אאאאר,כסעמק.

think shon

New member
אאאאר,כסעמק.

זו הפעם החמישים מליון שאני מנסה לשלוח ת'הודעה. טוב-פרויקט הכרות שלי ושל ספיר,זוכרות?? אז הנה הקבוצות: קבוצה♣ קבוצה◘ מיתר לודה אלאור קארין צוף חנה קבוצה☺ קבוצה♥ מיטל נֹעה תמר יובל רוית[הצלחתי לזכור שזה עם ו' אחת!!!הצלחתי!!] זוהר אני אשרשר לכאן את הקבוצות,וכל אחת תשרשר את הפרטים הבאים לקבוצה שלה: שם: צבע אהוב: יש לי[איסי/מסנג'ר]: כתובת/מספר[של המסנג'ר או האייסי,את זה אתן יכולות לשלוח במסר לבנות הקבוצה]: דברים שיש לי לומר[XDD,אני מרגישה כמו מורהP:]: אוהבתותכן. [לא לשרשר כלום עד שאני מסיימת לשרשר את הקבוצות!!!!!!!!]

TheWingedPig

New member
היי בנות

*נשמע כמו חיקוי של שיף, מ"ארץ נהדרת"* D: שם: חנה צבע אהוב: כחול כהה, שחור, ירוק צמחי, בורדו, ורוד עתיק...(אה, וכל הגוונים של סגול). יש לי[איסי/מסנג'ר]: יש איי סי, אין מסנג'ר. כתובת/מספר: במסר, למי שיצטרך. דברים שיש לי לומר: נורא נחמד לי עם הקבוצה שלי, אבל לגבי לודה, היא (את) לא התגייסה כבר?

Karin917

New member
../images/Emo184.gif

שם: קארין צבע אהוב: כתום אייסיקיו: 294113643 מסנג'ר: [email protected] דברים שיש לי לומר:
מתמטיקה זה רע! פיזיקה וערבית אפילו יותר!

Blue Pencil

New member
../images/Emo218.gif

שם: דנה
צבע אהוב: ירוק-אלמוג, מגניב כזה וזוהר - אבל לא יותר מדי!, ירוק כהה שמשתלב עם ירוק-אלמוג, סגול-לילך וסגול קצת יותר כהה.
יש לי: מסנג'ר
כתובת/מספר: [email protected]
דברים שיש לי לומר: לי יש חולצה של I
Amit נהנהבננה

shanchan

New member
../images/Emo203.gifהיי :)

שם: שני. צבע אהוב: אין. :/ יש לי[איסי/מסנג'ר]: מסנ. כתובת/מספר[של המסנג'ר או האייסי,את זה אתן יכולות לשלוח במסר לבנות הקבוצה]: המ אוקי- [email protected] דברים שיש לי לומר[XDD,אני מרגישה כמו מורהP:]: היי? אה ואמ, מה הניקניימס של חבובות בקבוצה שלי?

../images/Emo80.gifזה היום המאושר בחיי. ../images/Emo9.gif

אח שלי חזר אליה. כאילו, היא חזרה אליו
היא חזרה כזה עם קופסת שוקולד שבה כתוב משהו כמו "אחרי שחשבתי המון.. בלהלבלהלהללבה... הבנתי... שאתה הנפש התאומה שלי, ואותך אני אוהבת" משהו כזה, והם דיברו, ואז היא ישבה עליי וראינו את התוכנית הזו ששכחתי את שמה
שם: שחר צבע אהוב: ירוק-ירקרקי יש לי[איסי/מסנג'ר]: יש לי מסנ ^^ כתובת/מספר[של המסנג'ר או האייסי,את זה אתן יכולות לשלוח במסר לבנות הקבוצה]: אני אשלח את זה לכל חברי הקבוצה אחרי שאני אבין מי בקבוצה שלי
~מסר~ דברים שיש לי לומר: המ...הא? כן, מקווה ש.. אומ.. אני אכיר את חברות (
)הקבוצה, ויהיה לכן טיפה זמן לדבר כדי שנוכל להכיר אחת את השניה ^^ או, אני צריכה כבר להתחיל לדבר בזכר? כאילו, כן יש כבר בן אחד בפורום, אבל, החוק החדש אומר שאם למשל יש 3 בנות ורק שני בנים אז צריך לדבר בנקווה, ופה יש בערך 30 בנות ורק בן אחד
גוד נייט?

UnReAcHaBle 12

New member
../images/Emo15.gifצוף D:

שם: צןף D: (הסמיילי אפשרי להפוך בעתיד לחלק חוקי מהשם שלי.) צבע אהוב: ירוק (אחד שקשה להסביר) וסגול לילך. יש לי[איסי/מסנג'ר]: איסי+ מסנ. כתובת/מספר[של המסנג'ר או האייסי,את זה אתן יכולות לשלוח במסר לבנות הקבוצה]: [email protected], אייסי: 329130549 דברים שיש לי לומר[XDD,אני מרגישה כמו מורהP:]: "בגוף ראשון עתיד, א' תחילית תמיד!" חיחי =] שכיפ להכיר אותכן. חוצ משני. את שני אני כבר מכירה שנה ומשו. ורק ששני תדע שאם היא שכחה אותי צפוי לה נבוט בראש.

shanchan

New member
שני זוכרת אותך ../images/Emo13.gif

למרות ששני לא ידעה שאת זאת את
[עדיין צפוי לה נבוט בראש? או רק חצי?
]

J Lafferty girl

New member
הממ אני.

שם: ענת. צבע אהוב: אדום וירוק אני חושבת. אהה ושחור.33> יש לי[איסי/מסנג'ר]: אייסי 308337848 ומסנ' שלא תמיד עובד. אבל רוב הזמן כן. [email protected] [דרךאגב, הדבר המושלם הזה שמאחורי הכינוי שלי פה והכתובת של המסנג'ר זה ג'יימס לאפרטי^^" אז אני קצת אובססיבית, לא נורא
] כתובת/מספר[של המסנג'ר או האייסי,את זה אתן יכולות לשלוח במסר לבנות הקבוצה]: כתבתי כבר. דברים שיש לי לומר[XDD,אני מרגישה כמו מורהP:]: ג'יימס אני אוהבת אותך
אה, ואני רוצה חבר.;; [אני לא מהבנות שרוצות חבר בשביל התואר, אני רוצה חבר בשביל החבר.XD פשוט מישו ספציפי שאני לא אכתוב פה את השם שלו.XD]

אממ XP

שם:מאי :] צבע אהוב: ורוד ואדוםDD: יש לי[איסי/מסנג'ר]:איסיקיו..המסן לא עובד במחשב החדש.. כתובת/מספר[של המסנג'ר או האייסי,את זה אתן יכולות לשלוח במסר לבנות הקבוצה]:מי שרוצה..שתפנה במסר..:] דברים שיש לי לומר[XDD,אני מרגישה כמו מורהP:]:אין לי כלכלך><" חוצמזה שלא בטוח שאני איהיה פעילה כלכך בשבוע וחצי הקרובים..כי יש לי לכ יום מבחן:\\

M o o M o o

New member
הייDD: ../images/Emo60.gif../images/Emo72.gif

שם: מיתר :] צבע אהוב: כמעט כל הצבעים *O*, אני ילדה צבעוניתXD יש לי[איסי/מסנג'ר]: מסן :) כתובת/מספר[של המסנג'ר או האייסי,את זה אתן יכולות לשלוח במסר לבנות הקבוצה]: עדיף במסר :X דברים שיש לי לומר[XDD,אני מרגישה כמו מורהP:]: המממXDD אני מקווה שנהנה 3> D:

למעלה