלוף WWE כל אשר יהיה, תמיד יהיה מקום בהיכל התהילה של ה WWE בתור מת או חי. אני לא חושב שזמן הוא הדבר שלפי זה צריך לשפוט אם להכניס את המתאבק להיכל התהילה או לא, אלא לפי ההישגים, אז כן אדי גוררו בחמש השנים הקצרים שלו ב WWE השיג יותר מאוון הארט. המעמד של שניהם שונה לחלוטין, אדי במעמד יותר גבוה, הוא אלוף עולם, הוא מיין איבנטר, זאת לא סיבה מספיק טוב להכניס אותו להיכל התהילה ? וזה גם ממש לא משנה מתי, עכשיו כשהוא מת או בעוד 10 שנים, המעמד שלו לא היה משתנה ולא היה הולך נופל למעמד של אוון הארט מעולם. אם אדי גוררו היה חי היום, הוא היה עדיין במיין איבנט ואולי היה יכול אלוף עולם בפעם השניה במקום אנגל. מילא אם היית היו מכניסים להיכל תילה את קראש הולי, בולדוג, אז היה אפשר להשוות, אבל המעמד פה שונה לחלוטים. "נקודות הזכות בעניין הזה הם לטובת אוון. הוא נפטר לטובת ובשביל המקום בו השקיע את נשמתו, בזירת ה-WWE." ולמה אין נקודות זכות לאדי גוררו ? הוא השתמש בסמים\תמריצים\סטרואידים כדי להמשיך ולבדר אותך, את הקהל. אדי גוררו אחרי חודשים ספורים של תאונה קשה מאוד חזר לזירה כדי לבדר את הקהל, למה זה לא נחשב ?

favor

New member
אל תדאג, אני אענה לך יותר מאוחר

אני אף פעם לא ברחתי. אני אפילו שמח שהגבת לי.

אז מי שנכנס לHOF זה לפי הישגים?

אז איך זה שפיט רוז נמצא שם, יארד דוג ועוד לא מעט שלא ממש ראוים להיות במעמד שלכאורה אמור להיות מכובד.

פיט רוז

נכנס לשם בגלל פרסום, את זה כולם יודעים. כנ"ל גם הקרר. חוץ מזה, זה בדיחה, כולם יודעים את זה, כולם יודעים שלא מגיע להם והם קיבלו את זה רק בגלל הפופולאריות הענקית שלהם מחוץ לכותלי ההאבקות, בייסבול או פוטבול. בוא נתמקד באך ורק מתאבקים. חוץ מזה אני לא אמרתי שלאוון לא מגיע, לא אמרתי בכלל אם מגיע לו או לא, אני רק אמרתי שלהשוות את אוון עם גוררו זה לא ממש נכון לעשות את זה, שני מעמדים שונים לגמרי, וזה ברור שאדי היה צריך להיות שם מתישהו. ג'נקיארד דוג בהחלט ראוי להיות שם, הוא אחד המתאבקים הפופולאריים ביותר של שנות ה80. לפי המאמר שתירגמתי את המתאבקים האפרו-אמריקאים אפשר להבין למה. העתק הדבק: שנות ה80 היה עשור שבו צמחו הרבה מאוד מתאבקים אפרו-אמריקאים, המפורסם שבהם היה מתאבק בשם סילבסטר ריטר. הוא התאבק כ"ביג דאדי" ריטר בארגון של סטו הארט בקלגרי, הוא זכה באליפות צפון אמריקאית פעמיים. לאחר תקופה מסויימת ריטר עבר לMid-South תחת השם שהפך אותו לאחד המתאבקים הפופולאריים ביותר בארצות הברית בזמנו : ג`אנקיארד דוג. ג`אנקיארד דוג במהרה נהפך לגיבור הקהל, כשהטריידמארק המפורסם שלו עם שרשרת ענקית סביב צווארו הפך ל DRAW ענקי. כשג`אנקיארד דוג עשה את הדביוט שלו ב WWE ב 1983, הפופואריות שלו הגיעה לשיאים חדשים, בכל מקום הקהל השתולל כששמע את שיר הכניסה שלו "Another one bites to dust" של להקת קווין, מוצרים עם שמו היו בין המוצרים הנמכרים ביותר ב WWE דאז. הוא גם נחשב לאחד המתאבקים שלא הגיעו למיין איבנט בשנות ה80 בגלל הולק הוגאן.

למעלה