אאאאר,כסעמק.

אני אני אני אני!D:

שם:שובל (בן) צבע אהוב:כחול,שחור,סגול,אדוםXD יש לי[איסי/מסנג'ר]:מסן ואייסי דפוק אז מסן.. כתובת/מספר[של המסנג'ר או האייסי,את זה אתן יכולות לשלוח במסר לבנות הקבוצה]:תבקשו ואני אשלח לכן במסר דברים שיש לי לומר[XDD,אני מרגישה כמו מורהP:]:כמו הקודםP:

נׁעה

New member
אני...?

נעה צבע אהוב: אדום, שחור, כל מיני אחרים, אני מניחה. יש לי מסנג'ר ומסנג'ר בלבד, ואין לי שום כוונה לחזור לאייסיקיו בעתיד הקרוב ו\או הרחוק. את המסנג'ר שלי תוכלו למצוא בכרטיס האישי שלי ויש לי חיים. מסתבר. מוזר לי.

shmeksit

New member
אני

שם: יובל צבע אהוב: נראה לי חום.. יש לי[איסי/מסנג'ר]: גם וגם, תבקשו במסר כתובת/מספר: אני אשלח במסר דברים שיש לי לומר: היי[?!]

מואה (תלמדו צרפתית)../images/Emo211.gif

שם:זוהר(ה) צבע אהוב:כחול/אפור/מתכת על גווניהם. יש לי[איסי/מסנג'ר]: איסי כתובת/מספר[של המסנג'ר או האייסי,את זה אתן יכולות לשלוח במסר לבנות הקבוצה]: לא זוכרת את המספר, אבל הניק זה "מלכישוע". דברים שיש לי לומר[XDD,אני מרגישה כמו מורהP:]: הידד! שונ מורה! תמנונ מורה!

אני. P:

שם: שיראל, אבל כולם קוראים לי שוּשי. צבע אהוב:ירוק. ^^~ יש לי[איסי/מסנג'ר]: יש לי גם וגם. כתובת/מספר[של המסנג'ר או האייסי,את זה אתן יכולות לשלוח במסר לבנות הקבוצה]: [email protected], 245599117 דברים שיש לי לומר[XDD,אני מרגישה כמו מורהP:]: אשמחר להכיר אותכן! XD

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifאני גאה בך על הרוית עם ו' אחת!

שם: רוית צבע אהוב: סגול יש לי[איסי/מסנג'ר]: איסי ומסן. האיסי טיפש, אז עדיף מסן. כתובת/מספר[של המסנג'ר או האייסי,את זה אתן יכולות לשלוח במסר לבנות הקבוצה]: תשרשרו לכאן את הפרטים שלכן ואני אשלח לכן במסר את המסן והאיסי [כבר אמרתי שעדיף מסן?
] דברים שיש לי לומר[XDD,אני מרגישה כמו מורהP:]: אם אני לא מתחברת הרבה או פשוט לא עונה, אז אני מצטערת מראש, אבל זה כי אני נוטה להירדם כל הזמן (וכן, גם על המקלדת). זה לא אישי :(

think shon

New member
אגב!!!!!!!!!11111111

בהמשך יפתחו שרשורים עם שאלונים וכאלה, אז אתן צריכות להכיר אחת את השניה ממש כדי שתוכלו לענות על השאלות. [נו,קצת מאמץ בייביס,אתן תודו לי על זה בסוף
]

למעלה