zedprime, שאלה לי אליך

• פותח הנושא crane
  • פורסם בתאריך

crane

New member
zedprime, שאלה לי אליך

מכיוון שהפכת למושא התענינות הפורום בשבוע האחרון, החלטתי להצטרף להתענינות האמורה. אמרת שאתה עוסק בפיתוח אומנויות לחימה. לאיזה הישגים הגעת עד כה וכיצד מלאכת הפיתוח מתיישבת עם כך שאינך לומד באופן מעשי?

zedprime

New member
אהד והשאר

אני לא צופה בתכנית המדוברת. אישית ציפיתי ממך יותר , במיוחד בנושא הפירוש של "זד" . (אתן רמז , בה מהמילה זדון , מילה בעברית המקבילה ל"לץ" אך מוזכרת רק פעם אחת בתנך). לגבי שאלות אישיות אלי - יש הודעות אישיות , אני אשמח לענות על שאלות. (כפי שעשיתי עד עכשיו)

אולי בכל זאת תחלוק בפומבי

אני כותב בשיא הרצינות וללא שמץ של קנטרנות או ציניות: ספר לכולם. באמת מעניין אותי (אישית) לדעת, ואני חושב שזה גם עשוי, בסופו של דבר, לחסוך וויכוחים ודיונים כמו שהיו השבוע (או לעורר אותם שוב
). בידידות האפור

zedprime

New member
האפור

כל פיסת מידע , כל נקודת מבט וכל משהו ששונה , מהמקובל - גורר ויכוח בפורום. על כן , כל מי שרוצה לשמוע לדעתי בתחום שאותו רשמתי בכרטיס האישי שלי - מוזמן לשאול אותי באופן אישי בפרטי , הדבר נעשה בעבר , ולא הסתיים בויכוח אלה בהכרה בדעות שונות באופי ידידותי ביותר. כאשר אתה רוצה להתווכח , ומציב אותי כנגד פורום שלם , ולא בצורה אישית - אתה מצפה מראש לויכוח אשר כולל יותר השמצות מעובדות ודעות מקובלות , וכאשר אתה רוצה ויכוח כזה (עד כמה שאני אוהב להתווכח) אני מפנה אותך to the mirror.

הניחוח המרתירי מיותר

לא צולבים פה אף אחד אם דעותיו שונות, לדדי. אני באמת לא רוצה וויכוח. אני איתך לא מתווכח יותר (טוב, לא ברצינות לפחות). אני באמת ובתמים מתעניין, ואני חושב שזה נושא עם "עניין ציבורי" מה שנקרא... האם הוא יעורר שיחה ושיח, ואולי גם התנגדויות - טבעי, אבל מכאן ועד צליבה. בקיצר - תעשה מה שטוב לך. טל

zedprime

New member
דעותיו האישיות של אדם

אינם נושא ציבורי כל עוד הוא לא החליט אחרת , ואני כן חושב שנעשתה צליבה. פשוט , לטובת מי שרוצה לשמוע יותר פרטים , ויותר דעות - לי אישית נוח יותר לעשות זאת בצורה העדיפה עלי. אתה יכול להיות בטוח , שאת הדעות שלי אמשיך להביע גם בפורום עצמו. אבל לי אישית , כאשר רוצים ממני את דעתי - יותר נוח לענות בשקט , כאשר לא קמים עלי 50 משתמשים להשתיקני , בטענה שאין לי זכות דיבור. אתה לא רואה אותי ואף משתמש אחר , קם ושואל "דוד , מה אתה חושב על אלף ובית" , "האפור , מה אתה חושב על אלף ובית" - כן רואים "מה אתם חושבים על ..." ולכן אני מאמין שכל עוד אני לא אישיות חשובה מאוד , אין שום סיבה לפנות אלי בפורום - כדי לקבל דעה אישית בלעדית שלי. אתה רוצה לשאול לגבי אלו שיש להם דעה , אבל לא מתאמנים בפועל? שאל שאלה כללית ואולי תקבל את דעתי , כאחד ששיך לאותו ציבור. אבל שאלות אישיות אלי - מופנות לפרטי שלי. כך יעשה.

zedprime

New member
"זד יהיר לץ שמו"

ואכן רק פעם אחת ... נפלאות משלי , בו אני נוהג לעיין בזמני הפנוי.

לא יודע מה הסיפור, סתם שאלתי על

אופטימוס פריים (או O Prime Sensei ליודעי ח"ן) הגיבור. באמת מעולם לא ראית רובוטריקים? הם חוזרים לפוקס קידס, אני ממליץ! אישית הייתי צופה כל יום אילו היה לי לווין.

zedprime

New member
ראיתי אולי 2 פרקים וחצי

זה לא הסגנון שלי וכיום אני לא צופה בטלויזיה בכלל. בכל מקרה , היו סדרות טובות בהרבה שכן יצא לי לצפות בהן בגיל צעיר(מצויירות ולא מצויירות): חתולי הרעם (אין כמו מומרע ו4 רוחות האופל העתיקות ((a.s.o.e)) ) crossbow (תורגם ל"חץ וקשת - סיפורו של ויליאם טל" ) - אחת מהסדרות הטובות ביותר שאי פעם נעשו (ומתאימה לכל המשפחה). knight rider - אין צורך לפרט אני מקווה. ובערך כל שטות חביבה שערוץ הילדים השיג לעצמו ( בוגי הבלש ,החתולים הסמוראים , מוץ (אני אשלם אלפי שקלים בשביל כל הפרקים של מוץ על קלטת) ועוד.)

אתה אומר שהיו סדרות יותר טובות

מהרובוטריקים?! That does it. בחר מקום ושעה!! תבחר עכשיו!

zedprime

New member
מקום

מפגש פורום הבא , שעה ?? , הנידון : תחרות אכילת בשר , אנו עוד נראה מי הקשוח ביותר פה!
מתנצל מראש לכל הצמחוניים פה... NOT

nitzano

New member
קל להתנצל כשאתה מוגן בבית

נראה אותך גיבור מול כל הצמחונים במפגש עצמו..........

למרות הגיחוך שבעניין, אני נאלץ

להסכים עם אהד - החתולים הסמוראים לא התקרבה לקרסולי הרובוטריקים, שלא לדבר על חלק מהזבל הטהור הנוסף שרשמת. [ניגוח חופשי של התרבות האמריקאית - free rantings (איך מתרגמים?)] לגבי רובה קשת - הסדרה הייתה חביבה, אבל ז´אנר שונה לחלוטין שאין ממש מקום להשוואה בינו לסדרות האחרות שהזכרת. בלי קשר, הסדרה אכן הייתה מבוססת על אחד המיתוסים הלאומיים של שווייץ, והשם האמריקאי, כיאות, משקף רק את הבורות הלאומית של ארה"ב. אותה בורות בשלה הספר הראשון של הארי פוטר נקרא sorcerer´s stone במקום philosopher´s stone. השם האנגלי והצרפתי של הסדרה, היה אכן וויליאם טל.

zedprime

New member
הסדרה הייתה גאונית

אחת מהסדרות היחידות שנעשו שאכן מתאימות לכל המשפחה (פרט חשוב ביותר לדעתי) . לגבי השאר שהזכרתי , אני בספק אם אתה מכיר אותם בכלל. החתולים הסמוראים גרמו לי לגכח , דבר נדיר אצלי. חתולי הרעם , קוראים את הצורה לרובוטריקים. ובכלל , צמחונים חלשים מכדי לתת מכה הגונה! חוץ מזה , במפגשי הפורום יש לי שומרי ראש סמויים , למקרה והם ינסו לעשות משהו מלוכלך! השם הישראלי דרך אגב היה דבילי יותר - חץ וקשת , אפילו לא רובה קשת.

zedprime

New member
אתר מעריצים

http://www.geocities.com/elinececile אין כמו crossbow , ברצינות.

חתולי הרעם? מוץ? אביר על גלגלים???

קודם כל, אביר על גלגלים בז´אנר של סטיב אוסטין, מאנימל, אוטומן והאיש מאטלנטיס. וגם שם, לבד מחמישה פרקים בעונה הראשונה, העונה ההיא הייתה מיותרת. בעונה השניה חל שיפור קל, אבל עדיין נחות בהשוואה לאוטומן, למשל. להחתולים הסמוראים היו הרבה ססמאות מגניבות ו one liners חביבים, אבל מה עם דיאלוג שלם או עלילה? לחתולי הרעם בכלל לא רוצה להכנס, ואת מוץ באמת לא ראיתי אבל זה לא מונע ממני לקבוע שזה זבל. יש לך בעיה עם זה?

zedprime

New member
באיזה אמנות לחימה אתה מתאמן

אני כמעט בטוח שאני לא התאמנתי בה , אבל היא זבל. מוץ מבוסס על קומיקס צרפתי , שלפי מה ששמעתי הוא יצירת מופת בעצמו (הסדרה בהחלט) . חתולים הסמוראים , טפשי - אבל לא פחות מהרובוטריקים (ולפחות זה מקורי , בניגוד למספר 2). אביר על גלגלים כלל הרבה פרקים מיותרים , ועדיין עוקף הרבה סדרות אחרות מאותה תקופה. חתולי הרעם - גאוני ,כל מי שאוהב טיפוסים רשאים - יש לו שם מישהו שקוסם לו. לצערי מומרע הפסיד , אבל זה דינם של הרשעים ברב הסדרות. (חוץ ממורטל קומבט , סדרה טפשית מיותרת ועלובה - חוץ מהפרק האחרון "בן .. מת , שומר ראש .. מת , לוחם .. מת... " ואל הרעם אכן משתחווה - כמו שצריך). זבל מי שמלכלך , ושוב , אני נאלץ להפנות אנשים למראה.

למעלה