אביב גפן

בןלי

New member
אני אישית לא שומע אומן בגלל

האופי שלו או בגלל הרקע שממנו הוא בא אלא אך ורק בגלל המוזקיה שהוא עושה. אם המוזיקה טובה אז סבבה. באמת שלא מעניין אותי מה הוא אומר או איך עברה עליו תקופת התיכון. יש לי את שני האלבומים הראשונים שלו ושניהם מעולים. הטקסטים שלו מעולים וישירים. הוא אומר שם את מה הוא חושב וגם זה סבבה. בקשר לברווז - ממש לא כל אחד יכול לכתוב כמו אביב גפן. לדעתי מבחינת טקסטים אביב גפן הוא בין היותר מוכשרים בארץ. גם באלבומים אח"כ יש לו שירים יפים ועובדה שכמעט כל אחד בפורום, למרות שהוא מסתייג מאביב גפן גם מתחבר לחלק מהשירים שלו. נכון האלבום האחרון שלו שונה לגמריי וגם אני לא אוהב אותו אבל זה לא בהכרח מראה על צביעות. יכול להיות שבנאדם באמת השתנה וחוצמזה אפילו מדונה הגדולה עושה כל אלבום מוזיקה שונה וזאת בעצם הגדולה שלה. נקודה אחרונה: בנסיעה השנייה שלו לבריטניה הבנתי שהוא דווקא הצליח לא רע והיה לו איזשהו פרוייקט עם הסולן של פורקיפיין טרי.

Mortisia

New member
עוד הבהרה אחרונה

למי שלא הבין - אני מדברת על אביב גפן, האיש ולא על השירים שלו....

Black Rose

New member
תגובה ישירה להודעה המקורית

כמה תגובות על אביב גפן. חשבתי שכל האנשים בפורום הזה הם מטאליסטים... יהונתן גפן הוא משורר כשרוני. אביב קיבל אולי רבע ממה שיש לאבא´לה שלו. לכן הוא כותב (או יותר נכון כתב- ההווה לא מלהיב במיוחד) שירים די טובים. אם אביב גפן אמר "אני הבנאדם הכי טהור שאני מכיר" אז הוא אפילו יותר סגור משחשבתי. הבנאדם כלוא בכלא הקרוי "אביב גפן" תארו לעצמכם שניה כמה נורא זה להיות בכלא הזה?! הערצה זה דבר נורא (תלוי באיזה רמה ובאיזה הקשר כמובן). אם מישהו מעריץ את אביב גפן זה דבר יותר נוראי מאשר להיות אביב גפן. היפים בלי תקווה, אנשים בלי תקווה, מתים לרוב מידם.

למעלה