אני מבינה שבער לך להגיד את זה
אבל חבל שכ"כ חורה לך שאת אפילו לא טורחת להבין את מה שאת קוראת. בשרשור הזה לא נכנסתי ואני לא מתכוונת בכלל להכנס לשאלת ה"ריטלין בעד ונגד", ובהודעה האחרונה כל שעשיתי הוא להצביע על מה שנראה לי לפחות ממה שהאמא מספרת כמו עוד אחד מהמקרים בהם צוות של גן/בי"ס דוחף ילד לתיוג מסויים וטיפול מסויים כי זה מה נוח להם. כל דבר אחר הנו פרי האסוציאציות שלך, ואולי את צריכה לשאול את עצמך מה גורם להן (ואולי לא).
אני מבינה שבער לך להגיד את זההשקט יהיה לילד שיקח, לא לגננת
תאמיני לי נועה, אין לך מושג על מה את מדברת. כ"כ כואב וחורה לי לקרוא את הדברים שלך שלמרות שהחלטתי לא להתיחס יותר אני חייבת (לטובת אמהות אחרות, עיקר): את פשוט לא אמא לילד שהולך לבית ספר במשך שנה שלמה שפוף, מדוכא וכועס על כל העולם וחוזר משם במצב אפילו יותר גרוע, "שוב כעסו עלי", "שוב לא עבדתי", "שוב התנהגתי רע"... את פשוט לא יודעת מה זה לראות אותו, היום, הולך בשמחה וחוזר בהיי!!! סופסוף מצטיין הכיתה, מקבל פידבקים מדהימים, מתפלפל ומשגע את המורים בדקדקנות שלו למצות כל נושא ולהמשיך ולחקור בו. מזמין חברים והולך אליהם כמעט בכל יום, לא לפנ שהולך בכל יום לחוג אחר, ובעיקר שמח, שמח, שמח. זה מה שהריטלין עשה לבן שלי. אז עד שלא תהיי אמא שהבן שלה מדבר דיבורים מפחידים על דיכאון קיומי ועל היותו כשלון, לא תוכלי להבין קצה מזה.
אבל חבל שכ"כ חורה לך שאת אפילו לא טורחת להבין את מה שאת קוראת. בשרשור הזה לא נכנסתי ואני לא מתכוונת בכלל להכנס לשאלת ה"ריטלין בעד ונגד", ובהודעה האחרונה כל שעשיתי הוא להצביע על מה שנראה לי לפחות ממה שהאמא מספרת כמו עוד אחד מהמקרים בהם צוות של גן/בי"ס דוחף ילד לתיוג מסויים וטיפול מסויים כי זה מה נוח להם. כל דבר אחר הנו פרי האסוציאציות שלך, ואולי את צריכה לשאול את עצמך מה גורם להן (ואולי לא).