אבגדה,סופשבועO:

אבגדה,סופשבועO: ../images/Emo219.gif

~לוקחת על עצמי את תפקידה של נעה,חרציצית היער.~ יום הכי טוב בשבוע: יום שהייתי מוותר/ת עליו: ארוע השבוע: תמונת השבוע: שיר השבוע: סרט השבוע: בן אדם שעשה לך את השבוע: משהו שמתוכנן לשבוע הבא: סופשבוע נעים כולם ^^.

נעל. ../images/Emo219.gif

יום הכי טוב בשבוע:לא היה כזה ממש. יום שהייתי מוותר/ת עליו:כל השבוע. ארוע השבוע:זה אירוע רע. תמונת השבוע:לא הייתה ממש. נשים רנדומאלית. שיר השבוע:The Used-Smother Me סרט השבוע:"קדחת הבקתה",כ"כ. בן אדם שעשה לך את השבוע:-- משהו שמתוכנן לשבוע הבא:שום דבר. הודגש באמצעות מדגישומטיק

I L O V E MCR

New member
חחחחחח תודה על מילוי תפקידי=]../images/Emo129.gif

אבאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא חתיךP: אבא בוגד באמבה אבא בוגד באמבה אבא בוגד באמבה!

אבא סתם מעפן ../images/Emo11.gif../images/Emo219.gif

סתם,אמבא יותר מעפן,עושה גבות. הו,אבא הוא בי O:,לא ידעת?! אמבא לא,יש לו את ג'ימי [ג'מאיה,נו].

I L O V E MCR

New member
שקט!אני מתה על הגבות של אמבה../images/Emo99.gif../images/Emo129.gif

רציני... אני ממש אוהבת אותן.

כי הוא נראה כמו בת. ../images/Emo219.gif

גם השיער ילדה-מפגרת-מוכה-מקבלת-שוקים-חשמליים.

I L O V E MCR

New member
דיי!../images/Emo129.gif

זאת הייתה מעידה חד פעמית. בכללי הוא מושלם
והקעקועים
חוצמהחדש הענקי.

סופשבוע. ../images/Emo98.gif

יום הכי טוב בשבוע: המ, אתמול. יום שהייתי מוותר/ת עליו: היום נראלי, קמתי ב6 הלכתי לישון ב9 [זתומרת בבוקר] קמתי ב12, בלגן. ארוע השבוע: המ מצאתי משחק נוסטלגי לאחותי משנת 1992
תמונת השבוע:
נוסטלגיה. שיר השבוע: המ אין.
סרט השבוע: סודות נעולים, הוא נחמד מאוד והכל אבל הסוף נורא מוזר. כן, הבנתי את הסוף, הם [
] התחלפו והכל אבל זה נורא מוזר, חשבתי יהיה המשך או משהו. בן אדם שעשה לך את השבוע: חרצואלה הלא מתחברת
טוב שיהיה לה בהצלחה בגמילה
משהו שמתוכנן לשבוע הבא: עזריאלי עם חברים.

I R i T 94

New member
אהא ^^ ../images/Emo217.gif

שנאתי את הספרים אבל את הסדרה ממש אהבתי XP איך שקופיקו היה מפיל בננות על השכנים XDD

כןןן והייתה את השכנה המפחידה../images/Emo153.gif

XDDDDDDDDDDDDDD ותמיד זכור לי הפרק הזה עם הקצף, שקופיקו עושה בלגן והוא רודף אחרי ההיא והיא חושבת שהוא מפלצת חחחחחחחח XDDD פרק שולט. לפעמים היו שמים לנו את זה באוטובוס של השנה [כןכן] והיה פרק עם בר רפאלי שהיא הייתה קטנה קטנה.

I R i T 94

New member
XDDD ../images/Emo217.gif

יואו ערוץ הילדים מה זה משדרים את זה עכשיו XP אני הכי אוהבת את הפרק עם העוגה שלא נחתכת XDD ואז הם השתמשו במסור XD וכשהוא בצבא!~@# אין, אין על קופיקו

חחח כן ויש את הפרק עם המדים../images/Emo153.gif

שקופיקו מגהץ אותם ואז המדים מתקווצים וכולם מתפקעים מצחוק והאבא רק רוצה להרוג את קופיקו. איןאין, איך זה שאין לו פורום!?

I R i T 94

New member
בוא נפתח קומונה O: ../images/Emo217.gif

וזה פרק גדול XDDDDDDD כולם הורגים את קופיקו. אה גם שהילדה הבלונדינית הקטנה מראה לאחשלה שיש לה צעצוע חדש שמדבר XD (להלן: קופיקו XD)

mafakit

New member
שיואו!!!זה פרק ענק!!!!#@$%|אלפקה|../images/Emo218.gif

ששלומקה [האבא] שם את המדים ואז הם נקרעים לו.. ואז קופיקו אמר שהוא היה צריך חלקים בשביל הבנדנות של חבורת ימפמפוז!!! XDDDD
והפרק עם לילי [העוזרת] גם כן היה קורע..
שהיא שאבה אבק.. והוא ישב באתוך הארון מטבח וזרק במבות על הריצפה..XDDD הייתה לי פעם קלטת של זה..

קופיקו ~נוסטלגיה~ ../images/Emo219.gif

וואי,איך אהבתי את זה כשהייתי קטנה ^^. היו לי את כל הספרים.

למעלה