אאאאר,כסעמק.

o0Invisible0o

New member
הווו..בהצלחה וכאלה!../images/Emo24.gif

תהני בטירונות!
איזה תפקיד?

TheWingedPig

New member
הא, ידעתי !

:) איפה את עושה טירונות, ומצטרפת לשאלה של איילת, איזה תפקיד (את כבר יודעת?) מקווה שהשבועיים יעברו לך מהר! גיוס קל!!!

LudaGirl

New member
תודה!

אני משקית ביטחון מידע. במודיעין. אני עכשיו במפרשית שזה רחוק לאללה מהבית שלי. 6 שעות נסיעה בערך. זה סבבה בקיצור. עוד שבועיים אני אהיה בגלילות. תודה שוב

TheWingedPig

New member
וואי!

גלילות, אה? יש לך מה זה מזל, שמעתי שהאנשים שם נורא נורא נחמדים (חברה שלי שירתה שם)....את מתכוונת להשאר שם במגורים, או לחזור הביתה יומיות? ואיפה לעזאזל זה מפרשית?...זה משהו ספציפי של המודיעין?

LudaGirl

New member
כה, זה ספציפי למודיעין

ממש בדרום ליד שבטה. בגלילות יהיה הקורס, ובקורס לא נראה לי שאצא יומיות. הלוואי יומיות

TheWingedPig

New member
כן, אני מניחה שלא

תוכלי לצאת יומיות בקורס, אבל הקורס בטוח מבין הכי קצרים שמעבירים שם. מה, זה איזה חודש, לא?... ואחריו כן תוכלי לצאת יומיות... :) טוב, זה תלוי באיזה בסיס ישבצו אותך...יש בסיסים שלא שווים את היציאה הביתה, אם תחזרי הביתה רק בזמן כדי לישון במיטה שלך...אז כבר עדיף את המגורים... אבל אולי ישבצו אותך בקיריה, אז את תהי יותר מסודרת :) אני אחזיק לך אבצבעות

LudaGirl

New member
תודה

רוב הסיכויים שאחרי הקורס אני אהיה משובצת בקריה. אני לא הכי בעד, כי שוב. אני צפונית וזה סרט לחזור הבייתה כל יום. וגם אין מגורים, ואיאלץ לשכור דירה. קיצור, עפתי. נתראה עוד שבועיים בנות

o0Invisible0o

New member
../images/Emo3.gifמצחיק.

חברה שלי סיימה את קורס ב"מ הקודם. את בגלילות, לא יוצאת יומיות [כמובן.
] אבל באמת אחד הקורסים הקצרים בבה"ד. גם שלי היה בין הקצרים [חודש וחצי-חודשיים] שלך נראה לי אפילו יותר קצר..בטח חודש וקצת. רובכם נראה לי משתבצים בקריה..
אני יכולה לשאול חברה שלי פרטים אם כזה עקרוני לך..
בהצלחה!!

LudaGirl

New member
תודה :)

כן, כל מה שאמרת נכון. מקווה שיהיה טוב. השמועות על גלילות הן לפה ולפה, אז אי אפשר לדעת. סיא

shanchan

New member
מה שהן אמרו ../images/Emo3.gif

סתם, בהצלחה, ותהני או מה שלא אומרים לאנשים שמתגייסים

למעלה