אב במשרה מלאה

קטי30

New member
נוגע ל../images/Emo23.gifפשוט אין מילים רפואה שלמה

והחלמה מהירה אמא של הילדים שלך
שתזכו בגדל אותם בנחת

my sunshine

New member
../images/Emo24.gif

כי זה מה שיש לי בשבילך. למענה ולמען כולכם, אתפלל לבריאות והחלמה מהירה.

נוגע ל-../images/Emo23.gif ועצוב....

ההתנהגות של בת הזוג שלך ראויה להערכה... זה לא מובן לאליו... רק בריאות ואושר לכולכם

NoaModiin

New member
עצובה וכואבת איתכם

המון איחולי החלמה.
מפרגנת לחברה שלך. אל תשכח להודות לה ולהראות ששום דבר לא ברור מאליו...

אני לא משתתף פה בפורום

מה גם שטרם הייתי נשוי - הודעתך הופיע בעמוד הראשי של תפוז, ולא יכולתי שלא להכנס. קראתי, נפעמתי, התרגשתי. כל כך עצוב, כל כך אנושי, כל כך נוגע ללב. אני מאחל לך שכל תפילותיך הכנות תתגשמנה.

גרושתי שבגדה ובוגדת בילדי

הלוואי וגרושתי תחלה בנחלה סופנית ואז יעבירו את ילדיי המסכנים אלי כי הם פשוט סובלים היא מכניסה כל יום גבר אחר הביתה וכל לילה הילדים מתלוננים שאמא רבה אם החברים שלה הם לא מבינים שהיא פשוט משחקת בחדרה וזה שהיא צועקת זה לא ממריבה ולכן גם את כספי המזונות הרבים בסך 5400 ש"ח כל חודש היא מבזבזת על שטויות במקום להאכיל את הגוזלים האומללים ואני תפילה שיקח אותה מלאך המוות כמה שיותר מהר

מצטערת לשמוע את כל השנאה הזו..

כמה שאני מבינה אותך , ובאמת שכן.. אסור לאחל לבן אדם מחלות שכאלו. ודרך אגב, אני מכירה אחת שחולה במחלה סופנית והיא אמא גרועה (לא בגלל המחלה ) שלא מטפלת בילדיה, מתעללת בהם ריגשית , מכה אותם ורשימת מעלליה גדולה. אבל "אפילו " לה לא הייתי מאחלת למות, ולו בזכות זה שהיא עדיין נקראת " אמא " . עוד משהו, לא עדיף לפעול באמצעים הנכונים ולנסות לעזור לילדים ולקחת אותם ממנה מאשר לחכות למלאך המוות?

אולי תנסה להשיג משמורת על ילדך ?

אם כל מה שאתה אומר נכון, אז לא צריכה להיות בעיה מיוחדת להעביר את המשמורת על הילדים ממנה אליך. לדעתי, צריך בלש/חוקר פרטי טוב, צילומים בבית עם מצלמות נסתרות עם קול ואז להוכיח לבית המשפט לעניני משפחה את השתרללותה עם מאהביה כשהילדים בבית, ולעניין זה, כמה שיותר מאהבים יותר טוב. אם המשמורת תועבר אליך הרי גם לא תצטרך לשלם מזונות כל כך גבוהים (אם בכלל) כי המזונות הם עבור הילדים. אם תצליח להוכיח בבימ"ש שהיא מארחת ומוציאה כספים רבים על אירוח סביר שבית המשפט יקל איתך

כמה שנאה...

בלי קשר למעשיה, ולהתנהגותה (אנחנו קוראים פה רק את מה שאתה כתבת, ובלי אפשרות לשמוע את הצד השני) : הגלגל, דרכו להסתובב. מה שאנחנו מאחלים לאחר, סופו שיחזור אלינו. גם הטוב, וגם הרע. הזהר כשאתה מאחל רע לאנשים. אחל לה טוב - ויהיה גם לילדיך טוב. אתה לא באמת רוצה לגזול מהם את אמא שלהם.

../images/Emo24.gif../images/Emo211.gif

אני מוסרת לך שוקולד מתוק....התקופה הזו תעבור מהר בעזרת ה',ואז יהיה לכם,לילדים שלך לך וגם לה רק מתוק...וחיבוק...כמו הרבה כאן,אי אפשר על המכתב הזה...זה ראוי להערכה שאתה ככה לא כועס עליה...וגם אם כעסת מתגבר על זה ורק מאחל לה טוב...כנראה שהכל נסיון משמים,והכל יעבור...בע"ה

../images/Emo201.gif../images/Emo7.gif

אני אף פעם לא נכנסתי לפה ואני לא מכירה אותך אבל מה שכתבת מאוד מאוד ריגש אותי עד דמעות..איזו אהבה..איזו רגישות.. מאחלת לך את כל הטוב שבעולם ומאחלת לאישתך לשעבר שתבריא ותחלים מהר למענה ' למענך ולמען הילדים...

אם הפרוד שלי היה חצי ממך ...

לא הייתי חולמת לעזוב אותו.... חיבוק גדול לכולכם ואמן שהא-ל יציל אותה מהר למען הילדים.

למעלה