אבגדה,סופשבועO:

שבוע טוב../images/Emo9.gif

יום הכי טוב בשבוע: היום יום שהייתי מוותר/ת עליו: אתמול ארוע השבוע: ידיד שלי שניתקנו קשר אחרי ריב של חודשים בא לדבר איתי ולהתנצל ^.^ תמונת השבוע: נו, טוב שיר השבוע: אוונסנס - גוינג אנדר סרט השבוע: אני תכף אראה את שרק 3 ואראה אם זה שווה כמו שאמרו לי
בן אדם שעשה לך את השבוע: כל הפורום הזה! מלא מלא מהפורום הוסיפו אותי למסנג'ר [וחלק שכח להזדהות
] משהו שמתוכנן לשבוע הבא: לא'דעת

מסכמתתת ^_^

יום הכי טוב בשבוע: שישי יום שהייתי מוותר/ת עליו: הומ לע דעת ארוע השבוע: שיעור נהיגה ^_^ תמונת השבוע: יש לי 2 תמונות ^__________^ שיר השבוע: חברי שיר הפתיחה
סרט השבוע: תפוס ת'גלים ו 1408 בן אדם שעשה לך את השבוע: חבריםם משהו שמתוכנן לשבוע הבא: שיעורי נהיגה ויציאות

../images/Emo205.gif../images/Emo176.gif^______^

יום הכי טוב בשבוע: כמעט כולם. בראשון הייתי עם חברה, בשני גם ובערב עם משפחה, בשלישי בים, ברביעי שכחתי, בחמישי ביום צילומים... בשבת בים עם משפחה ואז עם משפחה בערב ואז עם חברות בערב. יום שהייתי מוותר/ת עליו: שישי ארוע השבוע: ממ... אין לי מושג, כל האירועים הנ"ל תמונת השבוע: אין, אני במהירה, אין לי כח. שיר השבוע: השיר שלי- מופע הארנבות של ד"ר קספר. חזרתי לשמוע אותו!
סרט השבוע: הכוכבים של שלומי, ראיתי אתמול בערוץ בידור ישראלי. סרט מדהים. בן אדם שעשה לך את השבוע: אחיינית שלי, ללא ספק. משהו שמתוכנן לשבוע הבא: אוקיי, ב23 הופעה של שבק"ס האיחוד (מישהו הולך? אני אשמח לראות אותו :]) ובשבת יומולדת לכלב שלי. חוץ מזה הכל ספונטני, אני אזרום. מתישהוא אני צריכה לקנות דברים לבצפר ולהכין שיעורים...

עדן גפן

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo190.gif|פיס|

יום הכי טוב בשבוע: לא יודעת יום שהייתי מוותר/ת עליו: כל הימים בערך. ארוע השבוע: לא היה כלום מיוחד.. אהה.. האירוח של הגרעינרים היה סבבה=] תמונת השבוע:
שיר השבוע: אופליה הקטנה-דני ליטני סרט השבוע:אמריקן טריפ בן אדם שעשה לך את השבוע: מואהאהאהאה:] הוא:p משהו שמתוכנן לשבוע הבא: שומדבר..

I L O V E MCR

New member
אז...אני?../images/Emo129.gif

אני חחחחח=] יום הכי טוב בשבוע:מממ השבוע היה מעולה=] יום שהייתי מוותר/ת עליו:שום יום=] ארוע השבוע:הקייטנה הגזעית;] תמונת השבוע:->מהאוטובוס=] שיר השבוע:הדפוק הזה. סרט השבוע:מבצע סבתא.פעמים!!1 בן אדם שעשה לך את השבוע:ואיי..כל מי שהיה בחברתי;] משהו שמתוכנן לשבוע הבא:ללכת עם הבנות לקנות בגדים;]

שיואו נעה!!!111 ../images/Emo219.gif

אאאאאאאאאתתתתתתתתתת כככככככככככככככזזזזזאאאתתתת יייאאאפפפהההה!!!!!1!!1
באמת,את יפה XD.

I R i T 94

New member
יואו חזרת DDDDDD: ../images/Emo217.gif

איך היה? התגעגענו
התגעגעתי ~~~ כוסית

למעלה