אגרת טלוויזיה

naf86

New member
אלי הם לא הגיעו

אני לא יודע אם הם באים עם צו של בית משפט, אני רק יודע שהם באים לביקורות.

הם לא באים לשום בית אם לא מדווחים

הם כן יבואו אם שילמו לפחות פעם אחת. אגב, אם משהו לא רוצה לשלם יותר אגרה הוא צריך לפנות לרשות השידור עדיפות עם תצהיר של עו``ד שאין לו את המכשיר הטהור בבית. ואז הם מוציאים אותו מרשימת הדיוור.

Patrick kim

New member
מאחר ורוב הציבור משלם לכבלים ולווין

ומקבל את השרות השידורי דרכם. יש טעם לפגם בדרישת המדינה לתשלום האגרה.מה גם שהערוץ ה1גובה כסף לתשדירי החסות.יש לנסות בגץ עקרוני ולהפסיק את השוד בחסות החוק. ויש ``קייס`` אם הציבור יתעקש בתביעה יצוגית גם אם יאלץ לחזור על הבגץ מספר פעמים.האגרה ניגבית רק עבור הערוץ ה1-נקודה.שהוא ערוץ דינוזאורי שגם צבע השידור והאולפנים שלו ניראים כלקוחים מאיזה ארכיון מעלה אבק.

naf86

New member
מה שהכי

עיצבן אותי זה שקראתי פעם כתבה ש-90% ממיסי האגרה הולכים ל....[URL='http://']משכורות של עובדי רשות השידור![/URL]

Patrick kim

New member
מילא אם היו מממנים תכניות מקור

סדרות איכות כתבות תחקיר מעמיקות. אבל הכל דהוי. שידורים חוזרים, צוות שניראה כמו שלפו אותו משנות השישים-בשחור לבן.שעות שידור חי מועטות.ועל זה דורשים כסף?ההכנסה הצפויה לכאורה היא מיליארד שקל ואם הם הקול הרשמי של הממשלה הרי שצריך לשלם לאזרחים כדי שישמעו את שטיפת המח.אני לא מעוניין לשלם על זיוני מח מגמתיים.די ששודדים אותי בכבלים שאצפה בערוצים מסחריים שממומנים מפרסומות.איפה הרגולטור?וכן אני משלם אגרה.

הלואי

את המשכורות הגבוהות מקבלים רק הוותיקים. משכורות איומות שלא להאמין. באגף בו עבדתי היה אדם עם השכלה תיכונית לכל היותר (אני לא בטוחה אפילו שהוא גמר תיכון) שקיבל משכורות עתק רק כי הוא חבר של האנשים הנכונים - בשביל להיות אחראי על חלוקת הסובסידיה החודשית (מוצרים בשווי 50 ש"ח לכל עובד) ועוד כמה שטויות כאלה. לעומת זאת אני וחברותי, בעלות תואר ראשון, קיבלנו משכורת שכר מינימום בלבד, בלי העלאה כלשהי במשכורת במשך השנים לאלה שנשארו שם, אלא רק כמתבקש בחוק. אם הייתי פונה לעיתונאי עם כל השחיתויות שראיתי שם היה אפשר לסגור את רשות השידור. בשיא הרצינות.

rigoletto111

New member
זו בדיוק הבעייה -שהשחיתויות ידועות לכולם

אבל הפוליטיקאים לא יציעו את ההצעה הפשוטה וההגיונית : לבטל את האגרה ולסגור את הדינוזאור מרוממה. למה? כי אז חיים יבין פתאום ייזכר באיזו התבטאות לא נעימה שלהם או יגלה "שחיתות", במשרדם .

rigoletto111

New member
גם באירופה יש. אבל שם יש תמורה!

בישראל ערוץ אחד עומד על אחוזי צפייה מגוחכים וכמעט לא מפיק כלום

naf86

New member
בהחלט

באירופה זה שונה לגמרי. מישהו רוצה להשוות בין ה BBC לערוץ 1?

uri80

New member
וגם לא ברור למה. עידן הטלוויזיה חולף מן העולם

סלסרו

New member
אדרבה, תעשי את זה!

כל דבר שתורם להוציא את הממשלה מהתחתונים, וכפועל יוצא תורם להקטנת השחיתות, הוא מבורך.

אז מה הסיכום?

לשלם? לא לשלם? באים פקחים הביתה, יושבים בסלון-חדר השינה שלי, רואים חדשות ערוץ הראשון ומפצחים גרעינים לבנים על חשבוני, או לא
? מה הוחלט? בני אדם, תהיו החלטיים! -כל רגעעלולים לנקוש על דלתי פקחים של רשות השידור, ואתם מתווכחים ביניכם כאילו זה שיעור גמרא!!

למעלה