אב במשרה מלאה

deepthroat

New member
ברגע שיש לכם ילדים

לנצח תהיו משפחה. מי יתן והיא תתעורר , תקום ותבריא במהירה, כדי שתוכלו שוב להיות משפחה. עם הכתובה או בלעדיה. החלמה מהירה.

time2market

New member
פעם אולי זה היה עובד לי בראש ..

היום ממש לא .. אני במקום אחר. כבר לא אוהב , כבר לא שונא - רק מעריך על היותה אמא נפלאה לשני ילדינו. מקווה שזה מספיק הוגן , להיות שם .. שצריך אותך . ועוד משהו , לא קל היה להתאהב , להיפתח , ולבטוח .. אבל זה קרה ולמזלי אני מאושר.

תהיה חזק עבורה

המון בריאות

fishon

New member
אל תשכח לטפל בחברה שלך

נראה שהחברה הצעירה שלך היא אישה טובה, עומדת לצידך ואוהבת אותך . לכן, למרות כל משקורה על תזניח אותה, כי כרגע יש עליה עומס גדול. מאחל רפואה שלמה לגרושתך.

../images/Emo57.gif

הלב הרחב, החמלה, הבגרות וחוסר ההתחשבנות שלך נמצאים פה בגדול. מאחלת רפואה שלמה

rant1

New member
אם גרושתי תשכב ככה בבית חולים

( הלוואי) אפילו טלפון לא ארים... איפה האחר עכשיו שצריך אותו.. לבעול אותה הוא יודע אבל באמת שצריך הוא לא שם... תתאפס על עצמך ותהנה עם הילדים . שכח ממנה!

ל- RANT 1 ממי אסור לאחל מוות

תקשיב אתה מדבר מכעס ........ואולי צודק אבל כשיש ילדים באמצע צריך לשים הכל בצד ותיראה איך הוא אציל נפש שאין כדוגמתו ותאמין לי את העבודה תשאיר לאלוקים

אי אפשר שלא להגיב

קראתי עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם אכזרי קשה עצוב יפה יש בזה הכל להגיד איחולי בריאות נשמע כלום ליד כל העוצמה שיש כאן אבל זה מה שאפשר להגיד אז זה מה שאני אגיד בריאות ואושר איש יקר לך למשפחתך ולנספחים למשפחתך

תישמע אתה אציל נפש - תעשה לי ילד

אתה מדהים אציל נפש וגדול מהחיים ולכן החיים יפצו אותך כי " בבוא מין הימים תרוונה " מכיר שלח לחמך על פני המים " ותאמין לי הכל יחזור איליך כי אתה אדם טוב שלא עושה חשבונות של אלקים , יש בך מעלה חשובה " היתגברות על הגאווה ברגעים כה קריטיים . ולא מיתחשבן עכשיו אלה שם הכל בצד מנפש טובה ומאהבה מנתינה , לכן יש בי הערצה איליך . אתה מקסים אם תרצה להיתחתן איתי מוכנה להביא לך כמה ילדים שתרצה ביייייייייייי נשיקות ושאלוקים יברך אותך וישלח לגרושתך רפואה שלמה ולילדך בריאות ואושר והצלחה בייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי|חיבוקים
|
|

האם יש סיכוי שהיא תדע ?

לא הבנתי מדבריך אם היא במצב סופנית ואני מאחל שלא, אך מענינת אותי השאלה אם כאשר היא תתעורר ויספרו לה איך עמדת לצידה והיית בקשר עם הוריה, לא הפסקת לבקרה וחברתך הצעירה טיפלה בילדים איך היא תגיב על מה שעשתה וגרמה לזוגיות שלכם להתפרק (בשביל הנאה של רגע/ים או בשביל אשליות), איך הוריה מגיבים על התנהגותך ? המענין הוא שברוב המקרים איננו מצליחים לקלוע "בול" עם החברות שלנו ואחרי הנישואים מסתבר שהן שונות ממה שחשבנו שאנו מכירים. עד החתונה אתה האליל שלהן ומסכימות איתך בכל, אחרי החתונה... אתה לא מספק אותי... אתה לא מרגש אותי... אתה לא מפנק אותי... ועוד ועוד ועוד. נו טוב, השני יותר טוב כי מים גנובים ימתקו. אך כשזה מגיע לרגע המימוש, כאשר הם גרמו לפירוק זוגיות, הם מקבלים רגלים קרות וחוזרים על ארבע הביתה לאשת חיקם הניצחית וזונחים את זאת שפינקו, ריגשו, סיפקו וגם גרמו לפירוק נישואיה.

האם יש סיכוי שהיא תדע ?

לא הבנתי מדבריך אם היא במצב סופנית ואני מאחל שלא, אך מענינת אותי השאלה אם כאשר היא תתעורר ויספרו לה איך עמדת לצידה והיית בקשר עם הוריה, לא הפסקת לבקרה וחברתך הצעירה טיפלה בילדים איך היא תגיב על מה שעשתה וגרמה לזוגיות שלכם להתפרק (בשביל הנאה של רגע/ים או בשביל אשליות), איך הוריה מגיבים על התנהגותך ? המענין הוא שברוב המקרים איננו מצליחים לקלוע "בול" עם החברות שלנו ואחרי הנישואים מסתבר שהן שונות ממה שחשבנו שאנו מכירים. עד החתונה אתה האליל שלהן ומסכימות איתך בכל, אחרי החתונה... אתה לא מספק אותי... אתה לא מרגש אותי... אתה לא מפנק אותי... ועוד ועוד ועוד. נו טוב, השני יותר טוב כי מים גנובים ימתקו. אך כשזה מגיע לרגע המימוש, כאשר הם גרמו לפירוק זוגיות, הם מקבלים רגלים קרות וחוזרים על ארבע הביתה לאשת חיקם הניצחית וזונחים את זאת שפינקו, ריגשו, סיפקו וגם גרמו לפירוק נישואיה.

מגשימה1

New member
../images/Emo24.gifלך ו-../images/Emo24.gifלאם ילדיך

ואני מאחלת לך החלמה מהירה ומלאה בריאות טובה ואריכות ימים ושכל הרע יהיה מאחוריכם במהרה ושיצא מתוק מן העז ואם אתה רוצה אתה יכול לקרוא פסוק כ' בתהילים ולבקש החלמה מהירה בשבילה וכל מה שאתה רוצה בשבילה . וחוץ מזה היחס החם שלך זה כבר נראה לי הרבה מאוד כי ברגעים כלאה צריך להרגיש נאהבים ושיש לנו אנשים בעולם שאכפת להם מאיתנו . שיהיה לך ולאשתך לשעבר ולילדים שלכם רק טוב !!!
טל . נ.ב: נראה שהחברה שלך בחורה נהדרת , בעלת טוב לב וחמלה , אל תשכח לפרגן לה .

אין ספק שאתה מספק את ה- Delivery

מחזקת אותך ואת חברתך על דרכם היפה ומאחלת לחולה רפואה שלמה.

queenbee1

New member
אבא מקסים

אני מאד מעריכה אותך ,כאדם בעל ערכים נעלים,כן ירבו כמוך,כמעט גרמתה לי לבכות היהחזק למען ילדיך ,ולמענת אהבת חיים חזק ואמץ

time2market

New member
מרגש ! אין לי מילים..

אז קודם כל תודה ענקית לכל האנשים מאחורי המסך ומעל המקלדת שטרחו לקרוא אותי, וכמובן לכל מי שהביע - באמת חימם את הלב. כן , היא השתחררה , וזה הולך להצליח , לא היא לא סופנית , והניתוח הפעם הצליח , ותהיה תקופת החלמה בביתה . אז לכל מי שחשב מחשבות טובות - זה הצליח. ההורים שלה , איתה , הילדים שלנו גם .. אני במקום אחר. ממני T שיושב בטרמינל החדש וממתין לטיסה לפאריס שמתעכבת !! (אני נוסע לעבוד בחופשה של הגויים !! לא להתלהב :)

למעלה