אברמסון

rony219

New member
אחה"צ

יצאנו לריצה בחוץ, הקטע הטוב - רצנו 17 דקות מתוך ה- 40 (כל השאר הליכה). הקטע הפחות טוב - אוף עם הגשם הזה! נראה לי שנהייתי מקוררת מהעניין. אבל מה זה קירור לעומת ריצה של 17 דקות?? נראה לי שאף פעם בחיים שלי לא רצתי כ'כ הרבה רצוף... רוני * שישה וחצי ימים בלי *

זולו60

New member
ראשית אין הוקוס פוקוס

בגמילה מעישון. היו כאלה שאכן הצליחו להיגמל לסיגריות לתקופה מסויימת לאחר שביקרו אצל אברמסון שאולי עוד מעט יכריזו עליו כאחד מעשרת האנשים העשירים בעולם. ( טוב זה סתם) הוא גובה 1500.00 ש"ח והמחיר עולה כל שלושה חודשים בערך. משהו אמר שהוא שילם כל כך הרבה כסף רק בגלל זה התאמץ והצליח. יש גם הרבה שבכלל לא הצליח להגמל למרות האנרגיות ואבני הקריסטל של מכון אברמסון. אני כמעט הלכתי אליו כדי לומר לעצמי ניסיתי הכל. אבל בסוף החלטתי עקרונית לא ללכת אליו כי לבקש אלף חמש מאות שקלים עבור 10 דקות טיפול זה מוגזם. אני לא סוכנת של זיבאן. אבל קוראת בשתי פורומים ונראה שהרבה היצליחו עם התרופה הזו בשבת הקרובה אהיה שבועיים ללא סיגריות וזה בעזרת הזיבאן ובעזרת המוכנות הנפשית שלי. לפני כשנה וחצי לקחתי זבאן לא את כל המינון כי היו לי תופעות לוואי קשות ואז כמובן לא הצלחתי להגמל. בהצלחה לך -זולו

למעלה