ZR-750S או Faser600 או DL650

TShavit

New member
עם כל זה שאני מת על ה-DL,

על שני נפחיו, לא קצת נסחפת? "קריצה חזקה לתחום הספורט"? הוא קורץ לשם בדיוק כמו כל דו"ש עם נטיית כביש, ברמה העקרונית. עם היתר אני מסכים, למעט הנוחות של הקאוואסאקי. טל

קריצה, טל. קריצה

לא כתבתי שיש לו יכולות ספורטיביות מדהימות, אלא שאפשר ללמוד עליו את הצעדים הראשונים. יכולת השלדה והמתלים שלו גבוהים מכל דו"ש אחר.

tygger

New member
../images/Emo8.gif נכנס לו אבק לעין,

אז זה היה נראה כמו קריצה. בכלל עם הכחול זה נראה כאילו פאפא סטרום הכניס לו איזה פיצוץ...

flashbike

New member
לך על DL 650

אני כמובן משוחד...אחרי חצי שנה של רכיבה עליו מומלץ בחום, הנוחות המדהימה שלו תשאיר אותך רענן גם אחרי מאות קילומטרים . כוח כמובן לא חסר לו. עלויות... חסרים לי נתונים... (9000 ק"מ עד היום).

enigo

New member
מה ההספק שלו?

פשוט מעניינת אותי ההגדרה "כח לא חסר לו" - לא חסר לו למה?

למה לא DL1000, אם כבר DL?

כמו שאומר אניגו-לא חסר לו כח למה? הסוזוקי לא הכי קל בעולם, ומנוע 650 ירגיש איתו נוח, ונחמד. אבל אם כח מחפשים-אז לך כבר על ה-1000.

xfwind

New member
זריזות, עלויות רכש ותחזוקה

הם הבדלים שצריך לבחון בכובד ראש בין DL קטן לDL גדול.

xfwind

New member
אין לי שמץ של רמץ

כשמתבוננים במרכיבי המפרט רואים שוני שיכול להתבטא בכסף בעתיד: למשל - בDL הגדול יש מצמד הדראולי - שאל את ידידנו פאנגן על עלילות עופר-אבניר והמצמד ההידראולי... או - בDL הקטן אין מגן גחון, ובתמורה יש לו סעפת נמוכה שמתווכחת עם מדרכות.... ועוד הזוית נטויה.....

Phangan

New member
אני לא יודע אם יש הבדלים בעלויות

תחזוקה בין שני הVStromים. אולי הגדול אוהב לשתות יותר דלק
כל עוד האופנוע באחריות אז העלויות של תקלות יתוקנו במסגרת האחריות (בלי נדר). את הVStrom הקטן אני לא מכיר על אחיו הבכור יצא לי לבלות 80K ק"מ של תענוג צרוף ותמיד היה לי
כשרכבתי עליו. למרות שהגיר של הStrominator שלי (לשעבר) החזיר את נשמתו לבורא בתרם זמנו(תוקן במסגרת האחריות, אני אפילו לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם זה היה קורה חודשיים מאוחר יותר
) אני יכול להמליץ בחום על הDL1000. יום יבוא ויהיה לי גם VStrom בבית.....

enigo

New member
62 כ"ס זה "כח לא חסר לו"?

יש לך דרישות צנועות בחיים ידידי...

enigo

New member
זה מה אמרו במפרט שאני ראיתי

אבל הוא היה בריטי, בטח קפאו כמה סוסים מהקור, או טבעו... כך או כך - רחוק מההגדרה של "מספיק כח"

TShavit

New member
דווקא לא כל כך רחוק...

ה-DL הקטן הוא במקרה אחד מאותם אופנועים שעונים בדיוק להגדרה "מספיק כוח", אם כי זו סוגיה קצת פילוסופית... טל

למעלה