אבגדה,סופשבועO:

../images/Emo222.gifסופ"ש.

יום הכי טוב בשבוע: יום.. שני :) יום שהייתי מוותר/ת עליו: שלישי. ארוע השבוע: עשיתי עגילים (סופסוף), וקניתי מסגרת חדשה למשקפיים
תמונת השבוע: נממ.. אין :\ שיר השבוע: אלוהים נחמדה-יוני בלוך. סרט השבוע: אין בן אדם שעשה לך את השבוע: נממ.. אבא ! משהו שמתוכנן לשבוע הבא: לא יודעת, סביר להניח שכל היום אני אשב בבית ואשגיח על האחות -__- שבת שלום !

../images/Emo42.gifוזחטי עונה ../images/Emo98.gif.

יום הכי טוב בשבוע: היוםם!# קבלת האינטרנט. יום שהייתי מוותר/ת עליו: כל השבוע הנוראי
ארוע השבוע: קבלת האינטרנט וכמובן שכריס & אנג'ל למדו להרביץ עם מוט!#@ הם מתברגרים נורא מהר! תמונת השבוע: נאממ זאת ^.^ זה עידו הגזעי
יוו נוסטלגיה. שיר השבוע: עכשיו - ג'וני שועלי, שיר מדהים. ו All Around Me ו There For You של פלייליף ו Pretty Handsome Awkward של דה יוזד.
סרט השבוע: מולאן
בן אדם שעשה לך את השבוע: חרצואל מיי לאב
לראות את המסרים האלה
הלב שלי רטט כל פעם מחדש. משהו שמתוכנן לשבוע הבא: המוןןןןןן אינטרנט, ללכת עם כריס & אנג'ל החמדמדים לים. חרצואל תצטרף! ויומולדת לסבא שלי D: אהה יום חמישי אולי אני אסע עם עידו וטל לתל אביב! סופשבוע נעים כולם ^^. גם לך

אני נלחם עם דף ועט, תקרא לי משתמט.

יום הכי טוב בשבוע:אתמול
. יום שהייתי מוותר/ת עליו:מממ היום? ארוע השבוע:ברי סחרוף, אביב גפן, וכנסית השכל. תמונת השבוע:אין. שיר השבוע:ממנטו מורי 2, חלליות, כמה שאני אוהב אותך, המילים הכי יפות, שיר תקווה. סרט השבוע:אין. בן אדם שעשה לך את השבוע:ב. סחרוף ואביב :p משהו שמתוכנן לשבוע הבא:הלוואי ת"א ומלא מתמטיקה.

../images/Emo203.gifאוי שמנמוני את חייבת לעשות את התרגילים

ואני לאאאאאא. :) סתם נשמתי היפה, מתי אני רואה אותך? בואי כלה בואי כלה להלה

kerenko13

New member
השבוע שלי

יום הכי טוב בשבוע: רביעי נראה לי... אה, קופסת אוכל עם תרמוס של סנופי שלי
יום שהייתי מוותר/ת עליו: היום אני מניחה... ארוע השבוע: קניית קופסת האוכל שלי [אני לא זוכרת כלום מעבר לזה] תמונת השבוע: שיר השבוע: אין סרט השבוע: סטפ אפ? בן אדם שעשה לך את השבוע: אין משהו שמתוכנן לשבוע הבא: שיעורים=\ סופשבוע נעים כולם ^^. תודה!

../images/Emo191.gif וזחטי, סיכום סופשבוע :)

יום הכי טוב בשבוע: נממ רביעי הפעם =] יום שהייתי מוותר/ת עליו: לא יודעת ... ארוע השבוע: מפגש ט"ה תמונת השבוע: אלכס
שיר השבוע: The unforgiven- Mtallica סרט השבוע: לוחם החלומות, הארי פוטר5 בן אדם שעשה לך את השבוע: המון!! חאיינה, פאאמוני, נואא'לה, חאאאן, סאאאפיר, סנאאפ, לידאר... כל מיני=] משהו שמתוכנן לשבוע הבא: נמממ לא יודעת :O אה מפגש עם שריגים בב"ש :)

וזחטי, סופשבועO:

יום הכי טוב בשבוע: היום :] יום שהייתי מוותר/ת עליו: כל יום.. אבל נראה לי יום ראשון, אז ממש ממש הרגשתי רע ארוע השבוע: התקפים 24 שעות ביממה תמונת השבוע: אין לי כוח.. שיר השבוע: ממממ.. אולי איש קש של מוניקה סרט השבוע: מלך האריות 2 בן אדם שעשה לך את השבוע: שירי. וסקאי. ומאי. ויונתן. והרופאה שאמרה אתמול שאני יכולה לראות אנשים. משהו שמתוכנן לשבוע הבא: מפגש קבוצה עם שינה

איבדתי תחושת זמן.

יום הכי טוב בשבוע: כל השבוע היה אותו דבר יום שהייתי מוותר/ת עליו: ^ ארוע השבוע: התכווצויות שרירי בטן (שרירים עלק
) וקושי נשימה לאחר פאנפיק. (הכל בסדר עכשיו, אריאל D: ) תמונת השבוע: עוד מעט שיר השבוע: פיימוס לאסט וורדס - מכר (כל היום הייתי דבוקה אליו. לפני חצי שעה עליתי על זה שזה זה) סרט השבוע: רוד טריפ בן אדם שעשה לך את השבוע: אביבה אריאל
משהו שמתוכנן לשבוע הבא: האלבום של קארטל אמג אמג אמג!! יש לי צמיד סקסי <:

לה לה לה

יום הכי טוב בשבוע: שני יום שהייתי מוותר/ת עליו: שלישי ארוע השבוע: קיבלתי את הארי פוטר! תמונת השבוע: נכון שזה יפה? שיר השבוע: מממ אין משהו מיוחד סרט השבוע: חיים בזרם בן אדם שעשה לך את השבוע: הרופא של הברך
הוא אמר לי שהחלמתי!!!! משהו שמתוכנן לשבוע הבא: עבודה סופשבוע נעים כולם ^^.

יאו ../images/Emo12.gif

איזה מהמם
איך עשית? אני בקושי למרוח לק על כל הציפורן לא יודעת.. כולי זזה והכל נמרח

תודה ../images/Emo3.gif

אני שמאלית, אבל אני גם ימנית- אז זה לא בעיה
למרות שבדרך כלל אני דיי גרועה בלמרוח לק
את לוקחת את הצבע הבהיר יותר, מורחת על הציפורן פעם או פעמיים, אז את לוקחת מכחול דק, לוקחת את הצבע הכהה, עושה כמו + אבל לכל אורך הציפורן, וממלא 2 ריבועים בצבע הכהה.. אם לא הבנת, תגידי לי ואני פשוט אצלם לך את השלבים
בהצלחה

סופש

יום הכי טוב בשבוע:רביעי יום שהייתי מוותר/ת עליו:אמממ...שני ארוע השבוע:המשחק של ישראל נגד בלגיה תמונת השבוע: איזה מלך!!!!!!! שיר השבוע:כל שירי העידוד של נבחרת ישראל..וגם של מכבי סרט השבוע:הישרדות משולשת בן אדם שעשה לך את השבוע:הרבה...גל יוסף, דנה, רוני, תומר משהו שמתוכנן לשבוע הבא:כל השבוע בטיול מהדרום לצפון עם המושב!!!! סופשבוע נעים כולם ^^.

Miss Menta

New member
../images/Emo115.gif סיכום שבוע.

יום הכי טוב בשבוע: שלשום. יום שהייתי מוותר/ת עליו: אתמול. ארוע השבוע: טוני אייס. תמונת השבוע: בלהבלה כל כך לא מפתיע אותי. שיר השבוע: Don't try so hard - Queen. סרט השבוע: סימפסונס. כי רק אני אלך אליו פעמיים בקולנוע D: בן אדם שעשה לך את השבוע: ממ עדן! משהו שמתוכנן לשבוע הבא: לקנות דברים לבצפר ולנסוע לאחותי. ות"א.

אספיר85

New member
סופשה בוע../images/Emo54.gif

יום הכי טוב בשבוע: רביעי יום שהייתי מוותר/ת עליו: היום ארוע השבוע: נסיעה לצפון תמונת השבוע: שיר השבוע: שיר הנושא של Hair סרט השבוע: Hair בן אדם שעשה לך את השבוע: אני אגיד מי הרס לי אותו. נועם. משהו שמתוכנן לשבוע הבא: מבחן במתמטיקה.

למעלה