תנסה את ה2120 של DIGITECH ואם תוכל למצוא אז גם את הMULTY FX האגדי שלהם (ראיתי אחד בחלילית ביפו אבל לא היה לי גרוש להשקיע בו. חוצמזה לחברת לקסיקון יש את הMPX100 שהוא לא יקר בכלל (והוא משמש את ג`ון פטרוצ`י בין היתר...) כל המולטים הקטנים כמו ה707 וה505 של זום ואף החדשים מסדקת RP של דיג`יטכ הם סתם צעצועים שעושים רעש חמוד, אם אתה לא רוצה ללכת רחוק מידי אבל עדיין להנות מחולטי איכותי אז תבדוק את הGT3 או את הGT5 של חברת BOSS
המולטים של לקסיקון יקרים רצח ! ראיתי אחד דומה לשלו, שעולה בסביבות ה-6000 שקל בארה``ב... לי יש GT-3, והוא עלה לי משהו כמו 1600 שקל. מכשיר נחמד ביותר. ושמעתי שגם ה- POD של Line 6 צריך להיות טוב.
תנסה את הזום GFX-8, יש בכלי זמר באיזה 1600 שקל... זה ממש מולטי טוב, עם דיסטורשנים מעולים, והוא נוח לעבודה. או שתלך על פדאלים... אבל זה יקר... הנה ה- GT-3, גם זה אחלה מכשיר, ואני ממליץ בחום !
ביררתי עוד וה GFX-707 מאוד מתאים גם לצרכים שלי וגם לתקציב שלי... עכשיו השאלה שלי איך כלי זמר מבחינת שירות (תיקונים וכו`)? את עניין המחירים שלהם כבר הבנתי...
גם מאוד יקר. להחליף את המפתחות המכוונים בגיטרה קלאסית עלה לי 90 ש``ח כולל החלפת מיתרים וכיוון. מיתרים הם לא החליפו, המנגנון ששמו לי עולה רק 50 ש``ח וגם לא כיוונו את הגיטרה.
רק בשביל השוואה, פנדר אמריקאית שעולה בארה``ב גג 4000 שקל, עולה אצלם 7000 שקל... למה ???? אבל אני חושב שהם היחידים שמייבאים זום לארץ, ובגלל זה תהיה חייב לקנות אצלם... או שתלך על משהו אחר.