אני, הייתי בטוחה שנרשמתי.
T TheWingedPig New member 9/3/07 #33 ../images/Emo9.gif אני חושבת שעיקר הפואנטה, היא להכיר אחד את השני יותר טוב. אני בספק עד כמה עניין הדוליז מעורב בכך ישירות...תצטרפי, גם ככה הקבוצות נורא קטנות
../images/Emo9.gif אני חושבת שעיקר הפואנטה, היא להכיר אחד את השני יותר טוב. אני בספק עד כמה עניין הדוליז מעורב בכך ישירות...תצטרפי, גם ככה הקבוצות נורא קטנות
פ פרה מעופפת Oo New member 8/3/07 #9 ואיפה אני? ../images/Emo10.gif אני גם נירשמתי. (שונ. את הולכת למות ואת יודעת טוב מאד למה.)
T think shon New member 8/3/07 #10 יש לי הפרעה נפשית קשה,מצטערת שחר כנראה אני מאוד מתגעגעת לאלאור,שעזבה. שחר,איפה שכתוב אלאור זו את,סליחה על הטעות,באמת.33>
יש לי הפרעה נפשית קשה,מצטערת שחר כנראה אני מאוד מתגעגעת לאלאור,שעזבה. שחר,איפה שכתוב אלאור זו את,סליחה על הטעות,באמת.33>
פ פרה מעופפת Oo New member 8/3/07 #12 ../images/Emo80.gifהו, אני כבר רגילה עשית את זה כבר בערך 3 פעמים
T think shon New member 8/3/07 #19 עידכון קבוצות: קבוצה♣ קבוצה◘ מיתר לודה שחר קארין צוף חנה שני[ככה קוראים לך כן?] קבוצה☺ קבוצה♥ מיטל נֹעה תמר יובל רוית זוהר טלי חילזון מקומי[מה שמך?]
עידכון קבוצות: קבוצה♣ קבוצה◘ מיתר לודה שחר קארין צוף חנה שני[ככה קוראים לך כן?] קבוצה☺ קבוצה♥ מיטל נֹעה תמר יובל רוית זוהר טלי חילזון מקומי[מה שמך?]
T think shon New member 8/3/07 #20 רגע רגע,התבלבלתי. בקבוצה ♥ נמצא You have one life[מה שמך?^_^] ובקבוצה◘ נמצאת חילזון מקומי.
T think shon New member 9/3/07 #34 עוד עידכון קבוצות קבוצה♣ קבוצה◘ מיתר לודה שחר קארין צוף חנה שני דנה[בלו פנסל]הבנתי שאת רוצה להרשם כן? J Lafferty girl[מה שמך?^_^] קבוצה☺ קבוצה♥ מיטל נֹעה תמר יובל רוית זוהר טלי חילזון מקומי
עוד עידכון קבוצות קבוצה♣ קבוצה◘ מיתר לודה שחר קארין צוף חנה שני דנה[בלו פנסל]הבנתי שאת רוצה להרשם כן? J Lafferty girl[מה שמך?^_^] קבוצה☺ קבוצה♥ מיטל נֹעה תמר יובל רוית זוהר טלי חילזון מקומי
מ מאייקי השמנהה New member 9/3/07 #36 גמאני רוצה.. אפשר עדין? כתבתי כבר בשרשור אבל אני בספק עם תשימי לב..אז שובD:
T think shon New member 9/3/07 #41 עוד עידכון.. קבוצה♣ קבוצה◘ מיתר לודה שחר קארין צוף חנה שני דנה[בלו פנסל]הבנתי שאת רוצה להרשם כן? J Lafferty girl[מה שמך?^_^] קבוצה☺ קבוצה♥ מיטל נֹעה תמר יובל רוית זוהר טלי חילזון מקומי מאייקי[מה שמך?] שובל אני מבקשת שכולכן תשרשרו לקבוצה שלכן את הפרטים. [סורי שובל,פשוט הרוב פה בנותP:..]
עוד עידכון.. קבוצה♣ קבוצה◘ מיתר לודה שחר קארין צוף חנה שני דנה[בלו פנסל]הבנתי שאת רוצה להרשם כן? J Lafferty girl[מה שמך?^_^] קבוצה☺ קבוצה♥ מיטל נֹעה תמר יובל רוית זוהר טלי חילזון מקומי מאייקי[מה שמך?] שובל אני מבקשת שכולכן תשרשרו לקבוצה שלכן את הפרטים. [סורי שובל,פשוט הרוב פה בנותP:..]
L LudaGirl New member 9/3/07 #44 בנות! אני מצטערת. התגייסתי. אני נאלצת לפרוש כי אני סוגרת שבועיים עכשיו.