zedprime, שאלה לי אליך

• פותח הנושא crane
  • פורסם בתאריך
אכן. אתה רציני להחריד בשרשור

שטותי מאין כמותו. מצטער, חשבתי שגם אתה מתבדח בשעות אלו. אם הייתי יודע שאתה לוקח הכל כ"כ קשה, לא הייתי טורח לפצות את פי.

zedprime

New member
רצינות היא כרסום יסוד הדמוקרטיה

ובכלל , מי אמר שאני רציני? להציע לאנשים תחרות אכילת בשר זה רציני??? (למען האמת זה כן , שמת לב לרצינות שלי? מתאים לויכוחי רחוב)

הגיחוך שבעניין?! אני רציני לחלוטין!

חוץ מזה ש"וילהלם טל" היתה באמת סדרה מצוינת אבל מז´אנר שונה.

zedprime

New member
לא השוותי כל כך

פשוט ציינתי מה כן ראיתי ואהבתי. (דרך אגב מוץ זה לא אמריקאי בכלל , ולפני שקוראים למשהו זבל , צריכים להכיר אותו). לגבי הרובוטריקים , חיכוי , שלא עניין אותי . לגבי אהד - הצ´לנג´ של תחרות אכול בשר כפי יכולתך , עדיין קיים.

חיקוי? חיקוי? חיקוי?!!!?

את הבשר _שלך_ אנחנו נאכל! אני לא אוכל הרבה לאחרונה, אבל ביקור בפאפאגאיו אחרי אימון פורום נשמע לי משהו לנעוץ בו שיניים.

zedprime

New member
כן חיקוי.. אם היית מכיר תוכניות

אנימציה יפניות אחרות , כנראה היית יודע גם של מה..

בוא תגיד לי איזו סדרת מאנגה הקדימה

את הרובוטריקים בתחילת שנות השמונים, כי אני לא יודע, ואם יש אחת כזו אני רוצה לראות אותה.

zedprime

New member
Mobile Suit Gundam

שודר לראשונה ב79 , אבל ממה שאני מבין כל הרעיון של רובוטי ענק וכל השטויות הקשורות היה פופולרי ביפן עוד הרבה לפני כן.

גאנדם? אתה משווה את גאנדם

לאוטובוטס?! אתה משווה סדרה על חבורת אגומניאקים בחליפות מתכתיות עם מניירות של דמויות מאנגה לסדרה עם קו עלילה מתפתח, יחסים בין פרקים אחורה וקדימה (כולל תת-עלילה של מעבר בזמן!), עושר דמויות גדול בשני הצדדים ומיקום טוב באמצע הנישה של מלחמת האור בחושך? אולי אתה חושב על סדרות כמו מקרון 1 או דברים כאלו, אבל מקרון היתה סדרה על חלליות שעוברות טרנספורמציה ומקסימום מתחברות לרובוט גדול, למרות השטיק החכם של היקום החלופי.

zedprime

New member
אני משווה בין

בולשיט יפני מספר 1 , לבולשיט יפני מספר 2. וגאנדם עדיין יותר טובה מהרובושמיקים שלך. בכל מקרה , עם יש משהו יותר גרוע משטויות אמריקקיות , זה שטויות יפניות.

zedprime

New member
הרס חורבן זדון

אבל ברצינות , מהרבה דברים. יש גם דברים יפניים לא רעים . למשל kenshin ova cowboy bebop בכל מקרה , רובוטי ענק - אותם אני מעדיף במשחקי מחשב.

טריוויה מהירה (או זכרון מן העבר)

נקוב בשם של אדם אחד שלא היתה לו סמכות או חזקה כלשהי עליך שהצליח לשכנע אותך בנושא כלשהו בשנתיים האחרונות.

zedprime

New member
erezsh

שותפי לפשע , וקורא קבוע בפורום עד שהוריו החליטו לעשות לו קאט לאינטרנט. ואני זה שמשכנע את אלו שדווקא יש להם סמכות או חזקה עלי , לא ההפך.

zedprime

New member
בכלל לא

אני דווקא לא צפוי , למדתי את זה משנים רבות של ויכוחי רחוב. לא-צפוי+רציני=בלתי מנוצח ברחוב.. סומסום.

alon_o

New member
חתולי הרעם - הסדרה הכי טובה שנעשתה

לדעתי האישית דרך משקפת הזמן. שכן לא ראיתי אותה משהו כמו 12 שנה. Thunder, Thunder, Thunder, Thunder cats!

zedprime

New member
אכן סדרה טובה

אבל רק בזכות הרשעים. אין כמו מומרע , או יותר נכון - אין כמו הAncient Spirits of Evil אין כמוהם.. והסמל על מומרע - השילוב של הנחשים האין סופיים... פשוט גאוניות..

למעלה