You need to believe , to achieve

thankful

New member
You need to believe , to achieve

"You need to believe , in order to achieve" - זוהי הגירסה שלי למשפט הבא (אפילו יצא לי חרוז נחמד באנגלית) . המשפט הוא : "צריך להשקיע , צריך להזיע , דרושה קצת אמונה בשביל להגיע"
(הדגשתי את המשפט המתורגם) . זהו ציטוט מתוך שיר שהיה בזמנו בתוכנית האגדית "זהו זה" בטלוויזיה החינוכית . לדעתי , בחברה המודרנית שלנו , ובהיותה חברה תובענית (שתובעת הישגים מאנשים) , דרושה הרבה אמונה , ואף הרבה מאד אמונה , בשביל להגיע , ובפרט כשמדובר בפן האישי שלי - לימודים לתואר ראשון במדעי המחשב . אם אדם *מאמין מאד* (נחוש) בדעתו להגיע , הוא בהחלט עשוי להגיע . אם יש לו "קצת" אמונה , אז כל כשלון קטן עלול לשבור אותו , והוא עלול שלא להגיע . מה דעתכם ? האם דרושה "קצת" , או "הרבה" אמונה בשביל להגיע ? ליאור .

magenta73

New member
הנה עוד ציטוט:

(מתבקש, כמובן) YOU WANT FAME?....WELL FAME COSTS AND RIGHT HERE IS WHERE YOU START PAYING WITH SWEAT!!!!!

צריך להסביר את המושגים

מה זה "קצת אמונה"? מה זה "הרבה אמונה"? אני צריכה להאמין בעצמי ובמה שאני עושה כדי להצליח. עד כמה אני מאמינה? לא יודעת לפי ההגדרות שלך. גם כשאני מאוד מאמינה, בתחושות שלי, לפעמים דברים שוברים אותי... זה לא מונופול רק לאלו שלא מאמינים.. לפעמים אני מתגברת וממשיכה ולפעמים לא. מה שכן, אני לא אצליח להזיז את עצמי בכלל אם אני אאמין.

לשם התחלה קצת אמונה-

והאמונה תגדל בעצמה כשזה יצליח... אני משתדלת תמיד להיות נחושה לקראת מטרות, הנה למשל מתחילה היום ללכת לחדר כושר כי יש לי מטרה לחזק את הגוף, להוריד קצת את מסת הבטן שלי שעלתה בעקבות החגים ופשוט להנות מהאימונים האלה שהם רק עבורי- קצת אנוכיות מה יש
. יש בי הרבה אמונה, אבל לצערי יש כמה מכשולים כמו הפחדים, כאבים בגוף שפוחדת שיהיו לי, ואנשים קטני אמונה סביבי (ויש הרבה כאלה שאומרים שחבל ושזה סתם מיותר וכו' במקום לפרגן
).

thankful

New member
ברוכה הבאה למועדון ! (תרתי משמע)

כל הכבוד - זה אגב , נושא שתכננתי אתמול לפתוח עליו מאמרון :) ליאור .

למעלה