zoom gfx-707

• פותח הנושא RHCP
  • פורסם בתאריך

RHCP

New member
zoom gfx-707

שלום לכם! אני מעוניין לקנות מולטי אפקט והציעו לי לקנות ZOOM GFX-707 אים אתם יודעים על מכשיר זה משהו מיוחד בבקשה תידעו אותי האים הוא טוב או לא.... תודה

Meddle

New member
הוא חמוד אבל לא רציני

תנסה את ה2120 של DIGITECH ואם תוכל למצוא אז גם את הMULTY FX האגדי שלהם (ראיתי אחד בחלילית ביפו אבל לא היה לי גרוש להשקיע בו. חוצמזה לחברת לקסיקון יש את הMPX100 שהוא לא יקר בכלל (והוא משמש את ג`ון פטרוצ`י בין היתר...) כל המולטים הקטנים כמו ה707 וה505 של זום ואף החדשים מסדקת RP של דיג`יטכ הם סתם צעצועים שעושים רעש חמוד, אם אתה לא רוצה ללכת רחוק מידי אבל עדיין להנות מחולטי איכותי אז תבדוק את הGT3 או את הGT5 של חברת BOSS

wiz

New member
אתה צוחק ???

המולטים של לקסיקון יקרים רצח ! ראיתי אחד דומה לשלו, שעולה בסביבות ה-6000 שקל בארה``ב... לי יש GT-3, והוא עלה לי משהו כמו 1600 שקל. מכשיר נחמד ביותר. ושמעתי שגם ה- POD של Line 6 צריך להיות טוב.

wiz

New member
סליחה... טעות !!!

אני דיברתי על Lexicon PCM 80 שהוא באמת יקר ! אבל ה- MPX 100 באמת לא נורא יקר... משהו כמו 200$ בארה``ב.

Meddle

New member
כן הMPX100 הוא ממש זול, אבל

הPOD למרות מה שכולם חושבים זה לא ממש מולטי... זה מדמה מגברים/בוקסות עם עוד כמה אפקטים, אבל זה לא מולטי !

wiz

New member
לא חושב...

תנסה את הזום GFX-8, יש בכלי זמר באיזה 1600 שקל... זה ממש מולטי טוב, עם דיסטורשנים מעולים, והוא נוח לעבודה. או שתלך על פדאלים... אבל זה יקר... הנה ה- GT-3, גם זה אחלה מכשיר, ואני ממליץ בחום !

RHCP

New member
טוב

ביררתי עוד וה GFX-707 מאוד מתאים גם לצרכים שלי וגם לתקציב שלי... עכשיו השאלה שלי איך כלי זמר מבחינת שירות (תיקונים וכו`)? את עניין המחירים שלהם כבר הבנתי...

כלי זמר על הפנים בשירות.

גם מאוד יקר. להחליף את המפתחות המכוונים בגיטרה קלאסית עלה לי 90 ש``ח כולל החלפת מיתרים וכיוון. מיתרים הם לא החליפו, המנגנון ששמו לי עולה רק 50 ש``ח וגם לא כיוונו את הגיטרה.

wiz

New member
נכון מאוד

רק בשביל השוואה, פנדר אמריקאית שעולה בארה``ב גג 4000 שקל, עולה אצלם 7000 שקל... למה ???? אבל אני חושב שהם היחידים שמייבאים זום לארץ, ובגלל זה תהיה חייב לקנות אצלם... או שתלך על משהו אחר.

זום יש גם בחלילית אם אני זוכר נכון

אם רוצים לקנות כלי נגינה אז חייב לטוס לחו``ל ולהבריח. הכי טוב :)

למעלה