אגרת טלוויזיה

אגרת טלוויזיה

יש למישהו מושג בקשר לאגרה? רוצים שאשלם, כי יש לי טלוויזיה, אבל הסכום הוא גדול מאוד, ואני לא זכאית להנחה (אני לא חרשת, לא עיוורת, לא מנפגעי הנאצים, לא תושב וותיק וכו' וכו' ) אשמח לכל עצה בנידון תודה

rigoletto111

New member
רגע, יש להם הוכחה שיש לך טלוויזיה?

או שסתם שלחו לך "באם יש לך מכשיר..." ?

rigoletto111

New member
וכוחות האופל עלו על זה בודאות? עשית טעות

אם את קונה במזומן ולא מוסרת שם, אין להם סיכוי לעלות עליך. את יכולה למכור את המכשיר , לדווח על מכירתו ולא לשלם יותר (ולקנות אחד אחר מבלי שיידעו)

אתה חושב

שיש להם איזהו הסדר עם חברות הכבלים, כך שהם יכולים לדעת באיזה בית קיים מכשיר? כי קבלנו את ההודעה על האגרה מיד אחרי שהתחברנו לyes. הנוסח היה משהו כמו "באם קיים מכשיר וכו' אל תמתינו לביקור הפקחים", יש גו באיום הזה?

rigoletto111

New member
אין גו באיום הזה...

כרגע עד כמה שאני יודע חברות הכלבים לא מעבירות מידע לרשות השידור. בתקופה מסויימת היה לנו חיבור לכבלים בדירתי הקודמת אבל אגרה מעולם לא שילמנו. אבל ידוע לי על יוזמת חקיקה שתחייב אותן בעתיד לעשות כך. את מכתבי האיום מרשות השידור נהגתי לתייק בפח הזבל ליד איומים מוצדקים יותר אך חסרי חשיבות באותה מידה לחיי היומיום שלי (בן-לאדן ושות'). וגם אם יבוא פקח תשלחו אותו לעזאזל. הוא לא יכול לחייב אתכם להכנס ללא צו מבית משפט. כללים דומים יועילו גם לכאלו שהתחברו פיראטית לכבלים, או שהתחברו והתנתקו ולחברת הכלבים לא היה כוח לשלוח טכנאי לנתק וכן הלאה.

אבזץ

New member
אמרתי לך, י'עמה!

מעולם לא שילמתי ולעולם לא אשלם להם. חארות. תקציב רשות השידור לא מספיק להם? ארבע מאות ש"ח לחידוש רישיון, למה לעזאזל ? לא שלמנו מספיק על לימודי הנהיגה? מאתים וחמישים ש"ח (קנס) למשטרה המזדיינת - בחיים לא עוצר להם יותר. כוס אומו המדינה הזאת! מה המדינה הזאת נותנת לי בכלל, מה? זין!

אבזץ אל תתעצבן יש הרבה "סיבות טובות" להישאר

בארץ עיין בשרשורים אחרים מה שכתבת על ארצות הברית כמה חרא שם וכמה טוב פה נ.ב. בארצות הברית הרישיון נהיגה שלי לא עלה לי דולר בארצות הברית כפי שידוע לי אין אגרת טלוויזיה

אבזץ

New member
כנראה שהחיים לא בינארים...

חייב לציין שההיגיון שלך דומה להפליא לזה של סלסרו ואולי זה אומר משהו על האמריקאים... אתה יודע... יש עוד מקומות חוץ מארה"ב וישראל.... ולפעמים אפשר לתפור חליפה במידות הנכונות. לא תמיד צריך להביא בגדים ישנים מהדודה באמריקא... החיים הם לא שחור ולבן. יש הרבה אפור, כחול, אכום, תרוג ועוד צבעים שרק נשים רואות... נשים יפות בהיכן? נמאס לאונן! לילה טוב

סלסרו

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"הקפיטליסט" כבר הסביר את הצחוק שבזה.. תאכל את הדייסה שאתה תומך בה, בשקט.

rigoletto111

New member
המילכוד פה, כפי שאמר סבא של יאצק,

הוא ש"מי שהוא פראייר, זה להרבה זמן" או בניסוח אחר : "ברשות השידור , פראיירים לא מתחלפים, רק מתים". מי שכבר נשבר והודה שיש לו טלוויזיה , או ששילם פעם אחת, לא יירדו ממנו לעולם כי זו כבר הוכחה שהוא מחזיק את המכשיר הטמא. ומי שמחזיק טלוויזיה ישנה ולעולם לא הודה בה לעולם לא יצטרך לשלם. הטלוויזיה שלי היא המכשיר הישן של סבא שלי ומזמן צריכה להיות בצבא ההגנה לישראל (מבחינת הגיל..)

naf86

New member
ההורים שלי

שגרים בהתנחלות זכו לביקור של אנשי רשות השידור ומאז הם משלמים אגרה. כשהתחתנתי קיבלתי מכתבים על תשלום, מיד אחרי שקניתי טלוויזיה.

שולחים הודעה לרשות השידור

וסביר להניח שהם ידרשו ממך לדעת למי מכרת - והוא יצטרך לשלם אגרה.

כמו שנאמר כאן

אם לא משלמים אפילו פעם אחת אז גם לא ידעו. ויותר מכך. זכור לי מבית אבי שיחי` שהיה מקבל אגרות כאלו וכל פעם היה יורק על האגרה ושורף אותו למען ייראו וכו`

naf86

New member
עד שיום אחד

הם באים לבית עם צו בית משפט, ואז צריך לשלם קנסות וריבית. הבעיה היא שהאגרה שווה יותר מהטלויזיה שלי!

rigoletto111

New member
ראית פעם אנשי רשות השידור באים עם

משטרה וצו בית משפט? אני בספק אם זה קיים היום, בייחוד אחרי שהגולאגים בסיביר כבר לא פעילים.

למעלה