zero 7 - end theme

NeTa141

New member
קטע עם שם ארוך:

disposable heroes of hiphoprisy - television, the drug of the nation שמעתי את זה בתכנית של אנני נייטינג'ייל (annie nightingale on radio 1, מומלץ לכל חובבי הברייקס) והנה גם ביוטיוב.

יופי של המלצה! + המלצה משלי...

אנחנו קצת גולשים פה ממוזיקה אלקטרונית, אבל אם כבר הזכרת את ה-Dispoable heroes of hiphoprisy, אני חייב להזכיר את העבודה שלהם עם ויליאם ס. בורוז, המשורר/סופר השנוי במחלוקת. הם הפיקו לו את האלבום Spare-ass annie & other tales בו הם מספקים את הביטים והמוזיקה המצוינת עליה מקריא בורוז את הטקסטים החולניים שלו. לא קל להאזנה, אבל בהחלט מאתגר ושווה שמיעה!

galpl

New member
והמשך ההמלצה: כל האלבומים של spearhead

ללא יוצא מהכלל! מייקל פרנטי מוזיקאי בחסד וכותב מילים אדיר! http://www.spearheadvibrations.com/watch.php ונכון שזה כבר בכלל לא בתחום האלקטרוני, אבל המלצה על מוזיקה טובה היא המלצה על מוזיקה טובה - בלי קשר לז'אנר. נ.ב. החומרים של disposable heroes שייכים דווקא להיפ-הופ אלטרנטיבי\תעשייתי ולא לברייקס.

יאללה איזה שרשור נחמד קבלו עוד המלצה

Michael Jackson-Smooth Criminal (J Viewz Live Version) רמיקס מעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעווווווווווווווולה !!! רמיקס ג'אז אלקטרוני . J VIEWZ הדבר החם הבא. דרך אגב אחד היוצרים שם הגיע הישר מ VIOLET VISION הרכב הברייק המשובח. מומלץ לשמוע את כל החומרים שלהם.

שמעתי את הרימיקס הזה בהופעה חיה

באמת מגניב, הם לקחו את השיר למקום אחר לגמרי, בהתחלה לא זיהיתי כל כך מה זה ואז בפיזמון קלטתי והתלהבתי. האמת זה קצת הזכיר לי את הפרוייקט: Novelle Vague שעשו גירסאות בוסהנובה לשירי Pאנק ודארק-אייטיז.

galpl

New member
מגבת! roots manuva מגיע ואתה לא אומר מילה?

אפילו לא אזכור קטן?

dune d

New member
הייתי בהופעת סיום הסיבוב שלהם בבארבי

היה פשוט מטורף מה שהלך שם, בין ההופעות הכי טובות שראיתי בשנה האחרונה בלי שום ספק.

למעלה