אברמסון

יחיאב

New member
אברמסון

תגידו, מה באמת קורה אצל אברמסון, וכמה כסף זה עולה? או שמא רפי גינת צפוי להתלבש גם עליו בקרוב...

היייי../images/Emo140.gif

אנחנו מהמזדנבים (זיבן) ומהפרידום
עד שהגעתי לפורום הזה לא ידעתי שיש אברמסון בכלל, אני יכולה לספר לך על זיבן ופרידום אם תרצה.....

מeגי

New member
יוליייייי../images/Emo25.gifיייייייייייי../images/Emo24.gif

משלום לום לך? חזרתי ...ולא מרגישה כל כך פרידום למרות שאני מהפרידום
יומיים אחרונים ממש אבל ממש מרגישה רצון עז להדליק
אני מופתעת מעצמי שעדיין לא הושטתי את היד להצית את ה-
wow כמה קשה לי

קטן עלייך מeגי../images/Emo140.gif

מה זה מקל קטן ומסריח
לעומת אישה ענקית מצחיקה ומקסימה? אההההה????
תביאי את היד לפה מהר הנה קחי נשיקה ממממממממממממוואה
נסיכה יפה
אחחח איזה ריח טוב, איזה בושם שמת הבוקר????

מeגי

New member
בטח קטן... כל כך קטן...שזה ממש גדול

עכשיו התור שלי ל"חיזוקית". דווקא ברגעים שהרגשתי כל כך חזקה, כל כך מסוגלת, והנה אני על סף שבירה...(וזה שאני לא נשברתי עדיין זה בגלל הקשקושיאדה שאפשר להתקשקש בה בציבור היקר כאן)
את שופעת בחן רב כל כך חיוניות וחינניות את מותק את
וקחי ריסוס קל של AMOR AMOR (ממממ...איזה בושם)
אז שותה מים אז במקום אוכל כמו שצריך זה ביס ממלפלפון כאן או סלרי שם (איכס) איזה סבל יולי, איזה סבל, ובשביל מה הא? הרי בסוף בין כה וכה נמות (מה, לא?) סוף שבוע רגוע וקסום לך ולכולכם

פורמה

New member
מצחיק

גם אצלי, ברגעים קשים שאלתי את עצמי על מה כל הסבל הזה של הגמילה וההמנעות, הרי בסופו של דבר נמות, ואם יתמזל מזלינו - בסיבה טובה. אבל מהר מאוד תיקנתי את המחשבה, אומנם נמות, אבל השאלה איך נחייה עד אז. עדיין אני חושבת שעם כל הקלות שבעישון, או הקושי בלא עישון, החיים הרבה יותר יפים ואיכותיים בלי, אפילו כשאני מתחרפנת לפעמים ובא לי לעשן. ההרגשה הרבה יותר חזקה, חופשית, בריאה, אוורירית ורווחית מבחינה כלכלית. נדמה לי שמי שיקפיד להסתכל כך על הדברים ירגיש הרבה יותר שלם עם הבחירה והמאבק. צ'בת צ'לום!!

מeגי

New member
כבר נהייתי פורניר ../images/Emo9.gif מרוב מחשבות

שלא רוצות להעלם. האמת שהעניין הכלכלי אף פעם לא עלה אצלי בזכרון... אבל בהחלט נהנתי מהנסיעה האחרונה שלי שלא כללה קניה היסטרית של סיגריות בדיוטי פרי. אני בגמילה ולא נגמלתי כי אחרת באמת הייתי חושבת ומשוכנעת על איכות חיים שונה בלי העישון. אבל הסיגריה אצלי בהווה הנוכחי, זה כמו אהבה אסורה ...אז מה? לא אוהבים?
הנושא של אויר צח, ניחוחות לא מעושנים, עדיין לא פוקד אותי אבל משכנע בהחלט. אני עדיין חשה מזוהה עם המעשנים ולא עם אלה שלא מעשנים. רק שעם המעשנים אני מייד שגרירה של "סיגריות? זה הורס אותנו"... (שמת לב שאני אפילו לא מסוגלת להגיד >>> סיגריות? זה מגעיל אותי!
אחלה שבת

יווו מeגי../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif../images/Emo24.gif

נראה לי יש לך סתם יום נאחס, מחר תזרח השמש
או שיבוא השלג או שיירד הגשם תגידי זה מה שיעשה לך אושר? הסיגריה? ולמה את אוכלת רק סלרי וחסה אה? מהר תפנקי את עצמך במשהו טעים ומזין. אני מחבקת אותך חיבוק ענקייייייייייייייייייייי
(ראית את כל האייקונים החדשים?) כל פעם שבא לך סיגרה תכתבי לנו משהו.......... ו.........מממממממממממממוואה
מה פתאום לסבול בגלל סיגרה!!!!שתגעת!!!!!!!!!!!!!!!!! זה הכל בראש שלנו מeגי כאילו הסיגריה פותרת לנו את הבעיות את יודעת מה? היום גם היה לי משברון אז יצאתי החוצה...בגשםםםםםםםםםםםם והלכתי לראות את הואדי זורם מההר, מהסכר, וצרחתי לצוקים ונרטבתי נורא ואני והכלבה שלי נראינו כמו עכבריות וחזרתי מה זה מבסוטה כל המצברוח עבר לי ו...תגידי לי פה למה את מתגעגעת לסיגריה כאילו...אם תעשני אז הכל יסתדר פתאום? בואו נראה למה פתאום בא לנו ואנחנו מגיעות למצב של קריז נוראי אצלי למשל זה קורה או בנהיגה או בעריכה. פתאום....בוםםםם....מה זה בא לי ממש קריז..... אבל כן הצלחתי לעשות את הסוויטץ' וכיום אני רואה עצמי כלא מעשנת וחייבת להודות שלפעמיים מביטה על עצמי מהצד בפליאה ותדהמה כאילו...אני? לא מעשנת???? אולי הגיע הזמן מeגי שתדמייני את עצמך כלא מעשנת כי זה מה שאת בתכלס לא מעשנת..... וברגע שתקבלי את עצמך ככזו אז...גם בקריז יהיה לך ברור שאת לא מדליקה את הסיגריה אלא באה לפה אלינו לקשקש ולהתנשק ולהתחבק. וזה מה שאת עושה בתכלס אז............. את לא מעשנת............. את שייכת ללא מעשניםםםםםםםםםםם לה לה לה לה לה לה לה

rony219

New member
אמממ...

אמנם רק חמישה (וחצי) ימים בלי, אבל אני חייבת לומר שאני כ'כ מזדהה עם מה שאת כותבת כאן. לא הפסקתי כי הריח מפריע לי, לא הפסקתי כי המחיר היה מוגזם, לא הפסקתי כי קשה לי לנשום או שהשתעלתי, לא ולא ולא. אני מתה על הסיגריות, אני אוהבת לעשן, אני נהנת מהתחושה, יש רגעים שאפילו הריח של העשן פשוט נפלא בעיני... אני אוהבת את זה מאוד... אבל לא עוד, לא עוד אך ורק בגלל הפחד שהקרובים אלי שלא מעשנים יחלו בגללי. עם המחשבה הזו אני לא יכולה להתמודד. ולמזלי בהקשר של הסיגריות יש לי קטע של 'או הכל או כלום' ואני לא יכולה לעשן רק בחוץ ורק לבד, אם לא כל הזמן, אז עדיף בלי.... (נראה לי...) בכל מקרה, היום היה יום נוראי. כל היום הייתי בעצבים שלא חוויתי מגיל חמש עשרה. כל הסביבה שלי היתה צריכה להתמודד איתי מהתפרצות כללית ועד לבכי ועצב ומה לא?!?!?! כאילו שההורמונים משתוללים או משהו?? (ולא, זה לא הזמן הזה של החודש). ומה שהיה הכי גרוע שלא היה לי מושג מה לעשות עם כל המצב רוח הזה. הרי ששנים מה שעשיתי היה לקחת סיגריה ולעשן בעצבים (עד שהקצה הבוער היה עף לי כי הייתי מאפרת חזק מדי) ולהרגע תוך כדי. ועכשיו מה? לקנות שק אגרוף לשים בסלון?? מה לעשות??? רוני * 5.5 ימים בלי *

מeגי

New member
אההה ....

אני קוראת אותך ונדמה לי שכאילו לפני רגע זה יצא ממקום עמוק אצלי. ומרגישה אפילו מבויישת...ואשמה
משו...כי מעולם כשהסיגריה היתה בפי או בידי, לא חשבתי על הנזק שזה גורם לסביבה הגרעינית שלי (לפחות הם הא?)
וכמה שזה מייסר אותי היום. זה היה אני והסיגריה. אני נזכרת ומצטמררת נורא. איך העזתי לכעוס על ילדיי שהתחננו שאפסיק לעשן. או אורחים שבאו אלי...אלי כן? והעזו לדרוש ממני לא לעשן לידם. מנעתי מעצמי ללכת לבתים שהעישון היה אסור שם. נסיעה לחו"ל היתה בבחינת עונש ...שעות הטיסה ללא עישון, הקניית תרבות "האויר הנקי" ביותר ויותר מדינות...איזה עונש זה היה לי. הנסיעה האחרונה הרגשתי לראשונה נפלא ולא בגלל שאני לא מעשנת (מוזר) אלא בגלל שהיה לי קל לעבור את שעות האויר בלי עישון (מצחיקולה הא?). משו מעניין כן קורה לי וזה: אני פחות עצבנית כעת ללא העישון. היות ונגעת בנקודה הרשי לי לגנוב איתך סוד...אני הרבה יותר רגועה כעת מאשר הייתי בתקופת העישון וכעת שדיברת על זה נדמה לי שהעישון פשוט המריץ את העצבים שלי...האיץ את דופק הלב... אבל שיט כמה שנהנתי לעתים הייתי צוחקת שהסיגריה בשבילי זה כמו "חצי זיון" (אופס...)
אז אם היום אני לא עצבנית ודיי רגועה, יחסית, מוצאת עצמי כעת מטפסת על קירות ברגעים של "חייבת סיגריה". וכל הפטנטים מתחילים לפעול: שותה המון מים, עושה תרגילי נשימה כאלה כאילו אני בלידה
עושה משהו לא צפוי אבל שיש בו כדי להעסיק את ידיי, כמו הדחת כלים, כמו לגלוש באינטרנט או עיסוק אחר
אבל מה
כל עיסוק אחר מזכיר לי שבעבר זה היה מלווה בהצתת סיגריה.
אז את מבינה איזה מילכוד זה ... כי אני רק היום מתחילה להבין מה עובר נרקומן אמיתי וכל כך כואבת (שמת לב שאמרתי נרקומן אמיתי. כאילו אנחנו
לא נרקומניות אלא סתם סיגריותהוליות?) אוקצור לא קלה היא לא קלה דרכנו
(זה אמנם נשמע כמו השיר אבל קשה כמו אבן). ותחזיקי מעמד ובואי לקטר כאן, יש חלק שכבר מעבר לשלב ויש כאלה שמקטרים בדיוק כמוך...עשן לא יוצא אבל לפחות לא נכנס
וכדי להוציא את העצבים הייתי ממליצה על "נחום תקום" (זו כזו בובה כמו בבושקה רק כזו שמנפחים אותה מנחיתים עליה
בוקס והיא מתיישרת מחדש לבוקס הבא
) אחלה רעיון
רוני רק 5.5 ימים? מתה כבר לפגוש בך ב-365

נשיקה צרפתית../images/Emo25.gif

אתן יודעות שמשום מה תמיד יצאתי עם גברים לא מעשנים ובגלל העישון שלי הייתי מצחצחת שיניים מיליון פעם ביום והם ממש התחננו שאפסיק לעשן ורק עכשו אני מתחילה להבין על מה הם דיברו. אני מתה להתנשק נשיקה צרפתית ....מעניין איך זה יהיה.... בטח יהיה יאממממייייייייייייייייייי גליםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם הכל בגללך.........

גלים1111

New member
ממממממ.... ../images/Emo25.gif מה בגללי? ../images/Emo2.gif

אולי צריך לחקור את הקשר בין גמילה מעישון לבין הורמונים... מאחלת לך נשיקה בקרוב, ובינתיים נשיקה ווירטואלית ממני...

פורמה

New member
וואלה מסתבר שיש.

בכל אופן אני מכניסה את עצמי לסקר (אם עושים)... אחד מידידי הפורום כבר שאל אותי אם נעשתי חרמנית יותר, אז בלי לפרט יותר מידי מה עובר עלי בחודש האחרון, התשובה ה"יבשה" היא כן , ואני חשבתי שהוא סתם חרמן שמנסה לנתב את השיחה לסקס. נו טוף... אוייייי לא טוף

מeגי

New member
וכאילו גן עדן זה לא שייך ל...

למות
מה שכן, היום כבר לא מתים מאהבה או שכן ... אוףףףף מתה לעשן

למעלה