אביב גפן

a_duck

New member
אמ...

היא רוצה להגיד שהוא התמסחר...וזה שיש עוד להקות שהתמסחרו זה לא עושה אותו ליותר טוב או משהו...

a_duck

New member
בקשר לטראנסים...

רק שתדע שיש לא פחות אנשים ששומעים אביב גפן ממה שיש אנשים ששומעים טראנסים...הוא תמיד ישאר אופנתי ומגניב...

חולוני

New member
2 שאלות

ממתי אתה שומע אביב גפן ? והאם אתה אוהב את התקופה הממוסחרת החדשה שלו ?

DISTURBED

New member
אביב גפן הוא חסר כישרון

האמת,אני לא אוהבת שירים תוצרת הארץ אז אולי אני לא רלוונטית...

Fudghe_boy

New member
צודקת גם אני ממש לא מתחבר לעברית

מטאל ובכלל רוק לא הולך עם עברית כי העברית נותנת לזה צליל של שירים מעצבנים שמשקפים את המצב החרא שמדינה

taya

New member
אוי, נו באמת.

אתה מדבר שטויות. עברית זאת שפה יפהפיה, וחבל שאתה לא מעריך אותה.לא יפה לזלזל בשפת אם שלך ככה. אני מקבלת את זה שאתה לא מתחבר ללהקות ישראליות, אבל אני מתנגדת לחלוטין לדיסריספקט שלך, מה זאת אומרת "העברית נותנת לזה צליל של שירים מעצבנים שמשקפים את המצב החרא שבמדינה" ? בעברית אפשר לכתוב כל מה שאפשר לכתוב באנגלית. שיר אהבה בעברית לא משקף בתוכו את "המצב החרא שבמדינה". אני לא יודעת מה איתך, אבל בשבילי העברית נותנת לזה צליל של בית, ולא של חרא. למה האייסיקיו משחזר את עצמו בפורום ?

taya

New member
כי אני אוהבת לסתור את עצמי.

וכי לא שמתי לב.

a_duck

New member
עוד סיבה...

את ילדה קטנה ולא ממש יודעת על מה היא מדברת...

G_Roni

New member
2 תשובות

את המוזיקה של אביב גפן אני שומע מאז שיצא "המכתב" קניתי אז את הדיסק ונורא אהבתי אותו וכמו שאמרתי אני אוהב כמעט את כל הדיסקים שלו חוץ מיומן מסע וירח מלא... כולכם בפורום ממש מזלזלים בו ובקהל שלו... דבר ראשון אתם לא מכירים את הקהל מקרוב, אני מכיר המון אנשים שהם מעריצים שלו ותאמינו לי מתוך מאה אנשים יש אולי שתי פרחות... אני לא אומר שאין שם איך קראתם לזה? וואנבי פריקים? אז יש... ואין מה לעשות בנושא תסתכלו על הקהל של מטאליקה... או של הלהקות המחורבנות כמו מרלין מנסון... האנשים לא מתלבשים זרוק כמו שאתם חושבים... 3/4 מהמעריצים בכלל אין להם חולצות קרועות בארון... בקשר להודעה שקראתי לפני דקה וחצי שאנשים שלובשים שחור הם סתם מתלהבים או משהו כזה... זה לא נכון אני למשל מתלבש (הרוב) בשחור בגלל מה שאני חושב על החברה שבה אני נמצא... זהו בקשר לקהל... עכשיו בקשר לאביב המילים שלו אמיתיות וישרות! ואי אפשר להתווכח בנושא... ושוב אני מדבר על הדיסקים שלפני יומן מסע ובלי ירח מלא אני אוהב את השירים שלו ואני חושב שהם משקפים את המציאות שבה אנחנו חיים חלקכם חושבים שהוא סתם מטומטם שצורח "אנחנו דור מזוין" והחלק הזה טועה... אני רוצה לראות שאחד יקום לי פה ויגיד שיש לו אומץ לעמוד לפני קהל ישראלי טיפוסי שלא יודע מה זה פריק ולצרוח "אנחנו דור מזוין" אם יש פה אחד כזה אז הוא כנראה שקרן ובאותה מידה אף אחד ממכם לא יכול להתווכח עם זה... זה נכון והוא לא סתם צורח אנחנו דור מזוין הוא גם מוכיח במילים של שאר השירים שלו כמה זה נכון ודבר אחרון... מישהו שאל איזה ערכים? בעצם לא משנה... אני לא אטרח לענות על שאלה כל כך דפוקה הוא ממש לא צבוע... הוא הבנאדם הכי אמיתי שיש וגם הקטע של האיפור זה ממש לא משהו חדש... הוא התחיל להתאפר כבר בתחילת הקריירה שלו אוקיי נסחפתי קצת זה טיפה יותר משתי תשובות אבל לא משנה Peace Love & Hope תהיו חופשיים

שלום, אני מישהו

למה, למה לא תתחיל לענות על זה? אם יש תשובה, בבקשה תחשוף אותה בפני.

באמת

דבר ראשון להגיד שמישהו הוא הבנאדם היחיד שXYZ בארץ זה מוטעה ביסודו, כי את לא מכירה את כל ששת מליון אזרחי המדינה. ערכים? איזה ערכים? איפה ערכים? אני לא רואה מעריצי אביב גפן שפועלים לפי איזה ערכים נשגבים, לא יותר מכל קבוצה אחרת באוכלוסיה. אביב גפן בנאדם מתנשא ויהיר כמו שאפשר לראות בהרבה מאוד מהתבטאויות שלו...

a_duck

New member
דוגמא...

היפים שמתנגדים לעשירים ומתלבשים ע=בבגדים זרוקים...אבל לכולם יש פלאפונים ב2000 שקל... היפים שמציירים פיס על כל קיר וכל מקום אבל מרביצים לילדים קטנים... כל אלה שומעים אביב גפן...ויש כאלה...לפחות בית ספר שלי...

V.W

New member
אם ככה זה אצלך בבית ספר אני מבין..

להמ אתה שונא כל מה שמזכיר לך היפים ופריקים

Mortisia

New member
או.קיי.

אני חייבת לומר שאני אנטי-תוויות, וממש לא התכוונתי לפסול את כל האנשים שמעריצים את אביב, אני פשוט לא מבינה את ההערצה אליו. וכשאני אומרת כל מיני דברים על *המעריצים של אביב גפן* אני פונה אל מי שמעריץ את הבנאדם הזה (שלדעתי זה דבילי, בכלל, כל סוג של הערצה זה דבילי לדעתי), ומתייחסת לזה שהוא מעריץ אותו, ולא לשום דבר אחר בו, כי אני לא מכירה את כל המעריצים שלו! מקווה שהבהרתי את עצמי --=טיש=--

מסכימה איתך- אביב גפן המלך של הרוק

הישראלי. אם לא הוא, הנוער הישראלי לא היה מודע כל-כך לכל הקטע ההיפי הזה של השלום ואהבה. בהופעות של אביב, אפילו המצומצמות ביותר אפשר לראות שהתקווה נמצאת בעיני האנשים. אני מסכימה עם האדם שכתב מעליי, צודק במאה אחוז. וכנראה את אף פעם לא התייחסת אליו ברצינות ועכשיו שמעת משפט מסולף והתחלת לכתוב שטויות. המממ.... אם אני אכתוב שפנתרה אמרו "צריך להרוג את כל היהודים. להשמיד להשמיד להשמיד" היית מאמינה? אז תחשבי על זה. יעל פלויד.

למעלה