אביב גפן

Mortisia

New member
אביב גפן

--אני מצטערת מראש אם בהודעה הזאת יהיו חלקים שיפגעו באנשים מסויימים.-- אביב גפןזה נושא מסובך. לדעתי הוא פשוט לא מבין כלום מהחיים שלו, הבנאדם מלא ביותר מדי עצמו. בראיון שלו הוא אמר "אני הבנאדם הכי טהור שאני מכיר" ועוד כל מיני שטויות כאלה. פלאס, אני חושבת שכל "ילדי אור הירח" האלה, הם סתם פוזיונרים, וכמו אביב - גם הם לא מבינים כלום מהחיים שלהם. בעיקרון, אביב וילדי אור הירח, הם "היפים בלי תקווה", שמעתם פעם על היפים בלי תקווה?!?! אני לא מבינה איך זה הולך ביחד! שורה תחתונה: אביב הוא בנאדם מטומטם, שלא מבין כלום מהחיים שלו, וילדי אור הירח רק מחקים אותו... וזה לא טוב... אני לא אומרת לאף אחד את מי לשמוע, אבל אם מישהו כאן מעריץ את אביב גפן (לא שומע את השירים שלו, מעריץ אותו). שיסביר לי למה. --==טיש==-- נ.ב. כן, אני חושבת שיש לו כמה שירים יפים, אבל הבנאדם ממש מעצבן אותי!!

a_duck

New member
מסכים...

גם הטקסטים שלו לא משהו...כל אחד יכול לכתוב על זה שהוא רוצה להתאבד ושונא את המדינה...זה בערך מה שכל הילדים בני 15 חושבים...וברור שחצי מהארץ תגיד אחר כך "ואי אני מתחבר לטקסטים שלו הוא גאון מוכשר"...

Bodom-child

New member
לא עד כדי מסובך...

הבנאדם הוא די מוכשר באופן כללי והיו לו את כל הכלים להצלחה. לאביב גפן יש יכולת כתיבה לא רעה בכלל והנטייה שלו לכתוב טקסטים אובדניים\עצובים\דכאוניים, גרמה להרבה חבר´ה צעירים לשמוע אותו כי לא היו אמנים אחרים שסיפקו שירים בנושאים הללו. ילדי אור הירח זה מושג לא ממש מתוחכם שנועד לקטלג את האנשים שמעריצים אותו וכיום זה כבר לא ממש תקף. הבנאדם עבר לכתוב שירי תקווה ושלום, ובהופעה האחרונה שראיתי שלו , לפני הקטע של אנחנו דור מזוין הוא צעק משהו כמו "רוצים שלום" איזה חמש פעמים, בלי שום קשר לשום דבר. עוד דבר שגרם לו להצליח לפי דעתי ואולי אחד מהעיקרים זה העובדה שאבאל´ה הוא יונתן גפן שמכיר הרבה אנשים בברנז´ה, וכנראה גם בגלגל"צ, כי אני לא מאמין שזמר אחר, זהה לאביב, אך לא גפן היה מצליח כמוהו.

שנייה..

קודם את באה ואמורת שאביב גפן שוכל מי שמעריץ אותו הם מטומטמים (הרי הם מחקים אותו, לא?) ואח"כ את באה אליהם ומבקשת הסבר יפה למה הם מעריצים אותו?
דברי יפה, אולי תקבלי תשובה אמיתית.

V.W

New member
סתם בא לי להגיד...

אני לומד ברופין, שזה זה היה הבית ספר שלו, בקיצרו סתם שתדעו כולם היו מכניסים לו שם מכות, פעם גם אח של חבר של אחותי פוצץ אותו...

flowr..

New member
נו, ו..?

אם פוצצו אותו במכות בבי"ס, זה אומר שצריך לא לאהוב את המוזיקה שלו? תסביר את המטרה של ההודעה שלך. flowr..

V.W

New member
שום מטרה

סתם רציתי לספר לכם שאח של חבר של אחותי פוצץ אותו מכות... ובעיקרון הוא באמת נודניק אבל לא אמרתי שזב בגלל זה LONG LIVE RUPIN

חולוני

New member
"ילדי אור הירח"

הן בעיקר פרחו´ת בנות 12 שבמקום לשמוע בקסטריט בויז שומעות אביב גפן. פעם הוא עוד היה די בסדר ( בתחילת דרכו..משהו כמו לפני 6-7 שנים..), הייתה לו אידיאולוגיה, והיו לא כמה שירים לא רעים בכלל, והוא גם לא התפשר במוזיקה ובתכנים שלו. באותה תקופה היו גם אותם "ילדי האור הירח האמיתיים". מאז אותה תקופה, ההצלחה עלתה לו למוח, והוא שינה לגמרי את האידיאולוגיה שלו שעמד עליה בכל הכוח ( מ"אנחנו דור מזוין" לשירי אהבה לארץ ישראל..), הוא המתסחר לגמרי, וגם אותם "ילדי האור הירח האמיתיים" ( שהיום הם כבר בערך בני 16-19,..), עזבו אותו. כיום מה שנותר לו זה רק את אותן פרחו´ת בנות 12 שמחשיבות את עצמן "לילדי אור בירח" שאוהבות את אביב גפן החדש והממוסחר שהוא לא יותר טוב מכל להקת בנים, למרות שהוא כותב את השירים בעצמו. בקיצור, הבאנדם הרס את עצמו.

G_Roni

New member
אני מעריץ של אביב גפן

דבר ראשון שאני רוצה להגיד זה שלאף אחד אין זכות לומר כל המעריצים של X הם כאלה... כי זה כבר אומר מראש שאת מדברת שטויות... את לא יכולה לתת תוית לקבוצה כל כך גדולה של אנשים דבר שני: בלי תקוה?! הדבר היחיד שמחזיק את אביב גפן ואותנו (מעריציו) בחיים זה התקוה... את כנראה לא הקשבת טוב למילים של השירים... דבר שלישי: רצית שנסביר לך למה אוהבים אותו? כי לפני שהוא התפרסם הוא היה הבנאדם היחיד בכל המדינה המסריחה הזאת שהאמין באהבה בשלום ובחופש... ילדי אור הירח זה באמת מושג ישן שלא קיים יותר ואת פשוט לא מבינה עד כמה שהמסר שלו אמיתי... אני הבנתי את זה רק כשהלכתי להופעה שלו וראיתי כל כך הרבה אנשים עם ערכים(תחפשי את הפירוש במילון) שזה פשוט מילא אותי בתקוה... ומי לעזאזל את שתגידי שלי או למיליון אנשים אחרים אין תקוה? ודבר אחרון: בקשר לראיון... בחיים לא שמעתי על הראיון הזה ובחיים לא שמעתי אותו אומר משהו בסגנון "אני הבנאדם הכי טהור" או משהו כזה אז לפני שאת מדברת תלמדי מה זה ערכים (אל תשכחי לחפש במילון) Peace Love & HOPE תהיו חופשיים (זה רע לדעתך?)

G_Roni

New member
ועוד דבר שרציתי להוסיף

כן... בזמן האחרון הוא קצת השתנה... אני דיברתי על הדיסקים שלפני "יומן מסע" כי זה היה באמת דיסק נכה...

a_duck

New member
הוא צבוע....

והוא גם מוכן לשנות את כל הדעות שלו אם הן כבר לא אופנתיות ולשיר על משהו שונה בשביל למכור יותר...בטח כבר לא באופנה להיות דיכאוני...

dishate

New member
מה פתאום צבוע ??

אנשים מתבגרים שכחת?? אנשים לא נשארים עם אותן דיעות/רגשות/מסרים לאורך כל חייהם. (גם אתה תבין זאת במוקדם או במאוחר) אנשים כותבים על מה שהם חושבים בותן תקופות מסוימות ועל רגשות ודיעות מסויימות שהם חשים שיש להם מה לכתוב על כך בתקופה זו או אחרת בחייהם. לכן אביב גפן רחוק מלהיות צבוע, והוא רחוק מלכתוב שירים רק בשביל האופנה אחרת הוא היה כותב ומלחין טראנסים... בכללית, זה לא שאני מעריץ דגול שלו, אבל אני בהחלט מעריך אותו על כשרונו ולדעתי אם הוא לא היה במהלך ה-10 שנים האחרונות אני חושב שהיינו רואים כאן נוער יותר שונה ממה שקיים עכשיו (לרעה). (ואל תזכירו לי שטויות כמו "תופעת ההתאבדות עקב שיריו של אביב גפן", זה בולשיט אחד גדול) הוא אמן ענק. אם תשימו לב (אם זה מעניין מישהו) אותו דבר קורה עם יהודה פוליקר שהוא גם אמן מהדגולים שיש לנו בארץ שגם הוא משתנה לעיתים תכופות לפי מצבי הרוח. אין כאן שום קשר לצביעות.

epitaph

New member
בקטע הזה אני מסכים עם a_duck

אביב נסע ללונדון וניסה למכור שם את המוזיקה שלו וראה שאף אחד שם לא שם עליו אז הוא חוזר לארץ ומתחיל לשיר במקום "אנחנו דור מזויין" (מי הוא שיקבע את זה?) "עורי עור"...רק אני חושב שיש כאן משהו מסריח? וד"א פוליקר תמיד נשאר פחות או יותר אותו הדבר (אנחנו מדברים כאן על קריירת הסולו שלו,לא?) למרות שבדיסק האחרון קצת ירד רמה.

dishate

New member
אבל מה הקשר לצביעות?

מה אתם בעצם אומרים? שאמן חייב להידבק לאותו סגנון כתיבה כל חייו? הבן אדם גדל, שהיה קטן כתב על כמה הדור מזויין ועכשיו הוא כותב אחרת אז מה הבעיה כאן? למה שיהיה כאן משהו מסריח? (לא חשבתי לעולם שאני יכתוב כל כך הרבה על אמן שאני אוהב לשמוע שירים שלו רק ברדיו... אבל אני פחות או יותר התייחסתי גם בכלליות למצב של האמנים בארץ)

a_duck

New member
אמ...

אני לא ממש יכול לקרוא לו אומן...אבל בכל זאת... אנשים בדרך כלל לא משנים את הדיעות בצורה כל כך חיצונית...זה כמו שאני עכשיו אקים להקת מטאל ואראה שאני לא מוכר דיסקים ואז אני אני אתחיל לעשות ניו מטאל כי זה יותר אופנתי... ומישהו צבוע זה אחד שאומר משהו שלא מאמין בו...ואחרי כמה דקות אומר משהו אחר...אז מה שאביב עשה גורם לאנשים לחשוב שלא האמין בדעות שלו מקודם ושר על זה רק כי ראה שיש הרבה מתבגרים עצובים ורצה לכתוב משהו שהם יתחברו אליו ויגידו "הוא יודע על מה אני חושב...איזה גאון!!!!"...לא בעיה...כל ילד בן 4 יכול לעשות את זה...זה כמו כל הלהקות דאנס ראו שיש חלק גדול מבני נוער שרודפים אחרי בנות והחליטו לשיר שירים בנושא הזה שגם הם יגידו "וואו הוא יודע מה אני מרגיש...איזה גאון!!!"...

lucy 2000

New member
כמו מיליון ושתיים להקות..

בעולם מה את רוצה להגיד בזה???

Mortisia

New member
מה אני רוצה להגיד בזה?

שאביב התמסחר, וכל מה שאתם מדברים עליו זה מיסחור! אני דיברתי על ההערצה אליו....

למעלה