´ממשלת ישראל - כנופית רוצחים´

´ממשלת ישראל - כנופית רוצחים´

התקפה קשה של שר החוץ המצרי אחמד מאהר על ישראל: "זה חסר תקדים שממשלה הופכת לכנופייה שרוצחת אנשים ומשתמשת בשיטות של כנופיות". הלך השלום עם מצרים - הדבר הטוב היחידי שעשה הימין למען המדינה.

nightbird

New member
איזה בעסה

עד עכשיו היחסים עם מצרים היו כל-כך טובים.

אור ירח

New member
גם בגבול עם סוריה

לא נהרגו לנו חיילים. בשביל זה לא צריך לעשות שלום. מה שאולי כן צריך זהו הסדר לפחות זמני כדי להפסיק את ההרג המתמשך משני הצדדים. לזה אני כרגע שואף ולא מעבר לזה.

nightbird

New member
לא בגלל החיסולים הם ייצאו למלחמה

יש להם הרבה אינטרסים ושיקולים אחרים. לכל היותר הם יצרחו קצת, יחזירו שגריר, יעצימו את ההסתה שכבר שגורה אצלם בלאו הכי. מה חדש? הם שנאו אותנו קודם וימשיכו לשנוא אותנו בלי קשר לזה. למלחמה הם ייצאו רק אם יהיו משוכנעים שייצא להם מזה משהו, הישגים מדיניים/כלכליים, או השמדת ישראל. לא סתם בגלל שהם בעד ערפאת.

שרוף

New member
מהפה שלך לאלוהים כבוש

שלום לעולם לא היה עם מצרים אבל מילא אולי בסוף הפסיכי המצרי מובארק היאצפני לא רק ידבר אלא יעשה ואז נמחק את חרפת הכניעה של בגין והליכוד המזוייף למצרים. ומי יודע אולי עוד תשתזף בשארם תחת הדגל הישראלי ותרים כוסית ותאמר לחיי השרוף שידע.

המוסד

New member
יש הרבה טובים במדינה אבל...

אשמח אם תפסיק להרוויח זמן ותענה לי על השאלה...או שזה יותר מידי בשבילך...

אתה רציני ....מוסדי?

איכה אוכל לענות לך אם אינני יודע מה נחשב לטוב בעיניך? בכל אופן, מה"יש הרבה טובים במדינה" אני מניח שרובם ככולם בגלל השמאל.

*pank

New member
לכבוש את ההר! בעוד מוסד מתלהם...

בן גוריון בקברו מתהפך, אבו-דני מנסה לשכתב את ההיסטוריה מחדש ואת בן-גוריון להפוך ללכודניק מאיש מפאי. אז מה תאמר על כך?

המוסד

New member
אני מתלהם?

מה שאני רואה זה בחורה אומללה שמנסה להחזיר את הכבוד שלה אחרי ש"ירדתי" עליה עד שהשתתקה ועכשיו מנסה לעקוץ אותי מידי פעם בעיקר בשביל לאושש את האגו שלה...ההודעה הזאת ורבות אחרות היא ההוכחה...שאתה בעיקר שולחת הודעות לא קשורות כמו "לכבוש את ההר! בעוד מוסד מתלהם..." ו"כהרגלו מוסד! שואל שאלות מטומטמות" "והתקיא לה שהתקילה" (לא שלטה בילדותיות הגברת) דברים שאין להם קשר...והכל רק כדי להנשים את האגו שלה...וכמובן בלי התיחסות רצינית לנושא וחס וחלילה להתמודד עם השאלות והתשובות של "המוסד המתלהם"

*pank

New member
פנטזיות של איש בינוני!!!

מעבר לכך שלא השתתקתי, אלא אם כן בדמיון הפורה שלך. אתה דוגמא קלאסית לשוטה מתלהם. איש אפרורי ועלוב אם נשמה מכוערת ורעה. חסר כל קסם אישי וכריזמה. בניגוד לאנשים כמו לכבוש את ההר, ואבו-דני. אפילו אלוני למרות השימוש הרב שהוא עושה במחיקון, הוא אחד האנשים היותר אינטילגנטיים פה בפורום. כך גם הראובן. גם את שרוף ו resho אני מעריכה. ורק את מוסד העלוב העזתי לא להעריך מעניין למה? אתה והנוזל הדביק המכונה טקילה. פשוט לא אינטילגנטיים מספיק לקבל התייחסות הולמת. אז זה הפשע הגדול שלי, סלידה מאנשים בינוניים וחסרי כל ברק. שלך באומללות פאנק הסתומה

וינטו

New member
קשה מאד להתרשם מתבונתך ../images/Emo28.gif

כפי שהיא באה לידי ביטוי בהתיחסות זו ובאחרות. אינטליגנציה איננה נושא לשיקול הדעת שלך על פי דעתו של אדם כלשהו ונראה שהעלאת הנושא בצורה שכונת לפגוע מעידה אולי על נחיתות נפשית,בדידות,תסכול. נאחל לך שבחייך תחווי חויות מרנינות ולא תזדקקי להפגנה הנרחבת של קטנותך. ההוכחה הגדולה לגדולתו של אדם היא הכרה בקטנותו-החלי בכך

אין דבר שבן-גוריון תיעב.... *pank

יותר מהימין - קחי למשל את העובדה שהוא סירב לקרוא למנחם בגין בשמו וקרא לו: "האיש שיושב לצידו של בדר" או סירובו להעלות את עצמות ג´בוטינסקי לישראל (הנ"ל כתב בצוואתו שראש ממשלת ישראל יחליט אם להעלות את עצמותיו לקבורה בישראל -ומה זה עניין של בן-גוריון מה כותב אדם בצוואתו?), שלא לדבר על אלטלנה. כך או כך, אין ספק שמפא"י בימי בן-גוריון, הייתה מפלגת שמאל הרבה יותר שמאל מזו של מפלגת העבודה דהיום. הימין, חסר כל ערכים, ואין פלא שהם מנסים לנכס לעצמם דמויות נערצות מהעבר, וכאלה יש רק בשמאל!

*pank

New member
אמת היסטורית= משב רוח רענן ../images/Emo39.gif

אבו-דני! במלחמה כמו במלחמה, אני מוכנה לחטוף ממך כדורים, אבל לא שקרים.

*pank

New member
אבו-דני יקר! שלרגע לא יובן לא נכון!

אני מוכנה לחטוף ממך ולמענך כדורים! אבל חס וחלילה לא מייחסת לך שום שקרים!!! כניראה שאחרי שנשמת אדי טקילה מורעלים, ושמש יוקדת טפחה על ראשך, קצת התבלבלו העובדות. אבל הפאנק עדיין המעריצה הכי גדולה שלך ובנגוד לתרבות האנגלית הדוגלת בהצנעת רגשות: הפאנק אוהבת אותך!!!

למעלה