אגרת טלוויזיה

Patrick kim

New member
אם את אזרח שומר חוק אז תשלמי

אני שונא את התשלום הזה באי צדק הבולט שגלום בשירות והתמורה שאני מקבל. ובכ``ז-משלם כבלים אגרה ומחפש ניסוח חוקי מוצלח לדרוש מהמדינה להסיר ידיה מארנקי בנושא הזה דרך תביעה שלא תותיר לבגץ פתח לגמגם או לגלגל אותי החוצה. הכל שפיט?דיני ממונות ושוד ממוסד בודאי ששפיט.ובגץ יאלץ להזיע להתפתל ולפסוק ע`פ הצדק והיושר הטיבעי.

לא.

ברגע ששילמת, לא תוכלי להתחרט. היות והבקשה לא התקבלה בדואר רשום, את יכולה לטעון שלא קיבלת בקשה.

barr1969

New member
אז היא תשלם שנה הבאה כפול

גם אני קיבלתי בפעם הראשונה אגרת טלוויזיה. אין לי מכשיר, לשותפה יש. אם הם יוכלו בעתיד לדעת כמה זמן אנחנו מחוברות לכבלים, נצטרך לשלם כמה שנים אחורה, ואולי גם קנסות. זה לא פייר. לא יוצא לי לראות ערוץ 1 אפילו לא תוך כדי זפזופ. וגם בשאר הערוצים אני מבקרת לעיתים רחוקות. שיורידו לי את ג. יפית מהמסך, מוכנה לשלם על כל תוכנית שאני כן צופה בה, כמה שקלים.

מותר לי

New member
ועוד שאלה על אגרה...

אם יש כמה טלויזיות בבית אחד משלמים אגרה אחת ומה קורה אם בכתובת שלי בת"ז יש מספר טלויזיות אבל הטלויזיה שלי נמצאת בכתובת אחרת? (מונחת, לא בשימוש ולא מחוברת לכלום) ודבר נוסף- דירת שותפים: אם לאחד השותפים יש טלויזיה בחדר האם לאנשי רשו השידור יש זכות לדרוש מהשותפים האחרים לפתוח את החדר כאשר השותף לא שם?

rigoletto111

New member
בעקרון אם יש טלוויזיה בבית

אז מי שגר בו צריך לשלם אגרה, כך אני חושב. מה פתאום להכניס אנשי רשות השידור הביתה בכלל? שיביאו משטרה וצו בית משפט

מותר לי

New member
תשאל את השותף המעפן שלי ../images/Emo122.gif

גם על טלויזיה שלא עובדת צריך לשלם אז מה קורה אם יש לך אחת בבית ואחת במחסן בחצר? אתה משלם פעמיים? משהו מסובך בחוק הזה...

Patrick kim

New member
לא משלמים לפי מכשירים אלא לפי שם

אם אדם גר עם שותף ולכל אחד מהם מכשיר כ``א ישלם. אם השותף יצהיר ששני המכשירים שלו רק הוא ישלם ורק אגרה אחת. יכולים השניים להתחכם ולהצהיר שהם זוג.משפחה משלמת אגרה אחת בדירה אחת.או שאחד השותפים פטור או יש לו-הנחה באגרה.חרדים מקבלים דרישה לאגרה גם אם אין להם באמת טי.וי הרשות שולחת אקראית דרישות תשלום.

מותר לי

New member
ולשאלתי...

אם הטלויזיה לא נמצאת בכתובת של משה"פ האם אני צריכה לשלם עליה בנפרד?

היא נקנתה על שמך?

כי אז כמובן לא תוכל להצהיר את זה. מה זאת אומרת שהטלוויזיה שלך בכתובת אחרת? בכל מקרה ברור ששותפים צריכים לשלם כל אחד לחוד. העניין הוא שזה עובד בצורה של "בית אב". כל בית אב משלם פעם אחת. רווק שגר לבד הוא, למיטב זכרוני (מבטיחה לברר ולחזור אליכם בעזרת השם), בית אב בפני עצמו ולכן צריך לשלם לבד. אם הטלוויזיה שלך בבית הוריך והם כבר משלמים אף אחד לא יכול להוכיח שהיא שלך, אלא אם כן שילמת עליה לחוד, אבל אם אתה גר איתם גם אז תוכל לטעון שבסך הכל השתמשו בכרטיס אשראי/צ'קים שלך וכו'. אם אתה גר לחוד כמובן שתצטרך לשלם לחוד. ההודעות נשלחות לפי כתובת של משרד הפנים אבל לא פעם נעזרים גם בכתובת שציינת בתעודת האחריות שקיבלת - שימו לב למוקש, תעודת האחריות שלכם היא מוקש - כדי למצוא אותך.

מותר לי

New member
אני בת ../images/Emo9.gif

את הטלויזיה רכשתי יד [שניה? שלישית? רביעית?] ממישהו, כמובן שלא רכשתי אותה באשראי/צ'ק ובטח שאין לה תעודת אחריות... לגבי כרטיס טלויזיה (ראיתי שגם על זה דיברו..) גם יש לי, רכשתי עם המחשב במזומן וללא אחריות מה זה "גרה לבד"? אין לי מקום מגורים קבוע, והכתובת אוטומטית שייכת להורים שלי- ת"ז, צ'קים, חשבונות, אחריות, הכל! תודה על התשובות עד עכשיו

זה מתחלק לשניים

1. אם האגרה לא שולמה ניתן לעקל. 2. מותר להכנס הביתה ולחטט לך בארונות ולבדוק אם יש לך טלוויזיה. אני מכירה חרדים שעשו להם את זה לא פעם רק בגלל שהם גרים באיזור לא דתי. באיזורים דתיים רשות השידור פשוט מניחה שכולם דתיים, ושולחת הודעות רק מדי פעם, ובאיזורים חרדיים לגמרי היא לא שולחת בכלל.

rigoletto111

New member
הייתי בודק זאת שוב...

איך הם יכולים לחפש טלוויזיה אם אין להם צו? ואם תנעלי להם את הדלת בפרצוף, הם יפרצו אותה?

אז זהו שיש להם

וזה לא הגוף היחיד בארץ שיש לו צו גורף. הם יכולים להיכנס אליך הביתה ולא משנה מי אתה. לגבי מי שנועל את הדלת בפרצוף, אני לא זוכרת מה הסבירו לי בזמנו שעושים במקרה כזה. יכולה לברר גם את זה. (רק אחרי הצום...)

laife

New member
הם יכולים להיכנס בהסכמה בלבד

אפשר להזמין משטרה על פקחים של רשות השידור שמנסים להיכנס לבית בכוח.

מותר לי

New member
לפרוץ לבית מותר להם?

ולהכנס חדר הנעול שע"פ חוזה שייך לי למרות שאני כרגע לא שם?

עבדתי בעבר ברשעות השידור

בדיוק במקום הנוראי הזה ששולח את הודעות האגרה, ואשמח לסייע לכל מי שזקוק לסיוע בנידון. לגבייך, נערה, חוששתני שזה מאוחר מדי. קיבלת הודעה הביתה או שהגיעו אליך אנשים של הרשות?

למעלה