אב במשרה מלאה

time2market

New member
אב במשרה מלאה

כבר קרוב לחודשיים מאז שאם ילדי מבקרת במחלקה הארורה ההיא באיכילוב השבוע התאשפזה... בהתחלה הלכתי לבקר , להיות חלק מהעליה לרגל לחדר ההוא באיכילוב.. הילדים חולקים את רוב השבוע איתי ועם חברתי .. כולל הפסטיגלים ושאר ארועים שהמבוגרים שבראים בנפשם בוהים סביב תוך כדי המופע.. רוב הבגדים הועברו אחר כבוד לחדרם , וביתי הוא ביתם - כמו תמיד אבל הרבה יותר. את זוגתי שלה אין ילדים משלה , זה מאתגר, ואני מוצא את עצמי במצב של שיחות יומיומיות עם הוריה של מי שהיתה פעם כל עולמי. שבוע הבא אני חייב לנסוע לשבוע במסגרת העבודה . ההורים שלה יכנסו לתמונה באופן פעיל. אם יש הוכחה לאהבה אמיתית זאת העובדה שחברתי הצעירה ממני הכמעת יובל מתפקדת כאם מחליפה. אני המום , משתנק, ולא מאמין . היום הלכתי עם פרחים לאם ילדי , ניגשתי ונישקתי את מצחה , שבנייד שלה מצלצל המספר של ההוא שבגללו פירקנו את מה שהיה משפחה .. עם שלט על הדלת עם גינה ומערכת השקייה חכמה .. כן , אני עדיין לא מבין מה עובר עלי. הרופאים אומרים שהניתוח האחרון הוציא אותה מזה , ויש מצב לחזור לנורמטיביות .. אבל אני סקפטי מטבעי , וחושב על על הגרוע מכל. בסך הכל הוא עדיין עם אשתו - עובדה היא שוכבת מסוממת מתרופות , וכל מיני חומרים רדיו אקטיביים , ואני לצידה , מנגב לה עם מטלית לחה של פמפרס את המצח. והחברה שלי , מטפלת בשני ילדי בבית שלי. איזה עולם מטורף !! כל מה שאני רוצה זה שהיא תקום , תחייה שוב , האשה היפה החכמה והמדהימה הזאת . לא שאני רוצא אותה בשבילי , אני רוצה אותה בשביל ילדי ! אני חנוק מדמעות , אני מרגיש צורך עז לצאת ולמצות את החיים .. אבל כמה שזה קשה וכואב .. היא תמיד תהיה שם . אז בבקשה אלוהים תעשה חסד עם הילדים שלי שכל כך זקוקים לה . תן לה הזדמנות שניה . שיהיה לכם סופש מדהים T

יערית

New member
הפלת אותי

לתוך המציאות שלנו-החיים הילדים ומה שבינהם,אני אשא תפילה ארוכה עבורה, מרגיש לי שהמצב קשה,טוב שיש מי שנמצא שם עבורך ועבור הילדים, טוב שיש מי שנמצא עבורה-אתה!!! הרבה הרבה הרבה בריאות,גם אני מקווה שהם יזכו באמם שתקום ממחלתה במהרה.

באמת עולם מטורף...

וכמו שזה נשמע, אתה עדיין אוהב אותה. וגם את החדשה.. מסתבר שבלב יש הרבה מקום... מצטרפת לאיחולי ההחלמה. מכל הלב.

n o g a1

New member
תמונה מהחיים

כל כך עצוב ועוצמתי לקרוא את מה שכתבת. גירושים , התפרקות , מאהב , מחלה , חברה צעירה , ילדים , הורים שלה , מחלה. עיקר ותפל - כל כך ברור. תמונה מהחיים. מאחלת רק בריאות לאם ילדך , רק בריאות

חזק מאוד

אהבתי את זה שאתה רוצה למצות את החיים כמה תמרורירים וסימנים אנחנו מפספסים בחיים בגלל גאווה או דומה ואינשאללה שהילדים יקבלו את אמא שלהם להרבה שנים

רק בריאות !

לא צריך כלום יותר... בימים מטורפים אלו אני סועדת את אמא שלי לאחר שפקד אותה אירוע מוחי... פתאום הכל נהיה קטן וחסר משמעות לעומת מה שהיה קודם . פתאום משהו אחר מנהל לי את החיים , מישהו טרף לי את הקלפים ומנווט על חיי שלי .. זו אמא שלי שעוברת טלטלה איומה , ואני , אפילו שאני ילדה גדולה כל כך רוצה אותה חזרה לידי, חזרה בריאה ! ולא משנה בני כמה אנחנו וכמה אנחנו עצמאים וכבר בעצמנו הורים לילדים ... מאחלת לאמא של הילדים שלך שתחזור לאיתנה שתתחזק ותתגבר על המחלה. ולך , מאחלת הרבה כוח בימים טרופים אלו , שהשגרה המבורכת תחזור במהרה ! כל הכבוד לך על דרך המחשבה והפעולה , על זה ששמת בצד את הכל וכרגע אתה נוהג בצורה אצילית ! החלמה מהירה סיגל

../images/Emo24.gif

אין מילים לומר רק: תהייה חזק . מאמינה שבאמונה ובריאות הנפש אם ילדיך אולי תתגבר על המחלה..ובריאות שלמה . ההתמודדות הזו אם המציאות שיש.. מאוד קשה..אז אני יכולה להתפלל גם בשבילה ..שתהייה בריאה ותחזור לביתה בשלום, ולחזק את ידיך..כי למרות הכל היא עדיין משפחתך. ניפלא בעיני היחס שלך ..האמוציות..והגישה שלך ובת זוגתך. הלוואי והכל יחזור להיות טוב והבריאות תשכון בביתה.

שמע. אני לא מכירה אותך אבל../images/Emo24.gif

כמה אהבה, פירגון, רצון טוב ודאגה משתקפים מהפוסט שלך. מרגש. ובאמת בריאות. בריאות. בריאות. את כל השאר אתם מביאים בעצמכם לחייכם.

d a n i e l s 5

New member
אאוץ.....הודעה כואבת ......

מקווה שהכל הכל הכל יהיה בסדר ומהר ! מקווה שמהר מהר מהר...תחזרו לחיים השיגרתיים שלכם כל אחד והשיגרה שלו ...... רפואה שלמה לאם ילדיך !

shemesh22

New member
עצוב עצוב עצוב

רפואה שלמה לאם ילדך והרבה כוחות וחיזוקים לך.

למעלה