אדי גררו כן ואוון הארט לא?

favor

New member
אדי גררו כן ואוון הארט לא?

מאז שאדי גררו הוכנס אל תוך היכל התהילה של ה-WWE, תמיד עולים לי המחשבות "אז איך זה שאוון הארט עדיין לא הוכנס?" אם למישהו יש ספק לגבי כמות התרומה של השניים, ואני חלילה לא מזלזל בעבודתו של אדי ב-WWE אני חושב שיעשה עוול לאוון אם נשווה ביניהם. אוון היה ב-WWE כפול זמן מאדי אם לא יותר, יכולת ההיאבקות של אוון לא יורדות מיכולות שאדי הציג, יכולות הבידור (המשחק) של אוון שוות ליכולות של אדי. אוון התבקש להיות היל שנוא, היל שבוגד באחיו, ג'ובר עם גימיק מטופש שהוטל עליו כעונש ונשאר לצד ה-WWE גם לאחר שאחיו נדפק ע"י וינס (כאשר היו מספר מתאבקים שעזבו את הארגון לאחר המקרה), ואף פעם לא שמענו הפרעות משמעת, ציוצים או ליכלוכים מהצד. כנראה שהיה מדובר באדם הולם, איש משפחה צנוע ואישיות מכובדת. בנוסף, אומנם אוון אף פעם לא היה מתאבק מיין אבנט, אבל הוא היה מתאבק זוגות מצויין, וגם כשהוא לא היה למעלה הוא היה אחד ההילים הראשיים של הארגון בכל הזמנים. זאת בטח לא הסיבה שהוא לא הוכנס כי לא חסרים חברים ב-HOF שלא היה מיין אבנטרים. האם סיבת המוות צריכה להשפיע על ההחלטה? כשנזכרים איך כל אחד מהשניים סיים את חייו, נקודות הזכות בעניין הזה הם לטובת אוון. הוא נפטר לטובת ובשביל המקום בו השקיע את נשמתו, בזירת ה-WWE. למרות שסבל מפחד גבהים כל חייו, נאלץ לבצע סנפלינג מתקרת האולם. והמוות של אדי.. אדי נפטר בגלל בעיות הסמים (ואולי הסטרואידים) בהם השתמש בעברו, שגרמו לו להתקף לב. נבחן את התיזמון. כמה שזה נשמע רע, אדי נפטר בתיזמון מושלם על מנת להיכנס אל תוך היכל התהילה. אם הוא לא היה נכנס השנה היינו בטוחים שמשהו רע קורה אצל וינס. הוא נפטר כאשר הוא הפייס המוביל (וגם כשהוא היה היל, הוא היה אהוד בקרב האוהדים) בארגון רגע לפני שהוא זוכה בתואר היוקרתי פעם שניה בחייו. ואוון? כשאוון נפטר השנה האחרונה שבה הוכנסו מתאבקים אל היכל התהילה היתה שנת 1996, והשנים הבאות שמתאבקים הוכנסו היו 2003-2004, וכמובן שאוון לא היה בסדר העדיפויות לכניסה אז. וכמסתכלים על זה, כמעט מגוחך אם אוון היה נכנס השנה להיכל התהילה. היכל התהילה בו נכנסו גם אדי גררו (מתאבק שנפטר) וגם ברט הארט (אחיו), כניסתו של אוון היתה יכולה להוריד מהערך ומשמעות הכניסה של השניים הראשונים. אז אפשר להבין למה הוא לא הוכנס השנה. אבל לאחר שצפינו בכניסה של אדי, יהיה בלתי מקובל אם אוון לא יכנס להיכל התהילה של 2007. וינס, לטיפולך.

yami 777

New member
לדעתי

אוון ז"ל לא צריך להיות בהיכל התהילה. הוא פשוט לא עשה מספיק. נכון שכנראה שזה בגלל שהוא מת אבל עדיין. בנוסף לקח אוון לא מתאבק ברמה של אדי.

בןמעצבן

New member
מכתב

חצי מהשמות בהיכל התהילה לא תרמו הרבה - אין סיבה שהוא לא יכנס בשל סיבה זו. כך כדוגמה את השחקן ביסבול הזה שעשה הופעת אורח חחח ונכנס להיכל השנה...

favor

New member
אתה ממש טועה

אוון הארט מתאבק מעולה בעל יכולות גדולות. אולי תנסה לתפוס קרב שלו מיפן, פרסמתי בקומונה 2-3. הוא מתאבק טכני מעולה ומפעיל פסיכולוגיה עצומה. אני חושב שאוון מתאבק טוב יותר מאדי, על זה עוד ניתן להתווכח. ו-"לא עשה מספיק" אתה יכול להרחיב מה הכוונה? אולי תנסה להשוות למתאבקים שכבר נכנסו להיכל.

yami 777

New member
חוץ מבוב אורטון

אני לא רואה מתאבק אחד שתרם פחות להיסטוריה מאוון. וזה גם הכוונה שלי בעשה מספיק ראיתי מספיק קרבות של אוון והוא מעולה. פחות טוב מאדי לדעתי אבל עדיין מעולה.

favor

New member
רק לשם הבהרה

אוון הארט היה משהו כמו 11 שנים ב-WWE. עשה כל תפקיד שרצו. השקיע את הנשמה. מעטים החברים ב-HOF שזכו באליפות העולמית. אם אוון היה זוכה באליפות העולם.. היית משנה את דעתך?

yami 777

New member
לא

תעבור אחד אחד בהיכל התהילה חוץ מבוב אורטון. כולם זכורים ושמו את חותמם בהיסטוריה. אוון פשוט לא עשה את זה

favor

New member
טוב, אתה ביקשת

למה טוני אטלס ולא אוון הארט? כשתסיים עם הנימוק אני אעלה מתאבק נוסף. חבל שוינס מצליח לעבוד עליכם בכזאת קלות. אוון הארט הוא בין הראשונים שהייתי מכניס להיכל התהילה. בלי קשר למותו, אבל אי אפשר להפריד את הטרגדיה ממנו.

yami 777

New member
טוני אטלס זה הפריזר?

או איך שלא קוראים לא? אותו שכחתי סורי. ואל תחשיב מתאבקים שעשו הופעה אחת את זה אני באמת לא מבין ולאוון מגיע יותר מלהם.

טוני אטלס

היה חלק מהצמד השחור הראשון בהיסטורית ההרסלינג כולו שזכה באליפות הזוגות העולמית. זאת חתיכת פיסת היסטוריה, אז למה לא ?

favor

New member
שיכנס

מגיע לו. אבל אוון צריך להיות לפניו ברשימה. כמו גם לפני אדי.

yami 777

New member
רק נבהיר משהו

אני חושב שאוון צריך להיות בהיכל התהילה. אבל הקריטניונים של ההיכל של WWE הוא לא.

favor

New member
מצטער..

אבל אתה לא מכיר את רוב האנשים ב-HOF אז אני לא יודע ע"פ מה אתה קובע קריטריונים.

yami 777

New member
נענה

אני לא קובע קרטריונים. אבל לפי מה שאני רואה בHOF לאוון אין מקום שם. ושוב זה מה שאני חושב שוינס חושב. אני אישית חושב שאם היכל התהילה נראה ככה לאוון יש מקום

favor

New member
רק שתהיה בעניינים

כשמדובר בוינס, הסיטואציות הראשונות שעולות לי לראש זה: מושחת, רמאי, דואג לתחת ולכסף שלו. הוא יכניס את אוון ל-HOF רק בשביל לקבל עוד טיפה רייטינג. לא ממש מעניין אותו דברים שלא קשורים לכסף.

yami 777

New member
גם נכון

אבל אני מניח שהוא לא יכניס את וארריור ששווה הרבה רייטינג.

למעלה